Şimdi Ara

yaş 14 boy 160 bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 14 1998 aralığın 29 unda doğdum şuan boyum 160 uzarmı basket oynıcam ama anca okulda sbs var tek sınav ona çalışıyorum okuldada 40 50 dakika oynayabilcem

baba boy : 183

anne 155

ben ne yapayım egzersiz olarak kaç yaşına kadar büyürüm ne yiyeyim acaba sölermisiniz ? bizim sınıftakiler 167 170 civarı kısa kaldım :(

boy 160 kilom 53 :(

• ee cvp yok ?
  • ???????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka cvp yokmu ne yiyeyim ne içeyim ?
  • süt iç süt
  • Her gün 500 kez zıpla, basketbol oyna, dik yürü, iyi beslen. Vücutta kıl çıkmaya başladı mı, nerelerde ne gürlükte, sperm geliyor mu ne zamandır. Ben 160 dan daha kısaydım senin yaşındayken 158. Şu an 17 yaşındayım, tam 17 bile değil boy 178.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14.5 yaş 175 boy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Her gün 500 kez zıpla, basketbol oyna, dik yürü, iyi beslen. Vücutta kıl çıkmaya başladı mı, nerelerde ne gürlükte, sperm geliyor mu ne zamandır. Ben 160 dan daha kısaydım senin yaşındayken 158. Şu an 17 yaşındayım, tam 17 bile değil boy 178.

koltuk altlarımda fln daha yeni yeni çıkmaya başladı şimdi yumurta ve süte ağırlık vericem bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 22 Mart 2013; 19:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

quote:

Her gün 500 kez zıpla, basketbol oyna, dik yürü, iyi beslen. Vücutta kıl çıkmaya başladı mı, nerelerde ne gürlükte, sperm geliyor mu ne zamandır. Ben 160 dan daha kısaydım senin yaşındayken 158. Şu an 17 yaşındayım, tam 17 bile değil boy 178.

koltuk altlarımda fln daha yeni yeni çıkmaya başladı şimdi yumurta ve süte ağırlık vericem bakalım :)

Dert etme, tahminim 15-20 cm civarı uzarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dert etme, tahminim 15-20 cm civarı uzarsın.

işallah

• Babanın boyu uzun lisede uzarsın kafaya takmana gerek yok 8.sınıfta ben 163'tüm 2 yılda 22 cm uzadım ergenlikle ilgili bazıları hemen uzuyor bazıları ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Babanın boyu uzun lisede uzarsın kafaya takmana gerek yok 8.sınıfta ben 163'tüm 2 yılda 22 cm uzadım ergenlikle ilgili bazıları hemen uzuyor bazıları ilerde

suratımda sivilce çok var özellikle alın bölgesinde krem doğal ilaçlar okyanus sabunu vb herşeyi denedim şimdi maden suyu denicem onun içinde bi öneri varmı ?
  • ben 14 yaşında 1.82 boya sahiptim şuan 17 hatta 18 yaşındayım 1.85 anca oldum ama omuzlarım genişledi o yaştan bu yaşa kadar :)

babam 1.82

annem 1.55

amcalarım 1.90

dayılarım 1.80 ortalaması var

ama bazı arkadaşlarım vardı ben 14 yaşındayken 1.82 boya sahiptim onlar 1.65 falandılar şuanda 1.80 oldu çoğu :D 1.75 falan en kısası bile
  • quote:

başka cvp yokmu ne yiyeyim ne içeyim ?

Ye ,iç, dua et .

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Babanın boyu uzun lisede uzarsın kafaya takmana gerek yok 8.sınıfta ben 163'tüm 2 yılda 22 cm uzadım ergenlikle ilgili bazıları hemen uzuyor bazıları ilerde

22 cm ney laaaaaa adam dişiyle uçak çekmiş desen daha kolay inanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 25 Mart 2013; 23:56:28 >
  • bende 1.55 felandım herhalde birden 1.85 e hop diye uzadım halbuki basketde oynamadım gerçi okula giderken sütlü gevreklerden yerdim belki ondandır la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerReyiz

bende 1.55 felandım herhalde birden 1.85 e hop diye uzadım halbuki basketde oynamadım gerçi okula giderken sütlü gevreklerden yerdim belki ondandır la :D

aynen bende daha bugün yedim inek sütü ile bo bol peynire başladım bkm hayırlısı
  • basket boy uzatmıyor ayrıca annene benzedıysen işin yaş , cok uzun olmazsın..

eğer sakalların cıkmaya başladıysada işin yaş gene.. boyunun kaç cm olcagını merak edıyorsan el rontgeni cektırerek ogrenebılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.