Şimdi Ara

Yarışmaya Var Mısın? ASUS, 1 Kişiye Rüya Oyun Sistemi Veriyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.306
Cevap
41
Favori
56.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yarışma geçende yine asus tarafında vardı öyle saçma videolar vardı ki hani video göndermelimiyim diye düşünür olmuşdum katılmadım yarışmaya
  • Asus bu yarışmayı gelenekselleştirecek sanırım.Videoları merakla bekliyorum

• paint video effectler

• quote:

Orijinalden alıntı: butze

Bana kalırsa aslında hileye açık bir yarışma. Adam gider 100 tllik 2005den kalma 2. el bilgisayarı alır, şuanki bilgisayarını saklar.

düşük sisteme vericez dememişler ki ihtiyacı olana adamın belki iyi bir bilgisayarı var ama 3D Render e yetmiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_TR

paint video effectler

2.videodaki arkadaşla bizzat konuştum.Gerçekten laptopunu yakmıştı.Effect falan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Gönderilecek videoları çok merak ediyorum

Gönderilen videoları herkes izleyebilecek mi?Yoksa sadece seçilen videolarımı izleyeceğiz.
  • bır hedıye verecekler ısı ıyıce sebeklıge doktuler..yok vıdeo mus yok neden pc ıstıyormusuz bırde sozde jurı uyelerı bunlar arasından bırısını degerlendırecek..adam gıbı cekılıs yapsaydınız cokmu zordu? ılla mılletı sebek yerıne koyacaksınız..kınıyorum..
  • sistemin kime gideceğinden çok videoları merak ediyorum :D

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya adam gidip 2. elden bi tane dandik pc alırsa? belkide evinde 7970 vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bır hedıye verecekler ısı ıyıce sebeklıge doktuler..yok vıdeo mus yok neden pc ıstıyormusuz bırde sozde jurı uyelerı bunlar arasından bırısını degerlendırecek..adam gıbı cekılıs yapsaydınız cokmu zordu? ılla mılletı sebek yerıne koyacaksınız..kınıyorum..

Sakin ol şampiyon. Video çekemiyorsan formu doldur geç. Video çekenlerin şansının daha yüksek olacağı ek olarak belirtilmiş.

Yeni WEB Kamera siparişi geçmiştim hele bir gelsin de duygusal bir çalışmaya imza atarız

• Haftayada ben etkinlik yapıyorum en iyi "MAYMUN" taklidi yapana Asus GTX 680 hediye ediyorum.Hey Allahım yaa

• "Asus bir PC'ye çok ihtiyacım var. Çünkü çok açız" koptum yaa :D

• bizdeki o şans nerdee :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Gönderilecek videoları çok merak ediyorum

Gönderilen videoları herkes izleyebilecek mi?Yoksa sadece seçilen videolarımı izleyeceğiz.

Sıralamaya girenler haricinde, katılan tüm videoların listeleneceğini zannetmiyorum lakin manuel olarak aramayla en azından bir kısmına ulaşılabilir.
  • Eski sistemle katılmazsam hava haricinde bir şey alamam. Zorlamaya gerek yok...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Haziran 2013; 17:34:34 >
  • neyse forum bızzat uyelerını kepaze etmek ıcın yarısma duzenlıyor..tebrıkler..
  • Arkadaşlar Merhaba,

Video gönderen arkadaşların doğal olarak şansları daha fazla olacak. Hikayeyi yazı ile anlatırken duygu ve düşünceleri tam anlamıyla karşı tarafa yansıtmak mümkün değil (Tabi roman yazarı olmadığınız sürece)

Yarışmaya katılan katılımcıların gönderecekleri videolar, zamanla sayfaya eklenecekler. Böylece ne tip çalışmalar geldiğini görebileceksiniz.

Videolarda zaman ve konu kısıtlaması yok. Sadece bu bilgisayarı neden istediğinizi belirtmeniz yeterli. Youtube üzerinde bir çok örneğe ulaşabilirsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Ne yapayım rüya sistemi. Bana reel lazım reel.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.