Şimdi Ara

´´ Yarışmalardaki kolay paralar hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • İnsanlarımızın televizyon programlarında yalvarır bir tavırla kolay bir şekilde para kazanma güdüleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Mehmet Ali Erbil'in programlarında çok görüyoruz. Allah bilir çoğu da gerçekleşmiyordur. Oraya katılan konukların rol yapma olasılığı da var.
  • Bu durum tek kelimeyle bile açıklanabilir;İNSAN.
  • SURVİVOR yarışmasını kazanan DERYA babamın küçüklükten çok yakın arkadaşı..Ankaraya geldiğinde 1 gün bizde kaldı....Kazandıkları paraları hemen vermiyolar..önce 50 vermişler daha parça parça gitmiş almış ..
  • Mehmet Ali Erbil in programlarında gercektende cok oluyo adam telefonla katılıyo yalvarıyo yalvarıyo yalvarıyo cocugum bılgısayar ıstıo falan fılan ordan 1 şarkıcı gelıyo dogru kutuyu acıyo parayı alıyo.25 ytl cepte
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

SURVİVOR yarışmasını kazanan DERYA babamın küçüklükten çok yakın arkadaşı..Ankaraya geldiğinde 1 gün bizde kaldı....Kazandıkları paraları hemen vermiyolar..önce 50 vermişler daha parça parça gitmiş almış ..

derya bar açmış ve batmış galiba
    herkese borçlanmış
    öyle bir haber vardı geçen
  • quote:

Orjinalden alıntı: telsim81

quote:

SURVİVOR yarışmasını kazanan DERYA babamın küçüklükten çok yakın arkadaşı..Ankaraya geldiğinde 1 gün bizde kaldı....Kazandıkları paraları hemen vermiyolar..önce 50 vermişler daha parça parça gitmiş almış ..

herkese borçlanmış

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam tesadüfen Fox'taki Şansa Bak adlı yarışmaya denk geldim. Yarışmacı finale kalmış. 193 bin ytl var. Soruyu bilirse kazanacak.
    Bilemiyor. Ve ahmet çakara yalvarıyor 15bin ytl ver diye. O da 10 bin verdi. Sonra biraz acındırmalar yalvarmala. 15 dedi. Sonra 18 dedi sonra 20 dedi.
    Bir de diyor ki ben sana veriyorum. Sana feda olsun.
    Cebinden veriyor sanki. Oraya da çıkarıyorlar bilinçsiz insanları. Yalvar ha yalvar.
    Yazık.
  • ya ben anlamıyorum o yarışmaları yaparak onların kazancı ne oluyo günlük nerdeyse milyarlar dağıtıyolar ama para kazananlar ortada yok (para kazanmak bile kolaylaştı artık alın teri diye bişey kalmadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kararsız_ım -- 31 Ocak 2008; 1:06:37 >
  • Ülkemizde meslekler arası mali kazancların arasında uçurumlar var. Bugün bir mankenin 5 dk da bir defilede defilede podyuma çıkmasıyla aldığı para; 26yıllık öğretmen babamın emeklilik ikramiyesinden fazla...
    Ya da sanatçı diye adlandırdıgımız bir takım insanların sunduğu garip programlardan aldıkları ücretlerde keza aynı şekilde...

Bunlar ne yazık ki acı gerçekler...Bundan dolayı halkımız kısa yoldan kolay para kazanma peşinde...
  • Şansa Bak programını Ahmet ÇAKAR için izliyorum..Tam komedi..

( Soru: Ninja kamplumbağalar hangi yemeği severek yerler? gibi bir şeydi herhalde..Şıklarda pizzanın haricinde ıspanak da var.Yarışmacı "ıspanak", dedi..Ahmet ÇAKAR: " YOĞURTLU MU YOĞURTSUZ MU?")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vural_kral -- 31 Ocak 2008; 8:35:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vural_kral

Şansa Bak programını Ahmet ÇAKAR için izliyorum..Tam komedi..

( Soru: Ninja kamplumbağalar hangi yemeği severek yerler? gibi bir şeydi herhalde..Şıklarda pizzanın haricinde ıspanak da var.Yarışmacı "ıspanak", dedi..Ahmet ÇAKAR: " YOĞURTLU MU YOĞURTSUZ MU?")

• Bu olay geçen gün benimde aklıma takıldı bi seferde 150-200 milyar gibi büyük paralar dağıtıyolar fakat sonra düşündükçe..

Televizyon dizileri yaklaşık 2 saat sürüyor fakat artık her kanalda birçok dizi olduğu için dizi yerine yarışma programlarının daha çok ilgi çektiğini düşünüyorm mesela show tv'de ki acun.. tahminim o program günlük yaklaşık 150 milyar civarında bir paraya patlıyor kanala bu parada bir dizinin bir bölümü ile karşılaştırıldığında aslında pekte büyük bir rakam değil mesela sadece kadir inanırın 40 milyara oynadığını duymuştum ki bunun seti var hazırlığı var birsürü oyunca var çalışanı edeni var..

Yani yarışma programları daha ucuz ve daha ilginç olduğu için tercih ediliyor diye düşünüyorum..
  • Onları gördükçe aynı türden canlılar olarak yaratılmış olmaktan utnaç duyuyorum. Allah'ın yaradılmışın en üstünü diye tabir ettiği insanların kesinlikle onlar olmadığını düşünüyorum. Ve hatta dahasıda var onları gördükçe dünya dışı canlılara hani en üstün olana inancım artıyor.
  • O değilde mesela bu Acun Ilıcalı'nın programında yarışmacı 50000 YTL ve 125000 YTL bırakıyor son 2 kutuda, sonra atıyorum 125000 YTL çıkmıyorda 50000 YTL çıkıyor, ardından bir hüzün bir dram Allah'ım delimisiniz arkadaş sanki cebinizden para gitti de bide üstüne 50000 YTL kazanıyosun neyine üzülüyosun ki?! neyin dramı neyin hüznünü yaşıyolar anlamıyorum...

Havadan binlerce YTL kazan sonra üzül
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

Orjinalden alıntı: telsim81

quote:

herkese borçlanmış

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış

onu bilmiyorum ama en son yazın bodrumda disko açmıştı dahasını bilmiyorum babama sorarım tekrar

• quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

O değilde mesela bu Acun Ilıcalı'nın programında yarışmacı 50000 YTL ve 125000 YTL bırakıyor son 2 kutuda, sonra atıyorum 125000 YTL çıkmıyorda 50000 YTL çıkıyor, ardından bir hüzün bir dram Allah'ım delimisiniz arkadaş sanki cebinizden para gitti de bide üstüne 50000 YTL kazanıyosun neyine üzülüyosun ki?! neyin dramı neyin hüznünü yaşıyolar anlamıyorum...

Havadan binlerce YTL kazan sonra üzül

İnsanoğlu bu olsa gerek Her zaman en yükseğini istiyor.Yarışmaya 0 olarak geldi 50.000 YTL Alarak çıkıyor ama üzülüyor şöyle birşey var içimizden biri o yarışmada olsa 50.000 YTL zaten garanti kazanıcak e bir taraftada 125.000 YTL Var gelde üzülme

• quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

Bu olay geçen gün benimde aklıma takıldı bi seferde 150-200 milyar gibi büyük paralar dağıtıyolar fakat sonra düşündükçe..

Televizyon dizileri yaklaşık 2 saat sürüyor fakat artık her kanalda birçok dizi olduğu için dizi yerine yarışma programlarının daha çok ilgi çektiğini düşünüyorm mesela show tv'de ki acun.. tahminim o program günlük yaklaşık 150 milyar civarında bir paraya patlıyor kanala bu parada bir dizinin bir bölümü ile karşılaştırıldığında aslında pekte büyük bir rakam değil mesela sadece kadir inanırın 40 milyara oynadığını duymuştum ki bunun seti var hazırlığı var birsürü oyunca var çalışanı edeni var..

Yani yarışma programları daha ucuz ve daha ilginç olduğu için tercih ediliyor diye düşünüyorum..

çok doğru bir yaklaşım birde insanlar bakıyorlar hiç bilgi gerektirmeden sadece şansla milyarlar kazanılıyor neden bende olmayım orda diyip programı izliyor o kutudan çıkan paraya tüm türkiye heyecanlanıyor bizene bundan ama güzel yere de gittiği oluyor paranın ömer hoca gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

Bu olay geçen gün benimde aklıma takıldı bi seferde 150-200 milyar gibi büyük paralar dağıtıyolar fakat sonra düşündükçe..

çok doğru bir yaklaşım birde insanlar bakıyorlar hiç bilgi gerektirmeden sadece şansla milyarlar kazanılıyor neden bende olmayım orda diyip programı izliyor o kutudan çıkan paraya tüm türkiye heyecanlanıyor bizene bundan ama güzel yere de gittiği oluyor paranın ömer hoca gibi

evet zaten orda kazanmasını en içten istediğim ömer hocaydı oda yarıştıktan sonra artık izlemiyorum...Lösemi çocuğunu dün show tv haber bülteninde izledim ne dilli bişeydi o çocuğa o hastalık hiç yakışmıyor

• yani bn o kdr da yanlıs bulmuorum cunku adam orda bi kere yalvarcak belki de bi daa o yarısmayı sunan insanı gormucek bi kere orda ne yaparsa yapıcak ve o parayı alınca hayatı deisecek

bu tip yarsmalarda bnce bilerek biraz fakir cekmis insanları alıolar ve bundan reyting yapıolar ama bn burda sucu ordaki adamlara deil ordan reyting cıkaran yapımcılarda buluorum

ordaki adam sonucta fakir ve cok ihtiyacı var o paraya hayattan cok cekmis bi kere daha surunurm ama hayatm kurtulr die dusunuo bnce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.