Şimdi Ara

Yarışma Yazılı İnceleme Birincisi: Monster Abra A5 V1.1 (Upgrade) İnceleme (Güncel Oyun Videoları Eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
5
Favori
22.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: de_la_vega_66

quote:

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

quote:

geçtiğimiz hafta aldım bu cihazdan. lakin bi randıman alamadım. oyun oynamak için aldım ama daha önceki bilgisayarımda ve komşumun bilgisayarına kurduğum oyunlar bu makinede sürekli atıyo beni. bi süre oynuyorum sonra atıyo oyundan. fan açıyorum yine faydası yok. ekran kartı driverı güncel. directx sürümü güncel işletim sistemi güncel yama atıyo. var mı konuyla ilgili fikri olan?

sorun bir arıza veya yazılımsal problem nedeniyle olabileceğini düşünüyorum. yetkili servise başvurup sorununuzun giderilip giderilmediği hakkında buradan bilgilendirir misiniz?

ayrıca çok sık mavi ekran hatası alıyorum. gerçi win 8.1'de mavi ekranın yerini yeşil, sarı, açık mavi gibi çeşitli renkler almış olsa da mavi ekran, mavi ekrandır

dediğim gibi mutlaka yetkili servise başvurun ve teknik servis süresi boyunca memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliğinizi bize bildirir misiniz? eğer bir sıkıntı yaşarsanız destek olmak isterim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

geçtiğimiz hafta aldım bu cihazdan. lakin bi randıman alamadım. oyun oynamak için aldım ama daha önceki bilgisayarımda ve komşumun bilgisayarına kurduğum oyunlar bu makinede sürekli atıyo beni. bi süre oynuyorum sonra atıyo oyundan. fan açıyorum yine faydası yok. ekran kartı driverı güncel. directx sürümü güncel işletim sistemi güncel yama atıyo. var mı konuyla ilgili fikri olan?

sorun bir arıza veya yazılımsal problem nedeniyle olabileceğini düşünüyorum. yetkili servise başvurup sorununuzun giderilip giderilmediği hakkında buradan bilgilendirir misiniz?

ayrıca çok sık mavi ekran hatası alıyorum. gerçi win 8.1'de mavi ekranın yerini yeşil, sarı, açık mavi gibi çeşitli renkler almış olsa da mavi ekran, mavi ekrandır

dediğim gibi mutlaka yetkili servise başvurun ve teknik servis süresi boyunca memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliğinizi bize bildirir misiniz? eğer bir sıkıntı yaşarsanız destek olmak isterim.

Tabiki bildiririm. Teknik Servise mail attım cevap bekliyorum. alış süremin üzerinden henüz 15 gün geçmedi. vırt zırt ederlerse ücret iadesi istiycem. çünkü ramlerde problem olduğuna tamamen kanaat getirmiş durumdayım.

• az önce telefon etti teknik servisten bir arkadaş. sadece Ram'i yada komple cihazı gönderirsem değişim yapacaklarını ilettiler. komple cihazı değiştirmenin riskli olabileceğini, ölü pikselle karşılaşma ihtimalim olduğu için ram'i göndermemin yeterli olacağını söylediler. ama ben rami sökerken statik elektrik olabilir ve ram'e zarar verebilirim dedim o yüzden cihazın tamamını göndereceğimi söyledim. Birebir değiştirmeyi kabul ettiler. Açıkçası artık kafam rahat. yeni cihaz elime ulaştığında herhangi bir sıkıntı yaşasam bile "ilgisiz olmayan" bir teknik servisle muhattap olacağım düşüncesinin rahatlığı var üzerime . Süreçle ilgili ilerleyen zamanlarda yine bilgilendirmeye devam ederim.
  • quote:

az önce telefon etti teknik servisten bir arkadaş. sadece Ram'i yada komple cihazı gönderirsem değişim yapacaklarını ilettiler. komple cihazı değiştirmenin riskli olabileceğini, ölü pikselle karşılaşma ihtimalim olduğu için ram'i göndermemin yeterli olacağını söylediler. ama ben rami sökerken statik elektrik olabilir ve ram'e zarar verebilirim dedim o yüzden cihazın tamamını göndereceğimi söyledim. Birebir değiştirmeyi kabul ettiler. Açıkçası artık kafam rahat. yeni cihaz elime ulaştığında herhangi bir sıkıntı yaşasam bile "ilgisiz olmayan" bir teknik servisle muhattap olacağım düşüncesinin rahatlığı var üzerime . Süreçle ilgili ilerleyen zamanlarda yine bilgilendirmeye devam ederim.

işte bakın bunu anlatmaya çalışıyorum ancak forumdaki bazı kişilerce marka fanı olmakla suçlanıyorum. hayır değilim, teknik servisle ilgili bir problem yaratmıyor monster markası, eğer yaratıyorsa yazın buraya beraber dayanalım kapılarına diyorum :) çok sevindim adınıza, direkt değişim daha mantıklı bi hareket, tak çıkar sevmem ben de çok :)

• Böyle bir teknik servis ve markanın "Fan"ı olmak kadar normal bişey yok bence
  • desteğiniz için teşekkürler :) sizin aracılığınızla tekrar edeyim;

Monster marka laptop'u olup da servisle ilgili sıkıntı yaşayan varsa buraya yazsın ve beraber çözelim. Eğer sıkıntı yaşayan yoksa lütfen marka karalamayalım.
  • Monster'ın tek kötü yanı Aras Kargo denilen allahın cezası kargo firmasıyla çalışması. Dün sabah ankaradan gönderdiğim kargo bugün akşam oldu hala ellerine ulaşmadı. aradım monster'ı kargo bize yakın normalde gelmiş olması lazımdı ama gelmedi diyo. aras kargo sitesinden bakıyorum alıcıya ulaştırılmak üzere teslimatta diyo. birebir değişim yapabilmek için öncelikle ürünümün ellerine ulaşması gerekiyor normal olarak. Zaten ürünü ilk aldığımda da 2 gün uğraştırdılar saçma sapan şubelerde dolaştı laptop. ürüne sağ salim kavuştuktan sonra monster'i arayıp bu şikayetimi dile getircem.

Edit : Dün akşam üzeri monster notebook müşteri hizmetlerini aradığımda telefonu açan şahıs kargonun ellerine ulaşmadığını söylemişti. Ama yanılmış çünkü benim kargomu almışlar ve yeni laptopu hemen kargoya verip yollamışlar. Yeni ürün az önce elime ulaştı. Boşu boşuna Aras Kargoya sövdürdü dün telefonu açan arkadaş burdan kendisine seslenme istiyorum : günahı vebali boynuna ürünün seri numarasını kontrol ettim bire bir değişim yapılmış. ancak laptopu açıp işletim sistemi kurma işi ancak akşama olacağı için bir önceki laptopta yaşadığım sıkıntıların tekerrür edip etmediğini daha sonra belirtirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLaVega66 -- 15 Ocak 2015; 11:42:32 >

• quote:

Monster'ın tek kötü yanı Aras Kargo denilen allahın cezası kargo firmasıyla çalışması. Dün sabah ankaradan gönderdiğim kargo bugün akşam oldu hala ellerine ulaşmadı. aradım monster'ı kargo bize yakın normalde gelmiş olması lazımdı ama gelmedi diyo. aras kargo sitesinden bakıyorum alıcıya ulaştırılmak üzere teslimatta diyo. birebir değişim yapabilmek için öncelikle ürünümün ellerine ulaşması gerekiyor normal olarak. Zaten ürünü ilk aldığımda da 2 gün uğraştırdılar saçma sapan şubelerde dolaştı laptop. ürüne sağ salim kavuştuktan sonra monster'i arayıp bu şikayetimi dile getircem.

Edit : Dün akşam üzeri monster notebook müşteri hizmetlerini aradığımda telefonu açan şahıs kargonun ellerine ulaşmadığını söylemişti. Ama yanılmış çünkü benim kargomu almışlar ve yeni laptopu hemen kargoya verip yollamışlar. Yeni ürün az önce elime ulaştı. Boşu boşuna Aras Kargoya sövdürdü dün telefonu açan arkadaş burdan kendisine seslenme istiyorum : günahı vebali boynuna ürünün seri numarasını kontrol ettim bire bir değişim yapılmış. ancak laptopu açıp işletim sistemi kurma işi ancak akşama olacağı için bir önceki laptopta yaşadığım sıkıntıların tekerrür edip etmediğini daha sonra belirtirim

bilgilendirme için teşekkürler, Monster servisi yine yaptı yapacağını :D

• Aynen ya kargo şirketinden ben de memnun değilim
  • öncelikle detaylı incelemeniz ve bana yardımcı olduğunuz için size teşekkür ediyorum
    hazard ops
    nimum Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Vista veya Windows 7
    İşlemci: Pentium 4 2.0GHz
    Bellek: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: 7600GT (Shader Model 3.0)
    DiretX: 11
    HDD: 10 GB Disk alanı

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7/Windows 8
    İşlemci: Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad, i7
    Ekran Kartı: 9800GT, GT240 (4800, HD5600 serisi)
    böyle bir oyunda ortalama ayarlarda sizce ne kadar fps alırım ortalama 60 ı geçer derseniz hemen almayı düşünüyorum
  • Merhaba arkadaşlar Abra A5 almak istiyorum son çıkan oyunları ultra ayarda oynamak için Rami yükseltmeye ve ssd ye gerek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmantkulu -- 17 Ocak 2015; 19:49:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana birisi anakart konusunda yardımcı olabilir mi, monster abra v5 1.1.2 var. Anakart modeli nedir bu laptobun, biosunu güncelleyebilir miyim ya da biosuna işlem yapmam için program var mıdır?

Masaüstü bilgisayarımda asus anakartla kolaydı bu işlem kolaydı, laptopta nasıl bios yazdırabilirim?
  • Abra A4 v1.1.3 750gb hdd+120gb ssd var ekran Kartı gtx 860m nasıl arkadaşlar 8 gb ram yeter mi oyunlar için şimdilik yoksa 32 gb ram yapayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

Merhaba arkadaşlar Abra A5 almak istiyorum son çıkan oyunları ultra ayarda oynamak için Rami yükseltmeye ve ssd ye gerek var mı

paşam oyunları ultrada oynamak ıcın ram e veya ssd ye ihtiyacın olmaz (oyun gereksinimlerinde yazandan daha az donanıma sahip değilsen tabii ki (ssd sadece oyunun açılma sürecini etkiler okadar) )

ekran kartıdır bu tür konularda önemli olan.

bunun dışında ürünle ilgili bir problemim var arkadaşlar, su sıralar ekranda örnegin bir işlem yapıyım renkler karanlıklaşıyor ve 10 sanıye ıcınde level level artarak asıl parlaklıgına ulaşıyor.

örnegin facebookta anasayfada bı resım actım dıyelım, resmı kapattıktan sonra parlaklık düşüyor ve daha sonrasında yavaş yavaş parlaklık artıyor, bu problemım yazılımsal değil de donanımsal oldugunu düşünerekten, önceden başka bır yaşayan varmıydı onu sormak istiyorum bunun dışında tahminlerinize ve önerilerinize açığım (.

• quote:

Orijinalden alıntı: cozyy

öncelikle detaylı incelemeniz ve bana yardımcı olduğunuz için size teşekkür ediyorum
    hazard ops
    nimum Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Vista veya Windows 7
    İşlemci: Pentium 4 2.0GHz
    Ekran Kartı: 7600GT (Shader Model 3.0)

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7/Windows 8
    İşlemci: Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad, i7
    Ekran Kartı: 9800GT, GT240 (4800, HD5600 serisi)
    böyle bir oyunda ortalama ayarlarda sizce ne kadar fps alırım ortalama 60 ı geçer derseniz hemen almayı düşünüyorum

bahsettiğin oyunda en yüksek ayarlarda bile fps 60ı geçer. makine çok sağlam. ben önce COD Ghost oynadım bitirdim ve şimdide COD Advanced Warfare oynuyorum. hiç sıkıntı yok. kesinlikle pişman etmez oyun konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaesthetica
    bunun dışında ürünle ilgili bir problemim var arkadaşlar, su sıralar ekranda örnegin bir işlem yapıyım renkler karanlıklaşıyor ve 10 sanıye ıcınde level level artarak asıl parlaklıgına ulaşıyor.

örnegin facebookta anasayfada bı resım actım dıyelım, resmı kapattıktan sonra parlaklık düşüyor ve daha sonrasında yavaş yavaş parlaklık artıyor, bu problemım yazılımsal değil de donanımsal oldugunu düşünerekten, önceden başka bır yaşayan varmıydı onu sormak istiyorum bunun dışında tahminlerinize ve önerilerinize açığım (.

Probleminiz güç ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.Ekranda sağ alt köşedeki pil ikonuna sağ tıklayıp güç ayarlarına girin,oradan maksimum performansı seçip bir bakın.Problem hala devam ederse aynı yere tekrar girip güç ayarlarını değiştir kısmına tıklayın.Açılacak menude ekran kısmında adaptif parlaklık gibi bir ayar olması lazım.Eğer probleminiz güç ayarlarından kaynaklanıyor ise adaptif parlaklığı kapadığınızda düzelecektir.

• Sizce victor g701 mi a5 v1.1.2 mi arkadaslar ?

Kasada felan fark yok sadece isim degisik.Teknik servisleri felan nasildir bilgisi olan aydinlatsin beni lutfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

Sizce victor g701 mi a5 v1.1.2 mi arkadaslar ?

Kasada felan fark yok sadece isim degisik.Teknik servisleri felan nasildir bilgisi olan aydinlatsin beni lutfen :)

valla yalan olmasın victor markasını ilk defa senden duydum ve araştırdım. Anladığım kadarıyla birbirine paralel iki firma bunlar. Yani mantalite aynı gibi. Monster kullanan biri olarak monster'i tavsiye ederim. lakin bu victor, monsterdan kötüdür anlamını taşımaz tabiki. Bu yorumum da bi kıyaslama gibi algılanmasın lütfen
  • arkadaşın çok iyi olmuş bu inceleme eline sağlık sana bi sorum olcak
    MONSTER® ABRA A5 V1.1 bumu daha iyi yoksa MONSTER® TULPAR T5 V4.1 bana bunu açıklarsan sevinirim ikisi arasında kararsızlıkta kaldım
    bana kısa bi gerekçesiyle açıklarsan sevinirim :)
  • Samed1441 S kullanıcısına yanıt
    1-1.5 ay bekleyebilirseniz kesinlikle bekleyin.

Yeni kasa + gtx960mli model geliyor yada modeller
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.