Şimdi Ara

yaris-jazz-swift-colt??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dört araçtan colt invite;jazz elite; yaris sol spe. ve suzuki swift 4*4 arasında bocalıyorum fiyat olarak 18000le 21000 arası değişiyor;gönlüm jazz dan yana ama en eski model de jazzda genelde bu fiyat aralığına ancak 2005-2006 jazz bulabiliyorum..mantığımda colt yada yaris diyor..öneriliriniz neler olabilir?kullanan arkadaşlar varsa araçlarının;memnun olup olmadıkları yanları nelerdir ...Saygılar...

• bu arada viteste manual olacak..
  • Çok zor seçim birini seçsen aklın diğerlerinde illa kalıcak Allah kolaylık versinAma bence Yaris :>
  • jazz ın otomatiğini düşünmenizi öneririm. o kadar güzel yapmışlarki insan vites değişimini ancak devir saatine bakarak anlıyor. ayrıca sakin kullanımda şehir içinde 100 km de 7 litrenin altına rahatlıkla inebiliyor(antalya).diğerlerini hiç kullanmadım ama jazz alırsanız pişman olmassınız.
  • bagaj için jazz
    ekonomi ve ikinci el için yaris
    performans için colt
    yaris-jazz-colt
  • En güzeli jazz gibi. Sonra yaris. Digerleri bana göre hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

bu dört araçtan colt invite;jazz elite; yaris sol spe. ve suzuki swift 4*4 arasında bocalıyorum fiyat olarak 18000le 21000 arası değişiyor;gönlüm jazz dan yana ama en eski model de jazzda genelde bu fiyat aralığına ancak 2005-2006 jazz bulabiliyorum..mantığımda colt yada yaris diyor..öneriliriniz neler olabilir?kullanan arkadaşlar varsa araçlarının;memnun olup olmadıkları yanları nelerdir ...Saygılar...

colt-yaris arasinda iseniz yariz derim, 2.eli falan daha iyi olur sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    swift ? rio ? Corsa? Ibiza?
    2 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim ilk tercihim swift olurdu.daha farklı görünüyor.bu araçların hakkında pek bilgim yok o yüzden tamamen subjektif yorum.jazz çok tutuluyor hatta tutulması gereken bir araç ama bence berbat bir tasarım.
    kullanıcısı olarak tavsiyem CORSA:D
  • Ben aynı kriterlerl ile 2009 model 10000 binde yeni kasa Colt alrak çıktım..Gayet memnunum...
  • aslında yeni kasa coltu bende beğeniyorum ama 2. elde pek seçenek yok olanlarda 23-24 ten aşağı inmez gibi...eski kasaya bile 22 istiyolar;bi de fiyatı düşsünler diye yeni kasası çıktı artık fazla fiyat çekiyosun deyince; yeni kasa tutulmadı diye komik bi savunma yapıyolar yurdum insanı...
  • öncelikle colt amt alınması gereken bir araç.

colta niyetlenirseniz mutlaka amt almanızı öneririm.

hem sürüş rahatlığı hemde ekonomi açısından amt colt manuel colttan çok daha iyi.

şanzıman ve motor birbirine gayet uyumlu.

bahsettiğiniz kasa jazz elite ile colt invite arasında sunroof hariç en ufak bir donanım farkı yok.

jazz ın az yakmasına rağmen coltun bariz performans üstünlüğü var.

uğraşırsanız coltta jazz kadar az yakabilir 6 viteste tın tın gidersiniz. ama ne yaparsanız yapın jazz colt gibi gidemez.

bence swift veyarisi ayrı jazz ve coltu ayrı değelendirin.

zira jazz ve colt swift ve yarise göre oldukça geniş araçlar.

ben jazz v colt arasında seçim yapmanızı öneririm.

swift için 4*4 olmasının o boy ve yükseklikte bir araç için biraz daha iyi yol tutması dışında pratikte bir faydası olacağını zannetmiyorum. ama yakıt açısından baya bir götürüsü olacaktır.

coltun yeni kasası çıkmadı hep yanlış yzılıyor o lancere benzeyen makyajlı kasa colttur. şasi motor şanzıman donanımların çoğunluğu aynıdır.

yeni kasa önümüzdeki yıl veya daha sonra çıkacak şayet çıkarsa

2. el olarak özellikle büyük şehirlerde artık coltta oldukça revaçta bir araç. kıymeti biraz geç anlaşıldı ama anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

öncelikle colt amt alınması gereken bir araç.

colta niyetlenirseniz mutlaka amt almanızı öneririm.

hem sürüş rahatlığı hemde ekonomi açısından amt colt manuel colttan çok daha iyi.

şanzıman ve motor birbirine gayet uyumlu.

bahsettiğiniz kasa jazz elite ile colt invite arasında sunroof hariç en ufak bir donanım farkı yok.

jazz ın az yakmasına rağmen coltun bariz performans üstünlüğü var.

uğraşırsanız coltta jazz kadar az yakabilir 6 viteste tın tın gidersiniz. ama ne yaparsanız yapın jazz colt gibi gidemez.

bence swift veyarisi ayrı jazz ve coltu ayrı değelendirin.

zira jazz ve colt swift ve yarise göre oldukça geniş araçlar.

ben jazz v colt arasında seçim yapmanızı öneririm.

swift için 4*4 olmasının o boy ve yükseklikte bir araç için biraz daha iyi yol tutması dışında pratikte bir faydası olacağını zannetmiyorum. ama yakıt açısından baya bir götürüsü olacaktır.

coltun yeni kasası çıkmadı hep yanlış yzılıyor o lancere benzeyen makyajlı kasa colttur. şasi motor şanzıman donanımların çoğunluğu aynıdır.

yeni kasa önümüzdeki yıl veya daha sonra çıkacak şayet çıkarsa

2. el olarak özellikle büyük şehirlerde artık coltta oldukça revaçta bir araç. kıymeti biraz geç anlaşıldı ama anlaşıldı.

Eyvallah colt'da iyi güzel hoş fakat bi kere colt'a binin bir kere jazz'a kesinlikle arada çok büyük konfor farkı var.Colt güzel araç tamam ama insan biraz konfor arıyor ve jazz colt'un yanında sanki bir segment üstündeymiş gibi bir konfor sunuyor.

Açıkcası imkanınız el veriyorsa CVT şanzımanlı bir jazz alıp keyifle binin derim.

• Amt li bi colt arkadaşım da vardı ancak ben hiç hazetmedim vites geçişleri çok fazla hissediliyodu..ama coltun motoru bildiğim kadarıyla meredes üretimi ve smarttada kullanılan motorla aynı..Ama jazzın elite versiyonu da gerçekten çok konforlu ve şık gözüküyor..swifti eledik :)
  • Colt kullananlar genel olarak araçlarından memnunlar. Ama ben olsam hem tasarım, hem genişlik hem de keyifli kullanımı olan Jazz'ı tercih ederdim
  • jazz
  • bi de makyajlı coltta hız sabitleyici var bildiğim kadarıyla mp3 playerlı radyo çalar gibi özellikler eklenmiş..ama jazz da hız sabitleyici yok sanırım..
  • tasshelhoff hocam güzel bi açıklama yapmış bende colt diyorum
  • ben suzuki derim . içlerinde en düzgün tasarım bence swiftin. jazz çok feminen geliyo bana.
    ayrıca swiftin içini genişliği ve tavan yüksekliği de öyle jazz ve colttan aşağı kalmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fake plastic

ben suzuki derim . içlerinde en düzgün tasarım bence swiftin. jazz çok feminen geliyo bana.
    ayrıca swiftin içini genişliği ve tavan yüksekliği de öyle jazz ve colttan aşağı kalmaz..

söz konsu jazz ve colt ise; dış ölçüler inanın pek bir şey ifade etmiyor.

her ikiside bir üst sınıfta bile az rastlanan iç hacim sunmaktalar.

yoksa dış ölçülere bakarsanız colt sınıfının en kısa aracıdır. sadece 3.8 metre.

ama herhangi bir c segmenti kadar iç hacim sunar. hatta arka diz mesefesi konusunda çok az c segmenti colta denktir.

tuhaf ama gerçek.

bu jazz içinde geçerli.

iç hacim diyorum yoksa coltun bagajı ufaktır.

ama jazz bagaj konusundada bir çok c segmenti ile baş edebilir.

konfor konusunda omer arkadaşa katılıyorum. colt gayet sert bir araç ama bu yol tutuşuna olumlu yansımakta.

ama konfor arayan bir sürücü zaten işe C segmentinden başlamalı kanımca.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 29 Mart 2010; 22:18:59 >

• Ben uzun zaman Jazz kullandım, ama sonra gittim Colt aldım..İki aracında birbirine göre üstünlükleri var..Colt bariz güçlü..gidiyor yani, babam halen jazz kullanıyor, benim arabaya binince oh be, alet gidiyor yaa diyor..yalnız bizim 2005 elite jazz ın işçiliği bariz daha iyi, koltuklar falan daha rahat, konforlu, vitesler yumuşacık, motor daha sessiz.. bagaj kocaman, sunrof falan var, daha tanınmış bir araç jazz..Yalnız ikisinin de süspansiyon sert, her çukur hissediliyor özellikle eski kasa ince yanaklılarda..Coltta ise yarı otomatk klima, cruse kontrol, mp3 çalarlı teyp falan var..kısaca..şimdiki coltumu eski jazz a değişmem...Ben ya 2009 10000km Colt alacaktım, ya da 2005 60000 binde Jazz..Aynı paraydı..Bu arada manueldi ikiside..Amt çok övülsede, ben hiç kullanmadım..Ama benim güzergahımda başa bela olur gibi geliyor..Diğer markalardaki tecrübelerime dayanarak pek beğenmediğimi bir vites sistemi..

Bu arada arkadaşımın Yarisi de bayağı kullandım, güzel araba..yeni kasanın ilk versiyonları 1298cc, alt vergi diliminde..Yakışı az, gidişi de iyiydi..İçi genişti aslında ama yeni kasların, eskileri mezar gibi.Bagaj colt gibi...Vede sorunsuz..lakin o orta konsol yok mu..ben birtürlü alışamadım o görüntüye...İşçiliği ise idare eder..Eski Jazz hala fark atar işçilikte..Bu arada yeni kasa jazz larda bile ben bizim arabadaki işçiliği göremedim sanki..maliyet düşürmek için kırpmışlar..

Yalnız aldığım paraya temiz dizel yaris bulsam alacaktım, bulamadım tabi ki..birsürü para istiyolardı sırf dizel diye..

Neyse çok yazdım, hepsi güzel araç..hangisi denk gelirse gelsin, sorun çıkartacağını sanımıyorum..Hepsinin artısı eksisi var kendine göre, temiz ne gelirse alabilirsiniz..Birtek swift 4x4 için çok yakıyor diyorlar, bu devirde önemli bir kriter..Ben jazz, colt yaris arasınd seçim yapardım..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.