Şimdi Ara

yaris cvt mi 208 etg mi? bu ay sonuna kadar alinacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B sinifi otomatik arac almak icin karar asamasindayim,
    Yarisin baz modeli icin 39250, 208 active icin 38000, acsess icin 35000 teklif aldim, i10 ada baktim gerci ama cok fazla yakiyor fiyat 33500,, neyse siiz hangi araci alirdiniz cok acil fikre ihtiyacim var. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peugeot 208 derim.

Multidrive S sanzumani disinda o kadar fiyat farkini hakettiricek birsey goremiyorum.
  • 208 iyi ama esp ve hill holder yok
  • yaris bence.
    1250 TL'lik fiyat farkına çok daha fazla kalite satın alırsınız.
  • Esp ile birlikte 36000 oluyor 208 acsess, active ise 39000

• 208 acsess donanım olarak gerçekten çok zayıf. Daha önce gidip incelediğim için biliyorum arabadan soğursunuz. Ama donanımlı olanları da şık görünüyor.
  • Hangi araci alacagimizi sasirdik, b sinifi otomatikler 40a dayandi, 35 bin civarindakilerde araba almak icin alinacak bir ekstrasi yok, su mitsu guzel bir fiyat yapaydi bole olmazdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaris'te ESP almaya çalışırsanız fiyat iyice yükseliyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Yaris'te ESP almaya çalışırsanız fiyat iyice yükseliyor diye biliyorum

Yariste esp oldugunu ama isminin farkli oldugunu biliyorum

• Japonla Fransız karşılaştırmasını komik buluyorum, Yaris dururken 208e dönüp bakmam bile.. ESP çok da önemli değil, Yaris in yol tutuşu kendi sınıfı için gayet iyi, cvt performansı ise rakipsiz..
  • Pejo 208 active almak lazım alınacaksa şehiriçi 6 litre tutturmak mümkün gibi , esp standart olmalıydı ama o sıkıntı biraz , arkadaş 10 litre yakıyor bizim alet biraz gazına bassan 6 litre yakması aracın hayal gibi geliyor bana ...
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    10 lt yakan yeni yaris cvt mi

• quote:

Orijinalden alıntı: otopark

10 lt yakan yeni yaris cvt mi

Golf tsi dsg 140hp gaza yapıştırınca yakıyor kafir
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Yaris'te ESP almaya çalışırsanız fiyat iyice yükseliyor diye biliyorum

Yariste esp oldugunu ama isminin farkli oldugunu biliyorum

VSC diye geçiyor ama almanız için hem donanım seviyesini yükseltmeniz, hem de VSC yi opsiyon olarak almanız gerekiyor.
    Daha doğrusu en son ilgilendiğimde böyledi
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    dostum esp yaris te ne yazık ki standart olarak yok. aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. yariste esp eklemeniz için "görüş paketi" almanız lazım "görüş paketi"ni araca ekletebilmeniz için de arabanın "style" donanımda olması şart... iş böyle olunca bugün aldığım son fiyat 45.000
  • 208 seleflerine göre çok iyi tüketim değerleri var. Şehir içi otomatik 1.2 Vti&ETG kombinasyonu ile 7-8lt arası yakar ciddi şehir içi yani ortalama hızın 25-30 arası olduğunda. Ortalama hız 40'ları görür ise 5-6 arasına çok rahat düşer.

Ayrıca Baz donanım Yaris yerine orta dolulukta ESP'li bir 208 yaklaşık 39bin TL olmalı. Pahalı ama bu fiyata bu yakıtı yakan araç yok. Yaris fazla yakıyor CVT'de baya tatsız bir şanzıman.
  • Fiesta 1.6 powershift öneririm.

• hocam ESP hayat kurtarır. hiç zorlamayan biri bile olsanız 5 yılda bir ciddi şekilde devreye girer ama onda da arabayı toplar yolunuza devam edersiniz. hele hız yapmayı da seviyorsanız mutlaka ve mutlaka olması gereken bir donanım.

benim gözümde ; ESP > dijital kilma, far-yağmur sensörü, multimedya özellikler
  • 208 Active + ESP mümkünse.
  • Eğer sarsırtırmatik vites huzurunuzu kaçırmayacaksa peugeot 208 diyorum ben, yalnız direkt baz modeli hedeflemeniz bence yanlış, 2000-3000 lira için o güzelim iç dizayndan vazgeçilmez, en üst donanımda dash ve renk farkı ile ekstra donanımlar tercih edilmeli ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.