Bildirim
Yaris 1.33 Terra Sport MM Alıyorum?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fikri olan kimse yok mu acaba -
o şanzımanı kimse beğenmiyor, bence illa yaris istiyorsanız düz vites olanına bakmalısınız. yok o fiyata illa otomatik istiyorsanız da yaristen başka bir araç bakmalısınız bence.
şanzıman hakkındaki şikayetleri de ufak bir arama yaptırarak bulabilirsiniz. tabi yine kullanıcı görüşleri gelecektir, karar sizin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Janissary.
Merhaba Arkadaşlar,
Bir arkadaşım yaris 1.33 terra sport multimode aracını satıyor araç 11000 de tertemiz kazasız boyasız bir araç 29000 e bana verecek sizce bu fiyat nasıl? Fiyat yorumlarınızı merak ediyorum.
İşine karışmak gibi olmasında ikinci el b sınıfı araca 29.000 lira bana cok gibi geldi,eğer imkanınız varsa üstüne 1-2 bin tl daha koyup güzel bir tsi leon alabilirsiniz. -
Valla arkadaşlar mm evet sıkıntılar var gibi ama dsg ile ilgili de bir sürü sıkıntı var deniyor. 6 ileri mm yariste pek sıkıntı yarattığını duymadım. Önceliğim tanıdıktan araç olması daha önceki deneyimlerimden dolayı -
hort..arkdaşlar 2011 model manueli 27000 naıl fiyat.temiz kazsız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X