yarın bende aranıza katılıyorum.(büyük ihtimalle,yarın olmadı haftaya olmadı öbür haftaya) ancak sorularım var. ben sadece haftasonları oynayabilirim.hafta içi sadece tatillerde. oynasam en fazla 2,5 3 saat falan. bunun için 3 kırmızaıdan korkmama gerek var mı?
Hayır yok zaten bende en fazla 2 bilemedin 3 saat oynuyorum. Konsolu 21 Eylül 2007'de aldım düşün yani 2 aydır banamısın demiyor.
Baboli üç kırmızıyı falan takma kafana ne yaparsan yap geleceği varsa gelir. günde 8 sekiz oynayanlar var tık yok... toplam 8 saat oynamadan üç kırmızı alan var... o yüzden strese sokma kendini kader bu. zevkle oynamana bak...
2-3 saatlik kullanım makine için gayet normal yormayacak bir kullanım(bazı oyunlarda değişebilir) ama olucağı warsa 10 dk da olur.
ya arkadaşlar aldım makine sap gibi duruyor yanımda,çevirici yok.
nerden bulabilirim bu dönüştürücüleri her elektrnikçide var mıdır?varsa ne kadardır?
Ataba marka 300w al. Diğer dönüştürücülerden iyi bu. Bol bulunan bir marka, zorluk çekeceğini sanmam.
windsurf kardeşim hayırlı olsun . ben de 2 gün önce aldım gecelerim artık uykusuz geçiyor...ben de çekiniyorum 3 saati geçince biraz ısınmadan dolayı ama bırakmak zor oluyor hani
seninki de hayırlı olsun kardeşim. ama sen oynayabiliyorsun ben oynayamıyorum.
guzel bir secim. gule gule kullan simdiden.
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
ya arkadaşlar aldım makine sap gibi duruyor yanımda,çevirici yok.
ataba al, iyi marka, 300wlık model, biraz buyuk ama tas gibi saglam. hayırlı olsun.
eyvallah windsurf...ben de 226bw ye takıcam ama kablo yolda şuan tüplü 72 flat te oynuyorum baya iyi olucak ileride ama şuan da çok iyi fifa08 gears of war ve nicesi gerçekten süper bi alet, kaç yıllık ps fan ı ve ps1-2 sahibi olan ben artıkxbox ı savunuyorum arkadaşlara...en kısa zamanda inşallah kavuşursun oyunlara abi..
çok teşekkürler. son bir sorum kaldı makinenin arkasında 2006-06-10 yazıyor.10. ay üretimmi 6. ay mı?
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
çok teşekkürler. son bir sorum kaldı makinenin arkasında 2006-06-10 yazıyor.10. ay üretimmi 6. ay mı?
Hayırlı olsun konsolun 6 ay üretimi güle güle kullan.
Ben 10 saat açık bırakıyorum korkma birşey olmaz. 3 kırmızı artık önemsiz bir problem
Hayırlı ugurlu olsun dostum, sen genede dikkat et makinene noolur nolmaz :)
çok teşekkür ederim.
hayırlı olsun
Konu açmadan önce bölümde arama yapınız. Bu konu daha önce birçok kez konuşuldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme