Şimdi Ara

YARIN ÜNİVERSİTEDE İLK GÜNÜM VE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlıktayım ama sınfımı bilmiyorum. Bölümümün duyuruları kısmından sadece hangi fakültede olduğumuzu yazmışlar ama hangi sınıfta ders işleyeceğimiz ilgili bir bilgi vermemişler.
    Şimdi ben nasıl öğreneceğim sınıfımı?

• kapı kapı dolaşıp selamın aleyküm moonwalk sınıfı nerede diye sor?
  • Fakültenin girişte sınıf listeleri asılıysa listeden adını bulup hangi sınıfta olduğunu görebilirsin. Böyle bir şey yoksa öğrenci işlerine sorabilirsin.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Zaahahahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Lisedeyken bu cevapları okuyarak gülerdim şimdi benim başıma geldi
  • Dostum buna alış, ünide 6. Yılım hala herhangi bir şeyde nereye gideceğimi bilemiyorum ama bir şekilde bulunuyor ve alışıyorum. Bunu şimdiden dert edinme. Yarın gidince topluluk nerdeyse oraya yönel ya da görevlilere sora sora ilerle ya da kendin keşfederek bul. Şu an kafanı boşalt başka şeyler düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünüveriste de sınıf olmaz , aldığın dersin katılma zorunluğu vardır. Elinde kitap ile bir alla bir yukarı koşturur durursun kel kafalı doç.prof. Hocaların kıçkarı oturmaktan yosun tutar yerlerinden kıpırdamazlar sen onların ayagına gidersin.

Sınıf arkadaşıda olmaz. Karma eğitim görürsün birinci sınıf ikinci sınıfta olmaz. Sınıfta kalmak ta yok dersten kalmak var. İkinci sınıf bir öğrenci üçüncü sınıfın derlerinden bir kaçını alabilir. Dördüncü sınıf birisi ikinci sınıfta almadığı derse katıla bilir.

Sen en iyisimi beslenme çantanı hazırlayıp okul yolunu tut orada sana işin aslını anlatırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün derslerin son günü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan liste diye bir şey var. Panolara bakarsın.

• İlk gün bende böyleydim çok takma geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel be biz 3. Haftayı devirdik adamların okulu yeni açılıyor.

• hazırlık listeleri bölümün sayfasında yayınlanmaz. gogıla ydyo + üninin adını yaz oranın duyuralarına bak.
  • listenin başında bekle senin gibi biri gelir onu takip edersin en kötü ikiniz de gidemezsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.