Şimdi Ara

Yarin sbs var icimde bir sıkıntı olustu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hocalar,bildiginiz uzere yarin ortaokullular icin sbs var.Her ne kadar yasimi ifsa etmekten hoslanmasam da icimde bir sıkıntı olustu.Onceki sbs sinavlarindan dershanede deneme olduk 495 ve 490 aldim.Tabi cok iyi puanlar ama nedenini bilmiyorum rahat degilim.Aksam yaticam v sabah kalkinca muthis onemli bir sinava giricem.Ayriyetten kendimi baskida hissediyorum,boyle sanki yapamazsam annem filan kizacakmis gibi(ki oyle bir sey yapmaz)
    Nasil stres atabilirim? Dun gee kendimi rahatlatmaya calistim biraz ise yaradi ama bugun yine ayniyim.
    Sbs her ne kadar oldukca basit bir sinav olsa da ilk sinav heyecanim,sonucta yetisecegim ortami belirleyecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim bugun okul cıkısında gidin takılın,erken yatmaya şartlandırma kendini yarının bugunden farkı yok yani kasma kendini fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 7 Haziran 2013; 9:02:00 >
  • Cik disari dolas gel.Bilgisayarin basinda durma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun dershane kahvalti duzenliyor ona gidecegim daha sonra evdeyim.Ve asil stres o zaman baslayacak,eve hic gitmeyip gezmeye devam mi etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

Merhabalar hocalar,bildiginiz uzere yarin ortaokullular icin sbs var.Her ne kadar yasimi ifsa etmekten hoslanmasam da icimde bir sıkıntı olustu.Onceki sbs sinavlarindan dershanede deneme olduk 495 ve 490 aldim.Tabi cok iyi puanlar ama nedenini bilmiyorum rahat degilim.Aksam yaticam v sabah kalkinca muthis onemli bir sinava giricem.Ayriyetten kendimi baskida hissediyorum,boyle sanki yapamazsam annem filan kizacakmis gibi(ki oyle bir sey yapmaz)
    Nasil stres atabilirim? Dun gee kendimi rahatlatmaya calistim biraz ise yaradi ama bugun yine ayniyim.
    Sbs her ne kadar oldukca basit bir sinav olsa da ilk sinav heyecanim,sonucta yetisecegim ortami belirleyecek.

rahat ol kardeşim sbs bu emin ol hiçbir .oku belirlemeyecek.illa stres yapacaksan ilerde lys ye gircen zaman yaparsın=)
  • Muthıs onemlı sınav mı ahahahahah olm takma la bu kdar lıseye gec gorursun

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Muthıs onemlı sınav mı ahahahahah olm takma la bu kdar lıseye gec gorursun

Bana kalsa sene basinda azcik calisip 450 alirim cikarim rahatligindaydim,ne zamanki dershane sinavindan 480ler basladi o zaman iyiyim sen ciddilesti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• YARBAY
    Takma kafana gez dolaş-eğlen
  • Adam 490 diyor ya. Lan ben LYS'de 30-40 bin geri düşücem konu açmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

Merhabalar hocalar,bildiginiz uzere yarin ortaokullular icin sbs var.Her ne kadar yasimi ifsa etmekten hoslanmasam da icimde bir sıkıntı olustu.Onceki sbs sinavlarindan dershanede deneme olduk 495 ve 490 aldim.Tabi cok iyi puanlar ama nedenini bilmiyorum rahat degilim.Aksam yaticam v sabah kalkinca muthis onemli bir sinava giricem.Ayriyetten kendimi baskida hissediyorum,boyle sanki yapamazsam annem filan kizacakmis gibi(ki oyle bir sey yapmaz)

Puanlar 500 üzerinden mi 700 üzerinden mi ?
  • kardeşim bu sınava 3 sene girenlerden biri olarak söylüyorum, yaşadığın sıkıntı normal.
    ben de senin gibiydim, ben de sıkıntıya girmiştim.
    dikkat hatası yapacağımdan korkmuştum ama öyle olmuyor.
    sınava giriyorsun 1.Türkçe sorusu, 2. Türkçe sorusu, 3.Türkçe sorusu derken bir bakmışsın sorular gayet kolay ve heyecanın gitgide azalıyor.
    dikkat hatası falan çok uç şeyler olmadıkça olmuyor zaten biraz heyecan iyidir.Dikkat hatalarını önler.
    sınavda zaten adrenalin salgılanıyor, insan aha bu soruyu çözemem ben ya bu konuda kötüyüm dediği soruyu 2 işlemle çözüyor.
    hiç kaygılanmana gerek yok, zaten lise çok belirleyici bir şey değil.
    liseni seçerken sosyalleşebileceğin,kültürüne kültür katacak bir yer seç.Ne kadar kötü öğretmenleri olan bir okula gitsen de sıradan bir dershane ile her şey eşitleniyor.
    iyi şanslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

YARBAY
    Takma kafana gez dolaş-eğlen

Telefon ve oyun konsollarina ilgi gosteriyorduk bir ara biraktim o yuzden:)
    Tavsiye verenlere tesekkurler biraz daha rahatlattiniz beni.

• Noye kafana takiyorsun bende o sinava girecem fakat 1 haftadir ders calismiyorum. Ntlarim iyi eger stres yaparsan ve heyecanlanirsan bu seni olumsuz etkiler

• sbs'nin hiç bi önemi yok kardeşim emin olabilirsin buna.
  • Gecen senelerin sorularina baktim cok kolayy gozukuyor insallah bu senede kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

sbs'nin hiç bi önemi yok kardeşim emin olabilirsin buna.

anadolu ya da fen lisesine gitmesin mi
  • Sakin ol Sbs'de herhangi bir yere yerleşebilirsin önemli olan sendeki üni için potansiyel
  • Sbs çok kolaylan.Asıl iş liseye geçp fizikten iyi not almakta :DBen de bı ara senın gıbı notlar alıyordum :Dşimdi sınıfta kalmamaya oynuyorum.Yani diyeceğim şu ki gez dolaş eğlen.

• bugün akşamüstü çik dişari biraz yor kendini.yoksa bu heyecanla uyuyamazsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.