Şimdi Ara

Yarin Sabahci liseliler saat kacta gitmeli okula?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarin okullar aciliyor ve lise 3e gectim saat kacta gitmem lazim okula? EDIT=Düz lisedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 18 Eylül 2011; 13:52:36 >

• Düz lisemi ? Anadolu lisesimi ? Kolejmi okuldan okula değişiklik gösteriyor? sanırım düz lisedesin 7 de başlar.
  • 2 senedir okula kaçta gittiği bilmiyo musun ? yeni okula mı geçtin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

2 senedir okula kaçta gittiği bilmiyo musun ? yeni okula mı geçtin ?

Sabahci olmayali 3 sene gecti ve lisede ilk defa sabahci oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 18 Eylül 2011; 13:54:10 >
  • sabah 7
  • Bizde 08:10'Da Derse girilecek (İlk hafta ders işlenmiyor zaten)..07:50'de ise okul bahçesinde olacaz.
  • 7,30 da bizim ders başlıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisenin İlk Gunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • simdi git sabahla
  • Yarin ne olur ne olmaz sabah 7de okulda olayim.Zaten ilk hafta ders olmaz.Yoklamada alinmaz belki
  • derslerin başlama saatinden 20 dk önce falan git ilk günün hatrına :) sonra da başladığı saatte gidersin :)
  • saat 10 da git lise 1 lerin sınıfları okunucak fln müdür konuşması vs... 10 da girersiniz anca
  • ulan hem liseli hem sabahcı.. allah göstermesin valla
  • Bende sabahçıyım arkadaşlar 7.30 da derste olunacak 7.10 da okulda olman lazım dediler.
    Ama senin okulu bilmem ben anadoluya gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

ulan hem liseli hem sabahcı.. allah göstermesin valla

Niye hocam duz liseye giden herkes ama bolumu esit agirlik ve sayisal olan herkes eninde sonunda sabahci olacak.Ben sozeldeyim 2 sene oglenci oldum biktim hakkaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+Düz Lise Allah Göstermesin.
  • uyandığın zaman git kasma fazla
  • ben 10 geçtim okul normalde 8.30 açılıyo 9.00 konuşma yaptılar 9.30 civarı girdik geçen yıl 11.sınıfsın alan seçimi yok bişey yok açılış saatinden 2 saat sonra git
  • Ben de düz liseyim ama bizim tam gün anadolu lisesi gibi eğitim görüyoruz.Bakırköy Lisesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Niye hocam duz liseye giden herkes ama bolumu esit agirlik ve sayisal olan herkes eninde sonunda sabahci olacak.Ben sozeldeyim 2 sene oglenci oldum biktim hakkaten.

düzünü tersini bilemem şimdi bizim lisede sabahçı falan diye bişey yoktu şimdi öğrendim hatta sabahçı öğlenci muhabbeti olduğunu ilkokul gibi biz sabah 8.30 da gider akşam 17.30da biterdi ders. zaten liseli olman yeterince kötü bişey bi de sabahçı falan olunca daha da bi aşağı çekiyor durumu anlatabildim mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.