Saat 1de biticek muhtemelen normalde 12.30 da falan uyurum.Sizce izlemelimiyim?Sorun olurmu?
Bu maç kaçmaz. Salla Öss'yi. Seneye yine var ne de olsa
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
bencede izle
Herkes kendi bacağından asılır.
çalışmış adam maçını da izler yarınki sınavı da kazasız atlatır.geröi yeni sistemde bu sınav ne işe yarıyor sadece barajı geçmek içinse bu sınav gidip yarım saat takıl gel..
Doğru diyorsun bu maç kaçmaz.Yarın Pazar maçın özetinide izleyemem içimde kalırsa belki sınavda kafama takarım.
Normal seyrini bozma, maci izle. Yataga erken girsen de sinavi dusunup uyuyamayabilirsin. Maci izle bari kafan dagitirsin.
Bu saatten sonra davası olmaz zaten, çalışmadıysan oturup 1 günde bitecek bir şey değil gireceğin sınav çalıştıysan zaten dert değil her türlü bu maç izlenir yani.
maç zaten 1 gibi biter izle bence,erken yatsan bile sınavın stresi uyutmuyor insanı tecrübeyle sabittir
Hocam uyu yat ben OKS için 10 da yatmıştım sabah turp gibiydim
Ben ilk yarıyı izleyip yatıcam
Yattigim gibi uyurum diyorsan salla maci. Ne de olsa gelecegin daha onemli. Gec yatip sabah kalktiginda pek dinc olmayabilirsin. Erken yatarsan sinavda daha basarili olma sansin daha yuksek bence.
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
el clasicoda seneye yine var
Dostum sakın bu hataya düşme git ve uyu. Eğer bilinç altımı dolduracam diyorsan izle. Artık yarınki sınavda ronaldonun frikik golünü görürsün :D
torrentden indir yarın izle.sonucuda öğrenme.
ya arkadaşlar barajı aşmam yetiyo yetenek sınavıyla gircem. ama şööle bi 300 alsam ii olur sözelciyim. sizce izleyimmi?
quote:
Orijinalden alıntı: SpooExi Dostum sakın bu hataya düşme git ve uyu. Eğer bilinç altımı dolduracam diyorsan izle. Artık yarınki sınavda ronaldonun frikik golünü görürsün :D
Messiciyim angry.gif
Aklın maçta kalırsa daha kötü olur. Maçını izle rahat rahat sınavına gir. Ben maçı izleyecem. Sınav 2. planda.
Çatır çatır maçı izlicem, 6 saat uyusam yeter bana.