Şimdi Ara

Yarın ÖSS var,el classico?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 1de biticek muhtemelen normalde 12.30 da falan uyurum.Sizce izlemelimiyim?Sorun olurmu?

• Bu maç kaçmaz. Salla Öss'yi. Seneye yine var ne de olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Bu maç kaçmaz. Salla Öss'yi. Seneye yine var ne de olsa

bencede izle
  • Herkes kendi bacağından asılır.
  • çalışmış adam maçını da izler yarınki sınavı da kazasız atlatır.geröi yeni sistemde bu sınav ne işe yarıyor sadece barajı geçmek içinse bu sınav gidip yarım saat takıl gel..
  • Doğru diyorsun bu maç kaçmaz.Yarın Pazar maçın özetinide izleyemem içimde kalırsa belki sınavda kafama takarım.
  • Aynı durumdayız dostum. Ben izleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal seyrini bozma, maci izle. Yataga erken girsen de sinavi dusunup uyuyamayabilirsin. Maci izle bari kafan dagitirsin.
  • Bu saatten sonra davası olmaz zaten, çalışmadıysan oturup 1 günde bitecek bir şey değil gireceğin sınav çalıştıysan zaten dert değil her türlü bu maç izlenir yani.
  • maç zaten 1 gibi biter izle bence,erken yatsan bile sınavın stresi uyutmuyor insanı tecrübeyle sabittir
  • Hocam uyu yat ben OKS için 10 da yatmıştım sabah turp gibiydim
  • Ben ilk yarıyı izleyip yatıcam
  • Yattigim gibi uyurum diyorsan salla maci. Ne de olsa gelecegin daha onemli. Gec yatip sabah kalktiginda pek dinc olmayabilirsin. Erken yatarsan sinavda daha basarili olma sansin daha yuksek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Bu maç kaçmaz. Salla Öss'yi. Seneye yine var ne de olsa

el clasicoda seneye yine var
  • Dostum sakın bu hataya düşme git ve uyu. Eğer bilinç altımı dolduracam diyorsan izle. Artık yarınki sınavda ronaldonun frikik golünü görürsün :D
  • torrentden indir yarın izle.sonucuda öğrenme.
  • ya arkadaşlar barajı aşmam yetiyo yetenek sınavıyla gircem. ama şööle bi 300 alsam ii olur sözelciyim. sizce izleyimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi
    Dostum sakın bu hataya düşme git ve uyu. Eğer bilinç altımı dolduracam diyorsan izle. Artık yarınki sınavda ronaldonun frikik golünü görürsün :D

Messiciyim angry.gif
  • Aklın maçta kalırsa daha kötü olur. Maçını izle rahat rahat sınavına gir. Ben maçı izleyecem. Sınav 2. planda.
  • Çatır çatır maçı izlicem, 6 saat uyusam yeter bana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.