Şimdi Ara

Yarın kitap alıyorum (ygs ve lys)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum. 100 bin oldum. Yarın kitap alıyorum. Tavsiyeler çok önemli. Sayısalim. Bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Mezunum. 100 bin oldum. Yarın kitap alıyorum. Tavsiyeler çok önemli. Sayısalim. Bekliyorum.

fem güvende simetri karakökmü(karekök)de oalbilir:D alay etmesn millet sonra daya bunları gerisi fos
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

Mezunum. 100 bin oldum. Yarın kitap alıyorum. Tavsiyeler çok önemli. Sayısalim. Bekliyorum.

fem güvende simetri karakökmü(karekök)de oalbilir:D alay etmesn millet sonra daya bunları gerisi fos

Simetri yayın mi ? Hangi ders hangi yayın olmalı ?

• sen gata kazandım demiyo muydun yahu ben de özenmiştim sana orayı istiyodum sivil kısmet oldu aile yollamadı

Geo için fen bilimleri, fizik için palme, biyoloji için fen bilimleri, matematik için bulabilirsen üçler dershanesinin soru bankası çok iyi geometrisi de öyle ama çok ağırlar

abidik gubidik serilerine bulaşma bence fen bilimlerinin bir de fem simetri kimya ve fizik çok iyi diyolardı ama kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aéquitas -- 6 Eylül 2012; 2:35:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

Simetri yayın mi ? Hangi ders hangi yayın olmalı ?

dediğim yayınlar mat-geo için güvender tarih coğrafya gerisini bilmem türkçe ztn neden çalışırsan çalış aynı
  • Yukarı beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alamadım beyler. Beklediğim cevap gelmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.