Şimdi Ara

Yarın Kavga Edeceğim ( Önerileri Alabilirim. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak bir heyecandan başka bir şey yok. Merak ettiğim bir konu direk yumrukların gücü hakkında. Gayet iyi direk vuruyorum gibi geliyor ama bugüne kadar kavga etmediğim için karşımdakinde nasıl bir etki yapar pek güvenemiyorum. Kroşe vuracağım olmazsa.
    Ayrıca eleman bir kez daha yere düştükten sonra bir daha yerde dövmekle uğraşmak istemiyorum onu. Çünkü önemsiz bir sebepten çıkacak ve kendisi çıkarıyor. Kavga benim değil ayrıca çok sevdiğim bir arkadaşımın kavgası
    Konuşun falan demeyin arkadaşın iq miktarı uzlaşmaya yetmiyor. Adamların kaç kişi olduğu hakkında bilgim yok. Biz de 10 kişi falan oluruz sanırım en fazla. Sadece tecrübeli arkadaşlar lütfen konuya cevap versin. Trollemek isteyen trolleyebilir ama tavsiye vermesin.

DİPNOT: Evet liseli kavgası,
    DİPNOT 2: Evet hem de kız mevzusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isimsiz2343 -- 5 Eylül 2017; 21:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük balta götür, köşeye bi yere sakla. Ters bi durum olursa çıkarıp hiddetle Savur. Küfürler ederek kızgın bir şekilde milletin üstüne yürü.

Balta kavgada görmeye aşina olduğumuz bir şey değil. Çocuklar afallayip korkacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar kavga etmedim diyorsun.O ettiyse seni döver muhtemelen.

Kavgada karşı tarafa korkmadığını yürekli olduğunu göstermen gerek.

Bir de bırak kroşeyi falan.O an aklına ne gelirse onu yaparsın.İlk vuruş önemli.

10 kişi falan olacaksanız iyi arkadaşların varmış anlaşılan.Benim en yakın arkadaşlarım ben kavga ederken evlerine kaçıyorlardı.

Edit:Abi 10 kişi ne ordu gibi.Beni de çağırın canım çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 5 Eylül 2017; 21:41:37 >
  • İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır. Kavga edenler hangisine giriyor bilmiyorum.

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Bu hakaret banaysa kavgayı başlatan tarafın biz olmadığını belirttim. Daha önce hiç kavga etmediğim de yazıyor ancak bu kendimi ve sevdiğim kişileri korumayacağım anlamına gelmez. Okuma yazma varsa görmüş olman gerekirdi.

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar kavga etmedim ama boş adam da değilim hocam. Elimiz ayağımız tutuyor yani.

Onlar bizden daha kalabalık olabilir 10 kişi dediğime bakmayın.

• Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    Hocam kavga nerede olacak xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakin olmak çok önemli sinirle hareketin mantığı yok ve vuracağın yeri bilmen lazım. Ayrıca merhamet olmaz kavgada ama öldürmek içinde vurmazsın. Hayatımda ring harici dövüş yapmış biri değilim. Böyle 20 30 kişilik dövüşlerde olmaz ayrıca, direk polis basar. Bıçak felan götürmeyin, zaten büyük ihtimal olay çıkmadan dağılırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Hocam kavga nerede olacak xd

Yenikapı miting alanında özel cepheler oluşturucağız. Aynı anda hücuma kalkacağız hocam.

Nerede olabilir? Tabii ki dışarıda.

• TolgaReis_24 T kullanıcısına yanıt
    Bu karşıdaki elemanlar emanet taşıyormuş galiba bizden de getiren olacak.

Ohal felan çekü tutarsınız söyliyim. Polisi siz çağırın hatta, kavga çare değil. Cezayı yiyip otururlar ders olur. Üstelik sinirle insan ne yaptığını bilmez bakarsın yanındaki adamı sererler yere. Ölüm felan bir ton olay çıkar bulaşma derim. Üstelik sabıka felan riskide var unutma bak...

• Olum ne kavgası 5v5 lol maci yapın kazanan kızı alsın xD

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Kavga no

Zihinsel ve kalem yes

Xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Kavga no

Zihinsel ve kalem yes

Xd

akgezen misiniz?
  • Hiçbir şey için değmez.

Aynısı benim başıma geldiğinden biliyorum. Arkadaş olmayacak kız mevzusundan olay çıkardı hem beni samimi arkadaşlarımla karşı karşıya koydu hem de olay çıkardı.

Olayın tanığı olarak geçtim ifademizi verip samimi arkadaşlarla barıştım. Olayı çıkaranla muhattap değiliz.

Zaten defalarca da savcılığa şikayette bulunup kendisinin mağdur olduğunu idda etmiş şikayetini geri çekti en son.

Savcı da bu olayın üzerine kamu davası açtı yeniden mahkemeye gidip ifade vereceğiz.

Anlayacağın çok uğraştırıcı ve yıpratıcı bir süreç hiç bulaşmadan dalganıza rahatınıza bakın derim.
  • Kroşe vurma. Türk insanı senin de dediğn üzere ilk kroşe vurur. Sen elini kulağının üzerinde tutup gard al. İlk darbeyi kolunda hissettiğin an burnuna sağ direkt vur. Bu onu biraz sersemletir. Sonra nereye vuracağın sana bağlı aparkat vurabilirsin veya kulağa kroşe. Ama bence saçma sapan bir sebepten dolayı kavgaya gitme. Mahkemede uzun süre uğraşırsınız. Hem emanet falan sakat işler. Bence siz polisi çağırın halledin. En temizi böyle. Diğer türlü kötü bir durumda sabıka falan mevzusu bile olabilir.

Kavga etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahahaha

Hocam birisi videoyu izlemiştir umuduyla yazdım yorumu süpersiniz ya

• Ufak bir heyecan . İlk kavgansa muhtemelen elin ayağın titreyecek vurmaktan çekieneceksin dayağını yiyip evine dönersin . Yumruğum sert demekle olmaz o iş .

• Tavsiye bir boyun bölgesine vurma sakatlama ihtimalin yüksek başına yada vücüdün herhangi bir yerine serbestçe vurabilirsin.En önemli tavsiye karşı tarafta esmer eşofmanlı cılız bir tip varsa ona bulaşma çünkü cesaretini yüreğinden değil cebindeki bıçağından alıyordur.O tarz kılıklı heriflerden uzakdur her türü pisliği yapar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.