Şimdi Ara

Yarın dişçiye gidicem dolgu acıtır mı bilen girsin ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok korkuyorum gençler yani korktuğum tek şeydir ameliyat falan oldum yani ama diş bambaşka benim için.. 4-5 tane çürük varmış dolgu yapılacakmış.. Birde bu bittikten sonra komple diş temizleyecek nasıl yapılır bu dolgu acıtır mı ?

• gittiğin dişçiye ve aletlerine bağlı.en son gittiğimde lazerle yapılıyordu ve çok az acımıştı
  • acıtmyıor ama yaparken birazcık kokuyor korkacak birşey yok :)
  • doktorun sağlamsa hiiç korkma..
  • 7-11 yaş arasında 5 tane yaptırmıştım korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 8 Şubat 2011; 0:00:36 >
  • Damağına yada dolgu yapılacak dişinin etine morfin veriyorlar iğneyle sonra uyuşması için bekliyorlar Uyuşunca döner bişeyle çürüğü kazıyorlar sonrada dolguyu yapıştırıyolar bi tek iğne girerken his var geri kalanı bekleme işi
  • En çok acıtan kısım uyuşturma kısmıdır tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. Ancak şimdi iğneyi yapmadan önce bir uyuşturucu sürüyor iğne yapacağı bölgeye 3-5 dk sonra uyuşuyor ozaman iğnede acıtmıyor. Korkmana gerek yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolgu ağrı yapmaz ki kanal tedavisi falan ağrı yapar
  • Rahatlattınız beni ya peki bişey sorucam bu ağzımıza sokulan alet yani bana sanki kusarmışım gibi geliyo ya en son dişçiye gittiğimde kadın aynalı bişey sokmuştu agzıma o dilime deydikçe kusacak gbi oluodum..

Dişde çürük varsa dolgu yapılıyor değil mi yanlış bilmiyorum ? Peki dişde çatlak varsa ne yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theradon -- 8 Şubat 2011; 0:04:53 >
  • Çatlağı bilmemde normal dolgu yapılacaksa kolay olur korkmana gerek yok.
  • 4-5 tane çürük var sanırım hepsi biter mi bi seansta :D
  • Başlık Sakat
  • ilk defa gitceksin sanırım, kendini şimdiden hazırla hayatında yaşadığın en büyük acı olcak. 1 diş dolgusu 3 seans sürüyor. Dev gibi iğneyi ağzına sokucak,çenene çekiçle vuruyorlarmış gibi hissediceksin... geçmiş olsun!

şaka şaka hiç acımıyor
  • Naptın hocam zaten korkuyorum millet acıtmıyo diyo şaka yaptığını söyle tırsıorm zaten :p
  • çok acıtır hocam aklın varsa gitme
  • ben yaptırdım sadece iğneyi vururken biraz acıyo ondan sonra acıma yok
    kanal tedavisiyse, tedavi yapıldıktan sonra bidaha kolay kolay ağrımaz ama normal dolgu yaptıracaksanda sorun olmaz ama o dişe iyi bak iltahap kapmasın
  • son 2 haftada 3 dolgu yaptırdım hisetmedim bile hiçbirini ama kanal tedavisi falan yapılacaksa işin zor
  • kanal tedavisi olacagını sanmıyorum ya o derece değil çürükler sonuçta kola içiyorum soguk sızlama falan olmuyor sadece çikolata falan yiyemiyorum yediğim zaman intihar etmeme sebep olacak bi acı duyuyorum :D

Bu arada ayıp olcak doktorada sigara çay içe içe sarardı dişler
  • up
  • 3 gün alışamayacaksın dolguya o ağzındaki uyuşukluk deli edecek seni ve özellikle ağzında çok miktarda tükürük sıvısı olacak doktordan cıktıktan 0.5 lt tüküreceksin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.