Şimdi Ara

YARIN 22 MART (YARIN) BİYOLOJİ ÇALIŞACAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ciddi ciddi çalışmayı düşünüyorum çünkü yarın yapacağım tatili fazlasıyla yaptım ve biyolojiyi bilerek sona bıraktım.Önceden baya çalışmıştım ama sonra unuttum yarın İnşallah en azından 3-4 konunun üzerinden geçicem ve biyoloji nankördür.Son gün bakmış olsan bile 1 hafta önce 1 ay boyunca bakanı geçebilirsin netlerde ben öyle düşünüyorum(tabi temelin varsa)

Yarın biyoloji bakacaklar burda toplanalım son sorularımızı da birbirimize soralım malum dershane filan yok, ne dersiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sananebe123 -- 21 Mart 2014; 19:56:22 >

• Ben de yarın bakacağım özellikle evrim davranış bitki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende :) ayrıca dil ve kimyanın bazı konularınada bakacağım.
  • bende biyoloji ve hayatımızda kimya çalışıcam
  • biyolojiden şekillere dikkat edin arkadaşlar.
    40 sayfalık notlardan çalışacağım kahvaltıda felan da okurum zevkine.
  • Şekiller derken dostum?? Mitokondrinin sekli gibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Şekiller derken dostum?? Mitokondrinin sekli gibi mi?

mesela kutikula tabakası iletim demetleri vs mitokondri krista matriks ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yarın ki sınav
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 10 da dershaneye gidip ygs 2013 u cozecegim , sonra fizik kimya ve ozellikle biyoloji genel tekrar yapacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücre zarında ki porlardan enzim su gibi maddeler geçebiliyor mu ve bunlar gibi ayrıntı olan maddeler var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

bende biyoloji ve hayatımızda kimya çalışıcam

Aynen öyle benim de.

Ben de sabah 8 buçukta falan kalkıp ciddi ciddi Biyoloji çalışmayı düşünüyorum. Sınıflandırma, Ekoloji, Fotosentez, Evrim gibi konulara bakacağım öncelikle. Sınıflandırma hiç yok neredeyse ben de, ilk ondan başlarım. Kimyadan da Hayatımızda Kimya, Simya ve Karışımların Ayrılması konularını 1-2 saat notlardan okuyup geçmeyi düşünüyorum, olduğu kadarıyla. Biraz da Coğrafya'dan göllere bakmak istiyorum eğer akşama kadar vakit kalırsa.

Arkadaşlar ben bir şey soracağım, akşamları hava kararınca ben evde ışık altında ders çalışamadığımı, daha doğrusu çalışırken zorlandığımı fark ediyorum, benim gibi olan var mı böyle? Işıktan dolayı mıdır bilmem böyle gözlerime ve kafama büyük bir yorgunluk çöküyor gibi geliyor. Sırf bu yüzden yarın erken kalkıp gündüz vakti çalışmayı düşünüyorum, olduğu kadar.

• kalbe dikkat edin söyleyeyim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanKral38

Hücre zarında ki porlardan enzim su gibi maddeler geçebiliyor mu ve bunlar gibi ayrıntı olan maddeler var mı arkadaşlar ?

su geçer de enzim rahat geçemez, endositoz koful falan akarlar öyle
  • Cep kitabına bakarım biraz

• Valla ben fizik kimya biyoloji hepsine çalışıcam. Sosyalin de tamamına bakıcam. Akşama hepsi biter mi acaba. Akşam da geometriye bakmam lazım.

• Arkadaşlar hangi hayvanların sinir şeridi karnında bulunur acaba bilen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Arkadaşlar hangi hayvanların sinir şeridi karnında bulunur acaba bilen var mı??

Omurgasızlarda, omurgalılarda da sırtta bulunuyor.
  • buraketmen kullanıcısına yanıt
    Sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.