Şimdi Ara

Yarın 100 Tane Şınav çekmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın Beden eğitimi dersinde ısınma haraketlerini ben yaptıracağım sınıfta bir kız var onu etkilemek için 100 tane şınav çekeceğim normalde 40 tane zorlasam 60 tane çekiyorum ancak artistlik olsun diye ellerimi havaya verip el çırpıyorum tarzımsı bişey :D bir gecede 40 şınavdan 100'e çıkmam mümkün mü ? mümkünse ne yapmalıyım ? Sizce bu gece çalışıp'ta mı yoksa hiç çalışmayıp dinlensem mi ?

• İki gün kollarını kaldıramazsın benden söylemesi.
  • aslında mümkün

editlicem
    --------->

bak şimdi kardeş öncelikle kafa yapıcı birşeyler almalısın tamammı belki forumda yasaktır ama söyliyim el es di diye okunan şeyden alcaksın

sonra o beyin hücrelerini açıp daha iyi bir bakış açısıyla bakmanı sağlıcak

böylelikle beynin artık engel olmayacak mükemmel olmana
    bu aşamadan sonra protein tozunun hepsini içiyosun ve artık acıda hissetmediğinden sabahlara kadar şınav çekiyosun
    4-5 saat sonra bayılcaksın sabah uyanmış bulursun kendini
    uyanınca kasların acayip olacak böyle sanki 2 ye katlanmış gibi

bu sayede geçen sene kız etkiledim karın kaslarımı abartmıştım

fakat 5 günden sonra yavaş yavaş protein vucüttan atılacak ona göre
    el es di için nette arat kargoyla 12-13 tl ye bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B1F7078E -- 11 Şubat 2014; 21:21:55 >
  • O kızın bana 5 saniyeliğinede olsa bakması için değer!
  • Harun sen misin

• Sinav 40 tane ?

Yuh ben 3 tane zor cekiyorum ama mekik 100 tane yaparim heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece dua et. Şans yanında olsun mübarek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abdest alıp dua okuyacağım beden eğitimi başlayana kadar hadi bakalım eğer yaparsam yazarım buraya
  • Artislik uğruna kollarına iki gün veda etmek istiyosan neden olmasın.Pert olursun kalkışma bile benden demesi.Kaslarına zarar verme ihtimalini söylemiyorum bile.
  • Kardeş netten alırdım ama beden eğitimi yarın ve arkadaşlarıma sözüm var 100 tane çekemezsem okulun ortasında donumu çıkartacaktım (çok ciddi söz verdim) daha altarnetif bir çözümü yokmu bu işin ?
  • 40 şınavı nasıl çekiyorsun çok merak ediyorum?
  • e2^ kullanıcısına yanıt
    Bişey olmaz. O kız 5 saniyeliğine baksın sadece bişey demesin sadece baksın. bunun için değer kardeşim. Çünkü Ben o kızı gerçekten çok seviyorum
  • Kol ağrısı umrunda olmasa bile 40 yapan birinin bir günde 100 e çıkması mümkün değil bence
    Ben de 35 yapabiliyorum neredeyse 40, bence imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCawres

Kardeş netten alırdım ama beden eğitimi yarın ve arkadaşlarıma sözüm var 100 tane çekemezsem okulun ortasında donumu çıkartacaktım (çok ciddi söz verdim) daha altarnetif bir çözümü yokmu bu işin ?

kardeş durum ciddi elesdisizde biraz zor oluyor gerçi bunlar ama

şimdi elesdisiz çek desem şnav imkan yok çekilmez

protein tozuda hepsini almak zararlı olur

sabah ozm bu şınavdan önce ne kadar bal çukulata enerji verici varsa yiyosun ama en az 1-2 saat önce çokta önce değil

bak ne kadar varsa ama tamammı mideni bunlarla doldur

şınav vaktide pes etmeden çekmen lazım

ilerde sebep olucak ağrılara artık elesdi(LSD) alarak dindirebilirsin dediğim gibi kargosuyla 12-13 tl falan

yoksa eczaneden el es di istiyorum de verirler ama reçete isteyebilir bazı gıcık eczaneler

• doping al eczaneden
  • imkansız kızı 100 çeken öteki eleman alacak.
  • Bir kerede 100 şınav bir gecede imkansız kaç yaşındasın birde kızı bunla etkilemeyi düşünüyosun?
  • Tamam Kardeş dediğin gibi yapacağım yarın sonucu yazarım buraya umarım yapabilirim
  • gaza gelmeden önc bi düşünseydin be hocam

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    En kötü ihtimal donlu fotoğrafımı atarım şaka bir yana çekemezsem b*ku yedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.