Ev için koşu bandı arıyorum. 90 kiloyum. ve 1.85 boyum var. Genelde şu piyasada ev için satılan koşu bantları üzerinde koşunca dengemi bozuyor. motordan mı' hafifliğindan mi bilmiyorum. (mağazalarda birkaç defa denedim)
Eskiden gittiğim spor salonunda profesyonel, "kamyon" gibi koşu bantları vardı. Koş koş 1 mm oynamazdı. Biraz baktım Full pro'ların fiyatları 5.000 ve üstü malesef.
Max. 2000 TL ye yine ev tipi ama profesyoneller gibi güçlü ve sağlam bir koşu bantı tavsiyeniz var mı? Internette gördüğüm bir sürü model var fakat bilemiyorsun ki nedir ne değildir. Koyacağım oda büyük olduğundan yer veya katlama derdim falan yok. Masajlı, mp3 lu bilmem neli olmasi da şart değil. Sadece koşarken altımda oynamasın yeter.
Tecrübelerinize dayanarak ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler,
Ben de sizin gibi bir koşu bandı arıyorum ve finspor da horizon adventure 1 plus (1950 TL) hoşuma gitti. Yalnız bu modelin 5 plus a kadar serisi var ama her seride 100 sterlin fiyat artıyor ve Türkiye de sadece 1 plus serisi var. Ben almayı düşünüyorum, sizce nasıl bir ürün eminim siz koşu bantları üzerine araştırma yapmışınızdır.