Şimdi Ara

YARDIMMM !!! EVDE BÖCEK VAR.... (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
25.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısa bir süre önce keyif yapabileceğimiz bir evde yaşamak için, çatı katında, geniş teraslı bir eve taşındık... Evet, keyfi çok güzeldi gerçekten, taa ki böcek gerçeğiyle yüzleşene kadar...

Çok çok çok fazla hamam böceği var ve boyutları da çok büyük... hani beyaz, plastik içinde zehirli bişeyler olan böcek kapanları var ya, onların deliklerinden geçemeyecek kadar büyükler...

evin geniş bir ardiyesi var, oraya girdiğimde midem kalkıyor. Yerde 15-20 tane devasa hamam böceği leşi oluyor... her gece terasa çıkıp dolandığım da en az 4-5 tane öldürüyorum... pencere açamıyorum, içeri giriyorlar... bir de Allah'ın cezaları, kıçına motor takmış gibi, nasıl kaçıyorlar görür görmez...

Evde şu an kiracıyım ancak sene sonunda almayı planlıyordum, valla böcek yüzünden vazgeçmek üzereyim...

Ne yapmam lazım, bir fikir verin dostlar, elbet böceğe çözüm bulan olmuştur aranızda... yiyecek la bunlar bizi :))

EDIT:

ÇÖZÜMÜ AŞAĞIDAKİ MESAJIMDA PAYLAŞTIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellancollic -- 22 Temmuz 2014; 22:26:21 >

• İlaçlatın diyeceğim de kira vermeyin çıkın daha iyi
  • Sizin evde darbe yapıp özerkliklerini ilan etmişler. Demekki ürüyolar ilaçlatma şart.

Edit:böcek ve böcek ölüleri için elektrikli süpürge kullan rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 12 Temmuz 2014; 18:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    evi gerçekten çok sevmiş olmasam zaten bir saniye bile düşünmem, hemen çıkarım...ama evi çok sevdiğim için bir çözüm bulmaya çalışıyorum...
  • ürüyorlar heralde ama bir tane de yavru, ufak bir böcek olmaz mı.... bildiğiniz parmağım kadar hepsi... :(

ilaçlamayı sanırım çatıya da yaptırmam lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellancollic

Arkadaşlar selam,

Kısa bir süre önce keyif yapabileceğimiz bir evde yaşamak için, çatı katında, geniş teraslı bir eve taşındık... Evet, keyfi çok güzeldi gerçekten, taa ki böcek gerçeğiyle yüzleşene kadar...

Çok çok çok fazla hamam böceği var ve boyutları da çok büyük... hani beyaz, plastik içinde zehirli bişeyler olan böcek kapanları var ya, onların deliklerinden geçemeyecek kadar büyükler...

evin geniş bir ardiyesi var, oraya girdiğimde midem kalkıyor. Yerde 15-20 tane devasa hamam böceği leşi oluyor... her gece terasa çıkıp dolandığım da en az 4-5 tane öldürüyorum... pencere açamıyorum, içeri giriyorlar... bir de Allah'ın cezaları, kıçına motor takmış gibi, nasıl kaçıyorlar görür görmez...

Evde şu an kiracıyım ancak sene sonunda almayı planlıyordum, valla böcek yüzünden vazgeçmek üzereyim...

Ne yapmam lazım, bir fikir verin dostlar, elbet böceğe çözüm bulan olmuştur aranızda... yiyecek la bunlar bizi :))

eczaneden borik asit al ucuz bir şey zaten patatesi haşla püre yap püreyle borik asiti yogur ama eline eldiven giy oanlarını internetten bulalbilirsin,kesin çözümdür 2.3 ay once benım de basıma gelmişti şimdi hiç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

quote:

Arkadaşlar selam,

eczaneden borik asit al ucuz bir şey zaten patatesi haşla püre yap püreyle borik asiti yogur ama eline eldiven giy oanlarını internetten bulalbilirsin,kesin çözümdür 2.3 ay once benım de basıma gelmişti şimdi hiç yok
    ilaç etki ypamaz adamım onların bir yerde kuluçlkaları vardır
    onuda özel ekipler bulabilir ve baya maliyetli olur ,
    ama kesin çözüm bu yuvaları kökten bitirmediğin sürece ürerler ... göç etmeye zorlamak zorundasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    uyku problemim var! yardım !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • distortionn kullanıcısına yanıt
    şu an eczaneye borik asit almaya gidiyorum...:)) denemekte fayda var...

şu an birisi bana böcekten kurtulma duası bu, al oku diyip bi dua verse, inanıp sabah akşam onu okuyacak moddayım zaten...:)
  • quote:

şu an birisi bana böcekten kurtulma duası bu, al oku diyip bi dua verse, inanıp sabah akşam onu okuyacak moddayım zaten...:)

karışımı hazırladıktan sonra,kücük kücük gazete kağıtlarnın üzerine 1 çay kaşıgı kadar koy evin bütün kuytu karanlık nemli bölgelerine koy özellikle,bu şerefsizle bunu yiyince hemen ölmüyormuş yuvalarına gidip öyle ölüyormus dğerleride bunun leşini yiyormuş onla da ölüyormuş valla benim internetten okudugum bunlardı işe de yaradı şimdi hiç görmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

quote:

karışımı hazırladıktan sonra,kücük kücük gazete kağıtlarnın üzerine 1 çay kaşıgı kadar koy evin bütün kuytu karanlık nemli bölgelerine koy özellikle,bu şerefsizle bunu yiyince hemen ölmüyormuş yuvalarına gidip öyle ölüyormus dğerleride bunun leşini yiyormuş onla da ölüyormuş valla benim internetten okudugum bunlardı işe de yaradı şimdi hiç görmüyorum

gidip aldım borik asit, patatesi haşladım içine iki paket borik asit karıştırıp top top yapıp geldikleri yerlere koydum... ardiyeden terasa bağlanan kapıya 5 tane yerleştirdim... çünkü en çok orada var böcek..

.önce yiyecekler mi onu kontrol edeyim... pencereleri açmamaya başladığımdan beri içeride hiç görmedim... eğer yerlerse tüm ardiyeyi patates tarlasına çevirmeyi planlıyorum :))

inşallah işe yarar...

teşekkür ederim distortionn...

• Peçeteyle eline alıp at bi yere

• Beyaz bi böcek ilacı var tarım ilaç satan yerden aldım 2 hafta önce sıktım hala etkisi devam ediyor bocekler ortaya çıkar çıkmaz ters donuyolar işyeri deposunda kullandım.

• Cok tirsarim bende ama mecbursun . Peceteyi islat tek tek al hepsini. 3-4 katli olsun pecete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 12 Temmuz 2014; 20:23:08 >
  • ülkeyi böcek bastı sanırım, bizim evde de genelde hiç böcek olmaz ama son 2 gündür falan böcek görüyorum tek tük. bu sabah da yüzüme örümcek düştü o şekilde uyandım uykumdan iğrenç bir olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

ülkeyi böcek bastı sanırım, bizim evde de genelde hiç böcek olmaz ama son 2 gündür falan böcek görüyorum tek tük. bu sabah da yüzüme örümcek düştü o şekilde uyandım uykumdan iğrenç bir olay
    arkadaşlar öyle peçeteyle alınıp atılacak gibi değil... tabii ki görünce, ilaç sıkıp, öldürüp atıyorum ama kökünü kazımak lazım... büyümeden ortaya da çıkmıyorlar, hepsi eşek kadar. sonunda bi tanesi üstüme atlayıp boğazıma yapışacak :))

etkili bir çözüm gerekli...
  • quote:

arkadaşlar öyle peçeteyle alınıp atılacak gibi değil... tabii ki görünce, ilaç sıkıp, öldürüp atıyorum ama kökünü kazımak lazım... büyümeden ortaya da çıkmıyorlar, hepsi eşek kadar. sonunda bi tanesi üstüme atlayıp boğazıma yapışacak :))

etkili bir çözüm gerekli...

Tazekli su işe yarar mı?

• ClearNOS kullanıcısına yanıt
    yemez
  • quote:

yemez
    Babam bi ilaç getirdi, bizim eve de bir yerlerden sürekli geliyordu. 2 haftadır 1 tane bile görmüyorum, cidden süper bir ilaç ama kötü tarafı o ilacı bulamazsınız, değişik bi kimyasal
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Babam bi ilaç getirdi, bizim eve de bir yerlerden sürekli geliyordu. 2 haftadır 1 tane bile görmüyorum, cidden süper bir ilaç ama kötü tarafı o ilacı bulamazsınız, değişik bi kimyasal

Alıntıları Göster
    ciddiyim o evden ayrıl en nefret ettiğim canlılardan birilerdir nasıl dayanıyorsun anlamadım kiracısın zaten ne katlanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

ciddiyim o evden ayrıl en nefret ettiğim canlılardan birilerdir nasıl dayanıyorsun anlamadım kiracısın zaten ne katlanıyorsun?

arkadaşım emin ol ben de senin kadar nefret ediyorum, gördüğümde tüylerim diken diken oluyor... ama yukarıda yazdığımı okuduysan, ben bu evi almayı düşünüyorum... evden çok memnunum, ancak bu olaya bir çözüm bulmam gerekiyor, bulamazsam almaktan da vazgeçeceğim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.