Şimdi Ara

yardımmm!!!1080PMKV OYNATAN TELEFONLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yeni telefon alma arifesindeyim ve telefonda internet ve ağırlıklı olarak video izliycem oyunla pek işim olmaz diye düşünüyorum.1080p mkv filmleri netten bilgisayara indiriyorum o yüzden indirdiğim bu filmleri tel.de izlemek istiyorum ekstradan 720p mkv indirmek istemiyorum.hangi tel.lerde 1080p mkv izleme şansım var???

• HTC One X, Fat32 ile biçimlendirilmiş. 4 gb ve üstü dosyaları kabul etmiyor telefon. Atılabilse çalıştıracağını düşünüyorum, donanım olarak çok güçlü bir telefon. Ben de Samsung Galaxy S2 var, 720p film MX Video Player ile kasmadan izleniyor. 1080p denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend066

HTC One X, Fat32 ile biçimlendirilmiş. 4 gb ve üstü dosyaları kabul etmiyor telefon. Atılabilse çalıştıracağını düşünüyorum, donanım olarak çok güçlü bir telefon. Ben de Samsung Galaxy S2 var, 720p film MX Video Player ile kasmadan izleniyor. 1080p denemedim.

hocam onun kolayı var 3-4 parçaya bölüp atarız.önemli olan açıp açmaması.s3 one x karşılaştırmasında one x in sorunsuz yürüttüğünü söylediler o konuda haklısın.galaxy note veya nexus oynatabiliyormu?nexus ilk çıktığında oynatamıyor deniyodu ama 4.1 ile değişiklik oldumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Orijinalden alıntı: legend066

HTC One X, Fat32 ile biçimlendirilmiş. 4 gb ve üstü dosyaları kabul etmiyor telefon. Atılabilse çalıştıracağını düşünüyorum, donanım olarak çok güçlü bir telefon. Ben de Samsung Galaxy S2 var, 720p film MX Video Player ile kasmadan izleniyor. 1080p denemedim.

hocam onun kolayı var 3-4 parçaya bölüp atarız.önemli olan açıp açmaması.s3 one x karşılaştırmasında one x in sorunsuz yürüttüğünü söylediler o konuda haklısın.galaxy note veya nexus oynatabiliyormu?nexus ilk çıktığında oynatamıyor deniyodu ama 4.1 ile değişiklik oldumu acaba

Pek bilgim yok Note ve Nexus hakkında, ana konularına sor. Kesin birileri cevap verir.

• 1080p mkv izleyebilirsin ama 8 gb filimi 2 ye bölmek şartı ile ben çok izledim öyle tele örn filim 9.5 gb 3 e bölüyorum tele atıyorum ya telde yada lcd tv de izliyorum
  • onu biliyorum ama hangi telefonlarda sorunsuz izliyebilirim derdim o :)) note,nexus,s2,s3,razor maxx bunlardan hagisini almalıyım çok kararsızım genelde film izlemek ve nete girmek için kullancam
  • s3 de sıkıntı olmadı 1080p mkv mp4 video seyretmek. ama boyut küçüktü bitrate bakmadım. htc one x daha iyi oldugunu testlerde gördüm. youtube da testleri mevcut ordan karşılaştırma yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tel hafızası haricinde hafıza kartıda kullanıyorsan exFAT yaparak dilerseniz 50 gb lık mkv dosyasını atıp rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

S3 ümde 32gb class 10 hafıza kartı ile 25 gb lık avatarı cok rahat izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Tel hafızası haricinde hafıza kartıda kullanıyorsan exFAT yaparak dilerseniz 50 gb lık mkv dosyasını atıp rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

hocam s3 mkv konusunda sıkıntılı diye yorum yapıyolardı ama aşırı yüksek olanlarda demekki normal standartlarda mkv leri oynatıyor ozaman. galaxy note hakkında ne dersin yada htc one x daha önce hiç kullandınmı.türkiye garantili galaxy note=950-1000 TL s3=1450-1500 one x =1250-1350. yurtdışı pasaport kayıtlı note=800-900 s3=1200-1250 one x=1100-1200 arası 3 ü arasında gidip gidip geliyorum.
  • telefonlarin hd video oynatmasini saglayan soc icindeki video decoder birimidir. almayi dusundugun cihazlarin islemcisinin teknik ozelliklerini internette aratarak karar verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Tel hafızası haricinde hafıza kartıda kullanıyorsan exFAT yaparak dilerseniz 50 gb lık mkv dosyasını atıp rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

hocam s3 mkv konusunda sıkıntılı diye yorum yapıyolardı ama aşırı yüksek olanlarda demekki normal standartlarda mkv leri oynatıyor ozaman. galaxy note hakkında ne dersin yada htc one x daha önce hiç kullandınmı.türkiye garantili galaxy note=950-1000 TL s3=1450-1500 one x =1250-1350. yurtdışı pasaport kayıtlı note=800-900 s3=1200-1250 one x=1100-1200 arası 3 ü arasında gidip gidip geliyorum.

dostum o cihazları kullanmadım ama dediğim gibi bendeki avatarın bitratesi vs yüksekti ve takılmadan sorunsuz bir şekilde izledim.. bu tür konularda sd kart alıp exfat yöntemiyle kullanmak en mantıklısı telin hafızasını yormaya gerek yok.

• HTC One X bu konuda en iyisi sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.