Arkadaşlar ps3'ümün açma kapama tuşu bozuldu..İlk olarak bu tuşu nerden alabilirim montajı falan kolaymıdır ne kadara yapılır? 2.olarakda ds3' ten açmaya çalışıyorum fakat ps3 açık olmadığı için ds3 de açılmıyorr lütfen yardım biraz acemi olabilirm ... :(
Garantısı varsa servis yapar yoksada yapar ufak bi meblag alır sorun olmaz.
Daha 1 yıl garantisi var fakat bi kaç konuda gördüm gönderğdiklerinde garantiye en az 45-50 günde alanlar var ben bu nedenle bu kadar küçük bişi(küçük ama önemli)için garantiye göndermeyi düşünmüyorum... Ds3 nolcak peki
Servis harici biyere verme yaptırmak için tahminen 20.30 veya 40 tl paranı alırlar ama saglam olur.
Servis harici biyere verip yaptırırsan 1 yıllık garanti uçar gider haberin olsun.
Bir tuş için 30 gün beklenirmi onlar orda atölyelerinde yapıyorlar ufak tamiratları.
Kardeş özür dilerim yazmayı unutmuşum ama sadece tuş değil tuşun yanındaki düzlemdede 5 cm falan kalkma var o sorun içinde bütün kepin değişmesi gerkecek heralde yani toptan ps3 kepi değiştirmek ne kadar olur ?(sanki sende servisçisin fiyat soruyorum :D:D ama kafadan??)
quote:
Orijinalden alıntı: Zangetsu. Kardeş özür dilerim yazmayı unutmuşum ama sadece tuş değil tuşun yanındaki düzlemdede 5 cm falan kalkma var o sorun içinde bütün kepin değişmesi gerkecek heralde yani toptan ps3 kepi değiştirmek ne kadar olur ?(sanki sende servisçisin fiyat soruyorum :D:D ama kafadan??)