Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım vaar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps3'ümün açma kapama tuşu bozuldu..İlk olarak bu tuşu nerden alabilirim montajı falan kolaymıdır ne kadara yapılır?
    2.olarakda ds3' ten açmaya çalışıyorum fakat ps3 açık olmadığı için ds3 de açılmıyorr lütfen yardım biraz acemi olabilirm ... :(

• Garantısı varsa servis yapar yoksada yapar ufak bi meblag alır sorun olmaz.
  • Daha 1 yıl garantisi var fakat bi kaç konuda gördüm gönderğdiklerinde garantiye en az 45-50 günde alanlar var ben bu nedenle bu kadar küçük bişi(küçük ama önemli)için garantiye göndermeyi düşünmüyorum... Ds3 nolcak peki
  • Servis harici biyere verme yaptırmak için tahminen 20.30 veya 40 tl paranı alırlar ama saglam olur.
  • Servis harici biyere verip yaptırırsan 1 yıllık garanti uçar gider haberin olsun.

Bir tuş için 30 gün beklenirmi onlar orda atölyelerinde yapıyorlar ufak tamiratları.
  • Kardeş özür dilerim yazmayı unutmuşum ama sadece tuş değil tuşun yanındaki düzlemdede 5 cm falan kalkma var o sorun içinde bütün kepin değişmesi gerkecek heralde yani toptan ps3 kepi değiştirmek ne kadar olur ?(sanki sende servisçisin fiyat soruyorum :D:D ama kafadan??)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zangetsu.
    Kardeş özür dilerim yazmayı unutmuşum ama sadece tuş değil tuşun yanındaki düzlemdede 5 cm falan kalkma var o sorun içinde bütün kepin değişmesi gerkecek heralde yani toptan ps3 kepi değiştirmek ne kadar olur ?(sanki sende servisçisin fiyat soruyorum :D:D ama kafadan??)

Senin tek yolun sony servisi benden söylemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam öyleyse teşekkürler inşallah burdakiler duyarlıdır.. Yaa bide şu ds3'ten açamazmıyım bari 1 ay idare etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zangetsu.
    Tamam öyleyse teşekkürler inşallah burdakiler duyarlıdır.. Yaa bide şu ds3'ten açamazmıyım bari 1 ay idare etsin..

Makina acılmıyorken ds3 den açman olanaksız.
  • Ben makineyi hep DS3ile PS TUSUYLA ACIP KAPIYORUM...
  • Aslında ds3'ü, ps3'e usb'den bağlayıp açmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Aslında ds3'ü, ps3'e usb'den bağlayıp açmayı deneyebilirsin.

Zaten öyle yapıyorum hocam bi kere kurarken şans esri açtım ama şimdi açamıyorum :D ..
  • Up... ds3'ten açamaz mıyım cidden yaa ben bi kere açtııım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
    Ben makineyi hep DS3ile PS TUSUYLA ACIP KAPIYORUM...

Makina fat kasa arkadaki dügme açılmıyorsa ds3 lede açılmaz.
  • Benimki slim.. ayrıca arkadaki düğme değil öndeki açma kapama tuşu bozuk :D bi çaresi var mıdır?
  • Ben sony yetkili servisinde staj yaptım ps3 tamirden sonra atolyede 20 gün bekliyordu.
  • Bakın demiştim işte ! Ayrıca Oha :D:D
  • Makinen slimse ds3 ten nasıl açamıyorsun bendede slim var hep ds3 ten açıp kapatırım anlamadım senin sorununu??
  • Kardeş kısa ve öz olarak söylüyorum "kesinlikle servisde yaptır, yoksa hayatının hatasını yapmış olursun"
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş kısa ve öz olarak söylüyorum "kesinlikle servisde yaptır, yoksa hayatının hatasını yapmış olursun"

Pff peki öyleyse.. 1 ay daha oynayamayacağım yani ki en az 1 ay..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.