Şimdi Ara

Yardımına ihtiyacım var konudışı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba konudışı. Üç yıllık bir ilişkim var dün face'te iki tane liseden kız arkadaşimin arkadaşlik isteğini kabul ettiğimi görmüş -ben o konularda ona baya kizdiğim için- haliyle çok sert tepkiler verdi. Gitmemi söyledi, defol git ayrılmam istiyorum ..vs gibi ağır cümleler sarfetti. Ama gel gör ki ben bu kizi seviyorum ve böyle b*ktan bir sebep yüzünden de üç senelik iliskimi bitirmek istemiyorum. Bi anlik bosluğuma geldi kabul ettim dedim sahiden de öyleydi ama beni kız meraklısı gözü dişarda olan biri sanıyor sanırım artık. 1 saat sonra buluşucaz bitecekse de konuşarak bitsin diyerek ikna ettim. Nasıl bir yol izlemeliyim veya nasıl davranmalıyım ya da nasıl davranmamalıyım.

Ciddi yorumlar gelsin lütfen durum gerçekten ciddi kızın gönlünü nasıl alabilirim.

Yaşlar 22 ve 21.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Treth

Liseden arkadaşların davet göndermişler kabul etmemek kabalık olur. Sanki yatağa attın.

Haklısınız ben de aynı şeyleri söyledim ama daha önce benzer şeyleri o yaptiğinda çok sert tepkiler vermiştim ama hiç bir zaman ayrılmadım ya da defol git hayatimdan demedim hep çabaladım birşeyler yapmak için birşeyleri düzeltmek için böyler bir şey için defol git demesi canımı yakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Liseden arkadaşların davet göndermişler kabul etmemek kabalık olur. Sanki yatağa attın.

Haklısınız ben de aynı şeyleri söyledim ama daha önce benzer şeyleri o yaptiğinda çok sert tepkiler vermiştim ama hiç bir zaman ayrılmadım ya da defol git hayatimdan demedim hep çabaladım birşeyler yapmak için birşeyleri düzeltmek için böyler bir şey için defol git demesi canımı yakıyor.

İkinizin ortak noktada buluşması lazım bu arkadaşlar konusunda.

Şöyle bir öneri yap. İkinizin ortak arkadaşı olmadığı sürece bayan yada erkek arkadaş tekliflerini reddedin. Her ikiniz birden tanıdığı sürece sorun olmaz kavga etmek zorunda kalmazsınız.

Hem arkadaşlar bayan veya erkek ortak olursa kıskançlık sorunu da olmaz güven meselesi de ortadan kalkmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpef7

Kız haklı ona yapma dediğin şeyi yapmışsın o ona sinir olmuş

Aynen öyle hatasız oldugumu belirtmiyorum fakat gönlünü alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim bu sorunun cevabina ihtiyacim var.

maddi yardıma ihtiyacım var
    2 yıl önce açıldı
    Acil Yardıma İhtiyacım var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkar vur

Ayrıca 21 yaşta ciddi ilişki olmaz. Siz en az 5 kere daha ayrılıp barışırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 19 Ocak 2015; 12:16:49 >

• Pamuk ipliğine bağlı bi ilişkiye benziyor. Bugun ayrilmazsaniz yarin ayrilacaksiniz zaten. Bu durum cok olaganmis gibi davran, hatta ti'ye al. Ayrılmak istiyorsan kesin bilirsin, bu sebepten bitecekse iliski zaten bitmeli de. Yaşın genç daha, yoluna bak dostum.

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Pamuk ipliğine bağlı bi ilişkiye benziyor. Bugun ayrilmazsaniz yarin ayrilacaksiniz zaten. Bu durum cok olaganmis gibi davran, hatta ti'ye al. Ayrılmak istiyorsan kesin bilirsin, bu sebepten bitecekse iliski zaten bitmeli de. Yaşın genç daha, yoluna bak dostum.

Ayrilmak istedigini anlamam gerektiginden mi bahsettiniz. Kafama takilan da bu aslinda. Acaba ayrılmak istiyor da bir bahane mi ariyor diye dusundum ama o zaman da neden engellemiyor silmiyor iletişim kurmama izin veriyor kafam çok karişik. 3 yıl olunca da ayrildiktan sonra unutamamaktan korkuyorum.

Orijinalden alıntı: tamam sakinim

Ayrıl gitsin hocam boşver.

Hocam ben de istiyorum canim yanmasin bitsin, gitsin ama üç yıl olmuş onca anı ve yaşanmışlıklar olunca insan korkuyor bilmiyorum kafam çok karişik.

• siz birbirinizin malı değil sevgilisisiniz. o yüzden yok şunu yapma bunu etme günde 2 defa mıçma 1 defa mıç gazetemi getir sütümü götür gibi saçma sapan işler tutmayın. ayrıca ben olsam kızdan ayrılırdım kız senden tereddüt ediyor şüpheleniyor eğer kız haklıysa sen onun suratına bakamazsın sen haklıysan o senin suratına bakamaz bakamamalı bence.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ -
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

siz birbirinizin malı değil sevgilisisiniz. o yüzden yok şunu yapma bunu etme günde 2 defa mıçma 1 defa mıç gazetemi getir sütümü götür gibi saçma sapan işler tutmayın. ayrıca ben olsam kızdan ayrılırdım kız senden tereddüt ediyor şüpheleniyor eğer kız haklıysa sen onun suratına bakamazsın sen haklıysan o senin suratına bakamaz bakamamalı bence.

Hocam arkadaş listemdeki herhabgi bir kızla son 1 yildir konuşmuşlugum da münasebetimde yok sadece kabul ettim diye oluyor tüm bunlar. Kız haklı cunku ben ona yapma dediğim şeyi kendim yaptim, ben hakliyim cunku sadece kabul ettim ortada hic bir art niyet yok.

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

siz birbirinizin malı değil sevgilisisiniz. o yüzden yok şunu yapma bunu etme günde 2 defa mıçma 1 defa mıç gazetemi getir sütümü götür gibi saçma sapan işler tutmayın. ayrıca ben olsam kızdan ayrılırdım kız senden tereddüt ediyor şüpheleniyor eğer kız haklıysa sen onun suratına bakamazsın sen haklıysan o senin suratına bakamaz bakamamalı bence.

Hocam arkadaş listemdeki herhabgi bir kızla son 1 yildir konuşmuşlugum da münasebetimde yok sadece kabul ettim diye oluyor tüm bunlar. Kız haklı cunku ben ona yapma dediğim şeyi kendim yaptim, ben hakliyim cunku sadece kabul ettim ortada hic bir art niyet yok.

ortadaki art niyet birbirinize sahip olma isteğinizden doğuyor. onun senin sınırların dışına çıkmasını istemiyorsun sen o da aynısını sana yapıyor. çağımızın ilişkileri böyle olduğu için bu mevzulardan hep uzak durmuşumdur. sen niye ona öyle davranıyorsun. tamam ben o istediyle gezsin tozsun sen istediğinle gez toz birbirinizden ayrı ayrı yaşayın sadece adınız sevgili olsun demiyorum. tabi ki bazı sınırlar olacak ama bu sınırlar gerçek dünyada olmalı sen ona baskını gerçek dünyada yapacaksın. diyeceksin ki artık erkeklerle yüz göz olma elin ellerine değmesin sadece sohbetini yap muhabbet et geç seni kimseyle dip dibe görmeyeyim de ben bunu anlarım doğal olanda budur zaten. ama facete niye ekledin davası gerçekten abartılmıştır sadakati değil güvensizliği gösterir bir senin kız arkadaşın bir erketen not isteyebilir bunun sakıncası yok ama bir erkeğe ayy mertt bize gelsene kahvee içelim birazz konuşuruz dertleşiriz derse o zaman sorun çıkar ki bunun içinde kızın facebookana girmene gerek yok ss'ni at ben sana tipinden söyleyeyim.

kısacası kardeşim birbirinizi genel ahlak kuralları çerçevesinde sınırlayın kız arkadaşın erkeklerle aşırı samimi olmasın olmamalı zaten aynı şey senin içinde geçerli kızlarla aşırı samimi olma ama sınıf arkadaşın iş arkadaşın komşunla da 2 sohbetin olsun onlarda insan sanki dünyada sadece senin sevgilin var yiyecekler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.