merhabalar size sormam gereken bir kaç sorular var yardımcı olursanız sevinirim ben geçen sene 98k say dan mezuna kaldım bu sene ise borç ve eve bakma yükümlülüğünden dolayı marta kadar işte çalıştım. Mart başı çıkmama rağmen derse bi türlü tam odaklanamadım Arkadaşlar benim tyt ve ayt temelim var sonuçlarımda şu şekilde Tyt türkçe: Genelde 25 28 civarı yapıyorum Tyt sosyal: Bazen 7 Bazen 5 yapıyorum 10 üstüne fazla çıkamıyorum Tyt mat: En son 33.25 yapmıştım Orjinal tyt mat denemelerinde pembelerde 25 30 arasına düşüyorum genelde geometrim çok zayıf normal matta full bazen 1 yanlışım felan oluyor Tyt fen: 13 15 civarları Tyt fiziğim zayıf
Ayt içinse daha bi deneme çözmedim geçen sene ki netlerimi söyleyeceğim Ayt Mat: 34 3 Ayt fizik: 6 3 Ayt kimya : 9 1 Ayt biyoloji : 9 3 98 k yapmamın sebebi ise Tyt netimin çok kötü olmasıydı hasta olarak girmiştim birde o anki stresle bazı kötü durumlar yaşadım Şimdi size sormam gereken soru ise kalan günlerde sizce ne gibi bir yol almalıyım? Hedefim 70 k Ayt ağırlıklı çalışayım diyorum çünkü Tyt de nedense sözelleri çalışssam bile yapamıyorum hiç bi yatkınlığım yok. Zayıf olan derslerimi ilk önce bi kampla bitireyim diyorum. Sizce 2 ayda bunu başarabilir miyim? Deneyimleriniz ya da fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler iyi geceler. |