Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YURT YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yıl üniversiteyi kazandım ama yurt ve kalacak yer konusunda hiçbir fikrim yok.lütfen az biraz bir şey bilen birileri yardım etsin.

• Takip
  • bende yeni kazandım banada yardımcı olabilir misiniz acaba ?
  • omerbyzt O kullanıcısına yanıt
    öncelikle dokuz eylülü kazanmışsın hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun diyerek başliyim anlatmaya.şimdi bucada fazlasıyla yurt var doğal olarak.ben ilk yılım olduğu için yurtta kalmayı tercih ettim.sağolsun geçen yıl kimse yardımcı olmadı bilmeden etmeden gittim ailemle beğendiğim bir yurda kaydoldum.sana kısacası bildiğim arkadaşlarımın kaldığı kendi kaldığım yurdu anlatiyim.tekrardan sormak istediklerin olursa cevaplarım.ben ekin öğrenci yurdunda kaldım.meşhur bir hasanağa bahçesi var bucada dokuzçeşmeler kampüsünün hemen kapısında her şey ona göre tarif edilir bucada .ne bölümü kazandın bilmiyorum hazırlık okuyacaksan eğer ben hazırlığa yakın ve kalınabilir birkaç tane yurt söylicem sana.benim kaldığım yurt yer olarak çok güzel yerde ama pek tavsiye etmem açıkçası.belki diğer yurtlardan iyidir gidip kalmadım tam bilmiyorum ama sonuçta yurt yani kısıtlı sınırlı her şeyin ona göre düşünmen gerek.onun dışında sana birkaç tane yurt ismi veriyim gidince buraları gez gör.cansın yurdu var mesela yeni bina geçen yıl yapıldı.okula servisi var biraz uzak olduğundan.tam okulun çıkış kapısının orada güven yurdu var gidip oraya da bak.myvia ve myvia plus diye apart tarzı yurt var en rahatları onlar.giriş çıkış sorunun yok kız-erkek karışık olmasa da karışan yok.ama tabiki fiyat olarak fazlasıyla tuzlu.dutlu sokak yurdu var.aman hiç bulaşma ev gibi ama hobbitler yaşıyor sanki basık küçük odalar.fazlasıyla cemaat yurdu var.hiç bulaşmadığımdan isimlerini pek bilmiyorum.eroğlu ve çeşme yurtlarını biliyorum cemaat yurdu olarak.çeşme özellikle dışarıdan bakınca fazlasıyla lüks bir yurt ama sakın bulaşma benden söylemesi.zaten kayda gidince kapının önünde kuyruk bekler yurt tanıtımları.yalvarırlar sana gelin gezdirelim diye.yurt bulmada sıkıntı çekmezsin ama karar verirken çok dikkatli ol.aklıma yurt ismi şimdilik gece gece çok gelmedi.

• erenmutlu E kullanıcısına yanıt
    @erenmutlu merhaba baya bilgilisiniz bu yurtlar konusunda ben de sormak istiyorum peki dokuz eylülün kendi yurtları varmıs onlar nasıl? 2 kişilik odaları falan da var ben hukuk okuyacağım yurdun yakın olması da bir avantaj benim için
  • Tınaztepenin girişine yurt yapmışlar bitmiş sanırım onları araştır derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz.lys

@erenmutlu merhaba baya bilgilisiniz bu yurtlar konusunda ben de sormak istiyorum peki dokuz eylülün kendi yurtları varmıs onlar nasıl? 2 kişilik odaları falan da var ben hukuk okuyacağım yurdun yakın olması da bir avantaj benim için

Dokuz Eylül'ün kendi yurdu hem çok uygun hem de fiyata göre gayet güzel diyorlar.ama bir sorun var oraya başvuru yapılıyor kime çıkarsa o gidiyor ve fazlasıyla torpil dönüyor.eğer tanıdığın yoksa orada kalman çok zor.onun dışında yukarıda arkadaşın dediği gibi tınaztepe kampüs kapısına bin kişilik yurt yapılıyordu ben Temmuz'da gelirken dışı bitmiş iç tarafı yapılıyordu.sene başında açılırsa ilk oraya başvur baya uygun fiyatta Olcaktır ve sonuçta yeni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenmutlu

quote:

Dokuz Eylül'ün kendi yurdu hem çok uygun hem de fiyata göre gayet güzel diyorlar.ama bir sorun var oraya başvuru yapılıyor kime çıkarsa o gidiyor ve fazlasıyla torpil dönüyor.eğer tanıdığın yoksa orada kalman çok zor.onun dışında yukarıda arkadaşın dediği gibi tınaztepe kampüs kapısına bin kişilik yurt yapılıyordu ben Temmuz'da gelirken dışı bitmiş iç tarafı yapılıyordu.sene başında açılırsa ilk oraya başvur baya uygun fiyatta Olcaktır ve sonuçta yeni.

Ben bugun gittim tinaztepeye yurt insaati bitmis gibi geldi bana. O tokinin yaptigi devlet yurdundan bahsediyorsun degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi

quote:

Orijinalden alıntı: erenmutlu

quote:

Ben bugun gittim tinaztepeye yurt insaati bitmis gibi geldi bana. O tokinin yaptigi devlet yurdundan bahsediyorsun degilmi

evet o girişteki yerden bahsediyorum.iç tarafı da bitirilmiş mi?o kadarını bilmiyorum ben.

• erenmutlu E kullanıcısına yanıt
    @erenmutlu bir de taşınacak diyorlar şimdi dokuzçeşmeler yerleşkesindeymiş tınaztepeye yeni bina yapıyolarmış ulaşım nasıl izmirin yabancısı olduğum için pek bilmiyorum ulaşım nasıldır ben dokuzçeşmeye yakın olsam tınaztepeye kolay gidilir mi mesela veya tam tersi?
  • @erenmutlu bu yeni olanın adını biliyor musunuz?
  • quote:

@erenmutlu bu yeni olanın adını biliyor musunuz?

Yeni olanın adını bilmiyorum tınaztepe kampüsünün girişine gidince zaten görürsün kendini belli ediyor büyük binalar.tınaztepe ve dokuzçeşmeler kampüsü arası öyle çok uzak deği yürüyerek normal şekilde 15 dakika sürmüyor bile.zaten ulaşım izmirde kolay ben yürümem dersen dokuzçeşmeler önünden tınaza giden bir sürü otobüs geçiyor.tam tersi için de geçerli bu durum.öğrenci kartı çıkarınca 1.10 kuruşa biniyorsun eshotlara ve 90 dakika boyunca bedava aktarma var istediğin kadar otobüs metro değiştirebiliyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.