Şimdi Ara

Yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 2.250 Ytl ye ve 32inch lcd ekran tv almayı düşünüyorum. Ve ayrıca bununla birlikte neden 32inch plazmaların olmadığını da bilen arkadaşlara soruyorum. Bu konularda pek bir bilgim yok ama açıkcası elimdeki para ile yapabileceğim tek şey 32inch bir lcd model almak gibi gözüküyor. Ve şu anda bu modeli uygun görüyorum; SIEMENS FL232V7 32'' HD READY LCD TV
    Sizinde önereceğiniz modelleri bekliyorum. Ayrıca bu pixel plus teknolojisi hakkında bildiklerinizi yazarsanız memnun olurum. Pip ile neyin kastedilmek istendiğinide .. Son olarak ise bu fiyata ek olarak max 400m a bir ev sinema paketi almayı düşünüyorum. Ancak bu konuda da tatmin olmadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• ucuz bişey istiyosan toshiba 32wl66. hem kaliteli hem ucuz
    siemens i seçme derim ben
    siemens seçiminden bu konulara baya uzak olduğun belli
    forumda diğer yazılanları biraz oku bence
    daha doğru kararlar verebilirsin böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimadam -- 29 Ekim 2006; 22:31:52 >
  • Forumda yazılanları yaklaşık 1 saattir okuyorum. Epey bir bilgi edindim ama görüyorumki daha fazlası icin daha fazla para lazım Daha fazlasını bende vermek isterdim ama daha öğrenciyim ve yapabilceğimin en iyisi bu Zaten bu fikride son 1 haftadır kapıldım. Ve forumdaki bu yorumlardan sonra acaba beklesemmi diye düşünmeye başladım. Fakat bu bilgisayar teknelojosinde de olduğu gibi hep böyle devam edecek ve ben bir an once bu sistemi kurmayı istiyorum . Ve işe bu hafta içi işe ses sistemini alarak başlamayı düşünüyorum. LG LH-T3600SE EV SİNEMA PAKETİ almayı planladığım ev sinema sistemi. Toshiba konusunda haklısınız ama 2.900 YTL civarında bir fiyatı var. Teknosa da 2000 Ytl ye bir toshiba modeli oldugunu ogrendim ama hangi model oldugunu bilmiyorum. Eger bu denilen modelse sanırım benim icin uygun olabilir. Ayrıca merak ettiğim bir diğer konu ise 100Hz lik pip teknolojili 82 ekran real flat crt tv ler ile bu lcd lerin arasındaki fark. Ayrıca fiyat performans acısından lcd tv ler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

• Mesajımı okuyan herkese teşekkürler ! Ben alacağım modeli buldum ve herkese de ısrarla tavsiye ediyorum.
    PHILIPS 32PF5331 32" LCD TELEVİZYON ! Biraz araştırın siz de ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varmı yardımcı olabilecek !!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.