Şimdi Ara

lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hafta sonu toshiba a-200 23U modelini alıcam. ben teknosadan almayı düşünüyorum şu an en uygun mağaza o. yani burada ondan başkası yok. ancak bu mağaza hakkında olumsuz eleştiri çok duydum. bu mağazadan laptop alıp garanti durumuyla işi olan yani garanti kapsamında işlem gerçekleştirip tecrübe edinmiş arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. içim rahat etsin istiyorum da alırken...

• merhaba ben daha önceki bilgisayarımı ankara'da bulunan ankamall de ki teknosadan aldım garanti kapsamı ile ilgili teknosanın malesef hiçbir faydası yok. yani standart 30 iş günü bekliyorsun bunu yaşadım çünkü. bence vatandan telefonla falan sipariş vererek al. ben en son aldığım bu bilgisayarımı o şekilde temin ettim ve vatan bu işin tartışmasız lideri
  • vatanbilgisayar.com'dan sipariş versem güvenilir olur mu peki? ve ben öğrenciyim. babamın kredi kartı bilgilerini vererek alıcam. ama adres benim adresim olacak. kargo geldiğinde kredi kartı sahibini arar mı yoksa bana teslim eder mi bi bilginiz varsa öğrenmem çok iyi olacak.
  • dikkat beyler!!!!!!!!!!! Vatan dan web üzerinden notebook almamanızı tavsiye ederim. çoğu etiketi açılmış koli veya müşteri memnuniyetinden 3-5 gün içinde iade edilmiş malları yolluyorlar.benden söylemesi...
    dünya para veripte malın dış kolisinin ve güvenlik etiketinin durumunu görmeden almak büyük risk.
    Fujifilm X-T4 / XF16-55mm f2.8 / XF90mm f2
  • fiyat olarak teknosayı uygun buluyorsan bir de buraya bakmanı tavsiye ederim.

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=55726#.
    Bir gün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin :(
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.