Şimdi Ara

YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BEYLER OTO LAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabalar hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Ailemde arabası olan kimse de yok.
    Araba kullanmak için neleri nereden nasıl öğrenmem gerekiyor? Araba alırsam sıfırdan kendi kendime her şeyini öğrenebilir miyim?

Yardımcı olacaklar sağolsun

• Ehliyet kurslarından öğrenebilirsiniz eğer ehliyetiniz varsa geniş bi alanda sürüş yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ehliyetin olmasî gerek.Bunun için ehliyet kursuna yazılman gerekiyor.Orda öğrenirsin.

• Bakın arkadaşlar ben araba kullanmaktan bahsetmiyorum aslında.
    Özür dilerim detaylı yazamadım.
    Misal araba almaya kalksam neyine bakacağım hangi özelliği nasıl olursa ne olur bunları hiç bilmedikten sonra ehliyetim olsa ne olur ki değil mi?

• Arkadaşım sen yanlış başlamışsın. Önce motoru sök-tak yapıp sonra araba kullanmaya geçmiyorsun.

Önce anlayan biriyle maddiyatının elverdiği ölçüde gider bir araç alırsın, kullanmayı biliyorsan sürmeye başlarsın ya da gider öğrenirsin. Sonra arıza çıkardıkça veya kendi merakınla araştırarak zamanla öğrenirsin.
  • Tamircide çalışmak en iyisi buVeya acı tecrübeleriniz olcak veya alın eski model bir araba (tofaş) hep tamire götürceksiniz o ara öğrenirsiniz herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

Tamircide çalışmak en iyisi buVeya acı tecrübeleriniz olcak veya alın eski model bir araba (tofaş) hep tamire götürceksiniz o ara öğrenirsiniz herşeyi

Arkadaş doğruyu söylemiş.
  • Arkadaşlar teşekkürler değerli yorumlarınız için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

Tamircide çalışmak en iyisi buVeya acı tecrübeleriniz olcak veya alın eski model bir araba (tofaş) hep tamire götürceksiniz o ara öğrenirsiniz herşeyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.