Merhaba yakın zamanda hazırlamam gereken bir sunumum var fakat 1 aydır bu sorunu alıyorum. Sunuyu hazırlarken rahatsız etse de engel olmuyordu fakat şimdi yapacağım sunumu online derste benim sunmam isteniyor. Orda bu hatayı alıp dururusam bana engel olur. Acaba nasıl kurtulabilirim bu sorundan? Sorun fotoğrafta gözüküyor. (Hangi konuya koyacağımı bilemedim ondan konu dışı bıraktım) |
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
-
-
Pc de değilim ama aygıtlar ve yazıcılarda öyle bişey varsa silmeyi deneyebilirsin. -
Burada anlatıyor bak
slminingandenergyMicrosoft XPS Belge Yazıcısı nedir ve onu nasıl kaldırırım?https://tr.slminingandenergy.com/298-what-is-microsoft-xps-document-writer-and-how-do-i-uninstall-it
-
Aga şey orda windows 10 dan bahsediyo onu geçtim aygıtlar ve cihazlar kısmına girdiğimde fare ve klavyemden başka cihaz gözükmüyor. Sağol yine de
Windows un kendi yardımı şu şekilde;
Bu hata, varsayılan bir yazıcı atanmamışsa veya uygulama varolan bir varsayılan yazıcıyı bulamıyorsa görüntülenebilir. Bu sorunu düzeltmek için, Microsoft Windows'da aşağıdakilerden birini deneyin:
Yazdır iletişim kutusunda bir yazıcı yoksa, yazıcı ekleyin.
Uygulama zaten yüklü, varolan bir yazıcı bulamazsa, yazıcıyı varsayılan yazıcı olarak ayarlayın.
Bir varsayılan yazıcı yüklüyse ancak uygulama yazıcıyı kullanamıyorsa, yazıcı sürücüsünü kaldırın ve yazıcı sürücüsünün en son sürümünü yükleyin.
Yazıcı bir yazdırma sunucusundaysa, yazıcının kullanılabilir olduğundan, ağın çalıştığından, sunucunun asılı kalmadığından, yazıcıda kağıt bulunduğundan veya yazıcının yönetici tarafından beklemeye alınmış olmadığından emin olun. Bir ağ yazıcısıyla ilgili yazdırma sorunları en iyi yerel ağ yöneticiniz tarafından çözümlenebilir.
Ben pek bir şey anlamadım ama siz anlarsınız belki diye atıyım dedim.
Hayırlı Ramazanlar
-
Bunun sebebi birden çok sebep olabilir yazıcınla alakalı sırada bekleyen belge olabilir üst üste daha öncesinde belge yazdırmaya çalıştıysan butona tıklayıp pc sürekli yazıcı arayarak sana varsayılan yaIcıyı göstermeye çalışıyor olabilir yada yazıcın yoksa otomatik yazıcı eklemen yada bulma olabilir ancak detaylı bakılması lazım buradan pek anlaşılmıyor. -
Yazıcım yok, belge çıkarma gibi bi derdimde yok. Ben yazıcı ayarlarını bulmaya çalıştım fakat bulamadım. İnternetten baktığımda yazdıra tıklayınca yazıcı ayarını yapabiliyor muşsun fakat bastığımda yine aynı problemle karşılaşıyorum.
-
Hocam sunumunuzu açarken sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyip denesenize belki düzelir
-
Aga bunda powepointi yönetici olarak çalıştıramıyorum. Öyle bir seçenek görmedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X