Şimdi Ara

Doritosun bir cipsi vardı(Mavi pakette)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
16.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi paketteydı boyle mesela peynırlı olunca allta peynır resmı felan varya bunda penguen resmi vardı boyle ferah bir tadı vardı 7-8 sene once ılk okuldayken tenefuslerde alıyordum.Sonra bi anda ortadan kaltı piyasadan hatırlayan yoktur kesın ama ben açtım genede.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mavi Doritos: Neden Kaldırıldı ve Alternatifleri

Doritos Mavi Paket olarak bilinen mavi renkli Doritos, 2006 yılında piyasaya sürülmüştür. Nacho Peyniri ve Cool Ranch olmak üzere iki farklı lezzette satılmıştır.

Mavi Doritos Neden Kaldırıldı?

Mavi Doritos, ticari olarak başarılı olmasına rağmen, 2012 yılında piyasadan kaldırılmıştır. Kaldırılmasının nedeni tam olarak bilinmemektedir, ancak bazı kaynaklar düşük satışların buna katkıda bulunmuş olabileceğini öne sürmektedir.

Doritos Mavi Alternatifleri

Mavi Doritos'un kaldırılmasının ardından, Doritos hayranları benzer bir lezzet arayışına girmiştir. Doritos Dippas, Mavi Doritos'a benzer bir lezzet sunan bir alternatiftir ve Cool Ranch sosuyla birlikte satılmaktadır. Ayrıca, Doritos Ranch Soslu cipsler de Mavi Doritos'un tadına yaklaşan başka bir seçenektir.

Doritos Dippas Nerede Satılıyor?

Doritos Dippas, çoğu büyük market ve bakkalda satılmaktadır. Ayrıca, çevrimiçi perakendecilerden de satın alınabilir.

Sonuç

Mavi Doritos, kısa bir süre için popüler bir cips olmuş olsa da, 2012'de piyasadan kaldırılmıştır. Doritos hayranları, Doritos Dippas veya Doritos Ranch Soslu cipsler gibi benzer lezzetleri arayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Doritosun bir cipsi vardı(Mavi pakette)

Mavi pakette bu cips var
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan*16

Mavi pakette bu cips var

BU değil gibi ayrıca Turkıyede bundan var mı şu anda ?
  • o Değilde, Ruffles biftekli niye bitti ya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

o Değilde, Ruffles biftekli niye bitti ya ?

Evet oda vardı bide ama daha yakında gıttı ben ılkokulda tenefusde yıyordum bunu ya
  • bırakın doritosu rufflesi cips dedin mi ilk pringles aklıma gelir.

Hele Texas BBQ

• yaw bende o cipsi çok seviyordum bir türlü bulamadım ondan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

bırakın doritosu rufflesi cips dedin mi ilk pringles aklıma gelir.

Hele Texas BBQ

uzun zamandır yemiyorum canım cekti gidip alsammı

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

o Değilde, Ruffles biftekli niye bitti ya ?

aynen. en guzel tat ondaydi. nezamandir yok ortalikta
  • yaw yapmayın gece gece haaaaaa
  • yanına bide souk coca cola offf
  • simgesi de gitar çalan bir mahlukattı. ben çok severdim. zaten benim hoşuma giden herşey piyasadan siliniyor. yıllar önce de cheetos un peynir soğanlısı vardı. sert ve şekilsiz kargacık burgacık bi şeydi. hatta 2 sene önce tekrar çıkmıştı bu cheetos siyah pakette. tekrar kalktı piyasadan. çok lezzetliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 11 Mayıs 2009; 0:19:43 >
  • Ruffles ın Maximum ( peynir & soğan ) ve Büftek lisi ortalığı kasıp kavururdu ben 5-6 yaşlarımdayken :S ne olduysa büftekliyi kaldırdılar.. Hiçbiyerde yok artık.. ama maximum hala var :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

simgesi de gitar çalan bir mahlukattı. ben çok severdim. zaten benim hoşuma giden herşey piyasadan siliniyor. yıllar önce de cheetos un peynir soğanlısı vardı. sert ve şekilsiz kargacık burgacık bi şeydi. hatta 2 sene önce tekrar çıkmıştı bu cheetos siyah pakette. tekrar kalktı piyasadan. çok lezzetliydi.

Galiba aynı şeyden bahsedıyoruz ben sana ozelden ulaşayım bıraz nostaljı yaparız
  • Doritos Cool American MI?

Bence en iyisi Sweet Chilli Peet Chilli Pepper siyah pakette.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

Galiba aynı şeyden bahsedıyoruz ben sana ozelden ulaşayım bıraz nostaljı yaparız

istersen burda yapalım
    nerden baksan 13-14 sene olmuştur. bu bahsettiğim cheetosların zamanında o cipslerden naylon poşetlerde ufak arabalar çıkardı. benim koleksiyonum vardı

ayrıca yukarıdaki cips bizim bahsettiğimiz cips adı da cool la başlıyan bişeydi.

• o mavi pakaetteki doritos harbii süper bir şeydiii yaaa keşkee piyasayaa yinee sürselerde bizde yesek =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Doritos Cool American MI?

Bence en iyisi Sweet Chilli Peet Chilli Pepper siyah pakette.

Yok cooc American deıl.Benım bahsettıgım yıllar once kaltı pıyasadan.Bu amerıkan Turkıyede satılıyor mu bu arada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

istersen burda yapalım
    nerden baksan 13-14 sene olmuştur. bu bahsettiğim cheetosların zamanında o cipslerden naylon poşetlerde ufak arabalar çıkardı. benim koleksiyonum vardı

ayrıca yukarıdaki cips bizim bahsettiğimiz cips adı da cool la başlıyan bişeydi.

Amerıkan cool dıyorsunda onun ızerınde penguen resmı yok.Değişik versıonu mu bılmıyorum tam.Her neyse

Hatırlıomda tenefuslerde alırdım 250.000 lıraydı bole baharat yoktu içinde hiç aşırı bir tadı yoktu ferahlatıyordu ınsanı sankı hayal meyal hatırlıom sadece ahhh .

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

bırakın doritosu rufflesi cips dedin mi ilk pringles aklıma gelir.

Hele Texas BBQ

uzun zamandır yemiyorum canım cekti gidip alsammı

Fiyatı ne kadar bunun pahalılaşmıştır bayağı oldu almayalı bu cipslerden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.