Bildirim
Yardım!! SATA harddisk nasıl tanıtılır?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
anakart ile gelen sürücü cd sindeki driveri kullanacaksın.Serial Ata driver die içinde vardır.Onları diskete kopyalayıp windowsu kurarken F6 tuşuna basıp tanıtıcaksın.Biraz karışık oldu ama uyanamadım daha.... -
bence aygıt yöneticisinde gözükmesi lazım eğer sata haricinde disk yoksa fdiskle işe başla derim -
SATA biosu geçerken o diski tanıdığını post eder.
eğer makinada başka disk var ve işletim sistemi kurulu ise açıldığında SATA disk olarak görmeli (SATA driver yüklü olacak). bir partition yaratıp formatlamak lazım.
eğer makinayı yeni kuruyorsan (w98 denemdim bilmiyorum;) w2k yada XP de kur'u çalıştırırken ilk başta F6 ya basman gereken bir yer var. F6 basılırsa bir süre sonra sata driver disketi ister, tanır ve kurarsın. -
gurol +1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X