Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • alt çenem ile üst çenem tam oturmuyor hafif açıklık var çene kapanamaması sorunu olarak da geçiyor dişlerime tel taktırmam gerek galiba

emekli sandığı sigortam var devlet karşılıyor mu tel taktırsam niğde de oturuyorum sanırım niğdede de ordodonti yok bilgisi olan arkadaşlardan

beni bilgilendirmelerini rica ediyorum şimdiden teşekkürler

devlet karşılamıyorsa büyük ihtimal taktıramıyacam tel

emekli sandığı inşallah karşılar

Orijinalden alıntı: adatepeli

alt çenem ile üst çenem tam oturmuyor hafif açıklık var çene kapanamaması sorunu olarak da geçiyor dişlerime tel taktırmam gerek galiba

emekli sandığı sigortam var devlet karşılıyor mu tel taktırsam niğde de oturuyorum sanırım niğdede de ordodonti yok bilgisi olan arkadaşlardan

Dostum devlet hepsini almaz ama bir diş hekimine randevu alıp git. Bizim burada istanbulda devlet hastanesi dolgu kanal tedavisi vs bedava . Aama kaplama 20 tl civarı normalde 200-300 tl yani dedigim gibi 3-4 milyar ise 300-400 tl ödicen yani ama sizin o tarafta nasıl bilemiyorum hastaneye gitmekten bir sey kaybetmezsin bir git dolgu filanda yap çürük varsa bedava zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: adatepeli

alt çenem ile üst çenem tam oturmuyor hafif açıklık var çene kapanamaması sorunu olarak da geçiyor dişlerime tel taktırmam gerek galiba

Dostum devlet hepsini almaz ama bir diş hekimine randevu alıp git. Bizim burada istanbulda devlet hastanesi dolgu kanal tedavisi vs bedava . Aama kaplama 20 tl civarı normalde 200-300 tl yani dedigim gibi 3-4 milyar ise 300-400 tl ödicen yani ama sizin o tarafta nasıl bilemiyorum hastaneye gitmekten bir sey kaybetmezsin bir git dolgu filanda yap çürük varsa bedava zaten.

valla 300 400 se razıyım ama bazı ucuk rakamlar var ya hani 3000 5000 lira falan gözümü korkutmustu en kısa zamanda gidecem doktora bilgilendirme için sağolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen??
    geçen ay açıldı
    Yardım Lütfen?
    geçen ay açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.