Şimdi Ara

Yardım.Kyk aylık yurt ücreti yatırırken kartımdan 2 kez para çekildi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Durumu anlatayım.Konunun yeri icin en uygun yer neresi pek bilmiyorum.

Bu aksam saat 22.50 de ziraat bankası kyk site adresinden aralık ayı yurt ücretini yatırmak icin banka kartı bilgilerimi girdim.Cep telefonuma onay kodu geldi KykZonguldak kurumuna yapılacak olan 120tllik ödeme vs şeklinde. 22.51de onay kodunu siteye yazdım.Hata mesajı verdi."Hata oluştu.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." "Ödemeniz sırasında bir hata oluşmuş ve ödemeniz iptal edilmiştir." şeklinde hata mesajları geldi.

Sonra bir kez daha denedim site üzerinden.22.52de tekrar onay kodu geldi cep telefonuma,tekrar girdim ve tekrar aynı hatayı verdi ödemeniz iptal edilmiştir şeklinde üstteki yazıdaki hatayı verdi yine.

En son olarak tabletten denedim ve aynı hatayı yine verdi.Ve 3.işlem sonunda cep telefonuma ziraatbanktan mesaj geldi:kartınızda yetersiz bakiye oldugundan 120tl lik işlem gerçekleştirilememektedir şeklinde.

Kartımda 322.74 tl para vardı. Fakat hemen bu işlemlerden sonra yetersiz bakiye mesajı da gelince süphelendim acaba işlem karttan para mı cekti diye.Müsteri hizmetlerini aradım karttaki bakiyeyi sordum 83tl dediler.Yani kartımdan para gitmiş,fakat aralık ayı ücreti falan ödenmedi.

Sayfa hata verdi ve ödemeniz iptal edilmiştir mesajı verdi ödeme sonuc sayfasında. Fakat atmye gittim hesap işlem dökümanını cıkarttım.Kartımdan para çekilmiş 2 sefer 120x2 olarak toplam 240tl. Acaba bu parayı iade alabilir miyim ?

• Hocam merhabalar aynı şey az önce başıma geldi bir yakınımın kredi geri ödemesini yaptım, mesaj geldi telefona ilgili yere girdim sonra aynen size verdiği hatayı verdi iptal edilmiş dedi ama karttan parayı çekmiş. Sizin olay nasıl çözüldü acaba yatırdıklarınız sonradan sisteme yansıdı mı?
  • sonradan karta kendi kendiliğinden geri yattı. bankaya falan başvurmadım. ya ertesi gün ya da 2-3 gün içerisinde karta geri yattı para. ödeme gerçekleşmiş oldu ekstra alınan para geri yattı galiba orasını tam olarak hatırlamıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.