Şimdi Ara

Yardım!!! İphone 6 plus ekran mı kırık yoksa ön cam mı? maliyeti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi arkadas iphone 6 plusını bana satmayı düşünüyor.

Bugun telefonun ekranı kırılmış dokunmatik çalısıyor mürekkep birikmesi gibi olan durum yok. Böyle bi kırılmada sadece ön cam panel mi değişiyor yoksa komple ekran mı değişiyor ? Maliyeti ne kadar olur ona göre telefonu alacagım.
    Bana 1500e verecek cihazı. Bilgileriniz benim için çok değerli yardımcı olursanız sevinirim.
    Fotograf ekledim. Bi değerlendirirseniz sevinirim.
     Yardım!!! İphone 6 plus ekran mı kırık yoksa ön cam mı? maliyeti?

• elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    ekran ve dokunmatik tek parça olduğundan ekran kople değişir garantisi varsa apple store da 500 lira civarında değişim yapılıyor hatta yanlıiş hatırlamıyosam 930 liraya da telefonu komle yenisi ile değiştiriyorlar 1500+930 2450 tl cıhazın suanki fiyatı 3000 civarı olduğundan alınabilir.
  • Sadece cam olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkguleryuz -- 28 Mayıs 2015; 22:49:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim

Ön panel yani camı komple değişecek kasada hasar çizik yoksa 300 küsür tl

Fakat kasa hasarlıysa 1100 küsür bir bedel ödersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 64luk plus kullanıyorum bunu kar amaclı alacaktım ama dediğiniz gibi ekranın komple değişmesi gerekiyorsa işin içinden çıkılmaz. Ggye baktım 750 cviarı ekranlar. Alt tarafında sorun olmadıgı için sadece üst cam değiştiririm diye düşünmüştüm. Bu arada cihaz rusyadan alınma kayıtlı
  • Arkadaslar fikri olan yok mu?
  • Apple store da 350 tl +kdv ekran degisimi.

1200 tl yede sifir cihaz veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple storea gidip değiştirme sansım yok. Komple ekran değişiminde hemfikiriz sanırım. Almamak en mantıklısı sanırım.
  • siz kimsiniz hocam?
  • garanti kapsamında olabilir kontrol ediniz 330 tl değiştirebilirsiniz garanti kapsamında değil ise yaklaşık 20 dk içersinde komple ekran değişimi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 29 Mayıs 2015; 11:51:42 >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    farklı bi ildeyim hocam randevu alıp gitme sansım malesef yok. Cihazı almamayı düşünüorum
  • Bence telefonu çöpe at daha iyi cam değişimi yapmaktan bir yazı okudum ona rağmen gittim cam değişimi yaptım telefon berbat oldu orijinal ekran kurtaracam diye

yazı şurada: iPhone Ön Cam Değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbar72 -- 24 Aralık 2019; 15:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar72

Bence telefonu çöpe at daha iyi cam değişimi yapmaktan bir yazı okudum ona rağmen gittim cam değişimi yaptım telefon berbat oldu orijinal ekran kurtaracam diye

yazı şurada: iPhone Ön Cam Değişimi
    Reklam kokan hareketler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.