Şimdi Ara

yardım ! gta 5 kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün oynadığımda bi sıkıntı yoktu bugün bi açayım dedim bf 4 den sonra girdim bluraydan oynuyorum bu arada.Neyse loadingden sonra oyuna girdikten 2 sn sonra oyun dondu ps 3 ün bildiğimiz donma hatasıdır diye blurayı çıkarınca ps3 kendine res attı ondan sonra 4-5 defa denedim hep loading ekranında kilitleniyor oyun.Resimler ilerlemiyor tip de çıkmıyor ekranda ama müzik çalmaya devam ediyor loading in yanında dönen şey de duruyor.39 mb lık update le alakası olabilirmi çünkü onu yaptıktan sonra olmaya başladı.

• Bende oluyor update de bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 4 Ekim 2013; 23:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • allahım ya kafayı yicem gece gece bela çıkıyor başıma.Sürekli o trevorun arkadaşının resmi geldiğinde kitleniyor komple ps3 blurayı çıkarınca baştan açılıyor.Problem nerde olabilir aldığım günden beri içinde bluray.Havayla bile temas etmedim okuyamıyor diyemem yani.
  • beyler yokmu yardım edecek olan oyunmu bozuk bendemi sıkıntı var anlayamadım geri mi götürsem oyunu d&r a bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am broKEN

beyler yokmu yardım edecek olan oyunmu bozuk bendemi sıkıntı var anlayamadım geri mi götürsem oyunu d&r a bilemedim

bu sorun bendede bu gün çıktı. loading sayfasında iken durdu. resim kartı sadece yazılar yok oldu. bekledim 5 dk ama düzelmedi. oyundan çıktım geri girdim. düzeldi. bu online sorunu yüzünde oluyor hep. son güncellemeden sonra böyle oldu. ama şu anlık bir sorun yok.
  • Genel bir sorunsa yakın zamanda bir update ile hallederler. Her zaman aynı yerde kilitleniyorsa, diskin o kısmında hasar oluşmuş olabilir. HDD'deki verilerin komple silinip yeniden yüklenmesi de sorunu çözebilir. Ufak bir ihtimal.

Orijinalden alıntı: azt06

Bu soruna cozum yokumu hala beyler

bence farklı sorunlardan bahsediyoruz.Benim sorunum konuyu açtığım bir güncellemeyle birlikte oyuna giç sokmadan sadece oyunu kilitliyordu.Diğer patcherde kalmadı o problem bende arıtk
  • benim arkadaşımda aynasını yaşadı bunu yaşadıktan sonra ps3 yeniden baslatı olmadı birdaha denedi yine olmadı ama ps3 içindeki tüm oyunları silip tekrar denedi ve düzeldi tüm oyunları bitirdiysen bir dene bence
  • Dediğim gibi benim sorunum konuyu açtığım zaman gelen update ile gelen bir problemdi.Udapte i silip single oynayabilmişitm sonraki udate de o problemide çözmüşlerdei zaten.Sizin dediğiiz oyunu oynarken kilitlenmesi sorunu herkeste var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

farklı bir harddisk takarak 4.55 sistem yazılımını yükledim

8 gb lik oyun kurulumu ve güncellemelerini yaptım fakat sorun hala devam etmekte

ps3 4.55 güncellemesiyle çıkan bir sorun olduğunu düşünüyorum

oyun içi videosunu çektim şuanda upload ediliyor upload tamamlanınca video linkini yoruma ekliycem

harddiski değiştirdiğimde 4.53 sistem yazılımını yüklemem olasımıdır?

buyrun upload tamamlandı yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler

http://youtu.be/auF2LtpsAhQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azt06 -- 8 Nisan 2014; 17:20:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.