Şimdi Ara

XP 30 sn sonra kapanıyor. Lütfen yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum XP yükleniyor. Tüm masaüstü öğelerinin falan yüklenmesi bitiyor.Ardından yaklaşık 30 - 40 saniye sanki Başlat - Bilgisayarı Kapat'tan kapatıyormuşum gibi "xp kapatılıyor" diyor ve xp kapanıyor. Bu nasıl iştir anlamadım. Bunu neden yapar bu bilgisayar. Bilen varsa ne olur yardım etsin fırttıracam valla.

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • O olay bendede olmuştu bir kaç kere reset attım makinaya düzelti.Sende dene olurmu bilmem ama

May The Force Blow Your Mind
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

O olay bendede olmuştu bir kaç kere reset attım makinaya düzelti.Sende dene olurmu bilmem ama

Peki dostum acaba power düğmesine bastıktan biraz sonra mı yoksa xp yüklenip kendi kendine kapanmaya başlamadan mı reset atayım?

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

güvenli modda açmayı denedin mi?

hemen deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizakar -- 26 Kasım 2006; 23:01:15 >
  • Evvvvvvvvveeeet. Çözdüm olayı arkadaşlar. 20-25 kere kapanıp açılıştan sonra nihayet hallettim sorunu. Sorunu şu şekilde çözdüm. Az önce Bilgisayar açıldığı zaman 35 sn içinde hemen Görev Yöneticisini açtım oradan rastgele gözüme kestirdiğim 2-3 uygulamayı sonlandırdım. Aha o da ne bilgisayar kapanmıyor. Tamam dedim bu uygulamardan bi tanesi pc'yi kapatıyor. Hemen başladım denemeye. Tekrar açtım bilgisayarı az önce hatırladıklarımdan UPS.exe ve imapi olanları kapattım ve bekledim oleeey yine kapanmıyor. Hemen tekrar başlattım ve sorunun UPS.EXE hizmet programından kaynaklandığını gördüm. Ve hemen hizmetini durdurup devre dışı bıraktım. Neden bu hizmetin pc'yi kapattığını tahminimce şöyle. Dün itibariyle yeni Skystar2 kartımı alıp bilgisayarıma, kumandanın alıcısını da arkadaki com portuna takmıştım. Anakarttaki com portu sayısı sadece 1 olduğu için kullanmakta olduğum Kesintisiz Güç Kaynağının bağlantı kablosunu mecburen çıkarmıştım. Demekki Ups servisi kumanda alıcısını pek beğenmedi ve boşa çalışmıyım diye PC'yi kapatıyormuş. Aynı sorunla karşılaşacak arkadaşlar olursa belki bu çözümün bir yardımı olabilir. Hepinize teşekkür ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.