Şimdi Ara

GTA 5 Oynarken Donup Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar ben kasamı toplayalı 1 ay oldu 3bin tl civarı r9 380x/i5 6500 lı bir sistem sorunumda şu gta5 oynarken görev yapıyorken daha çokta bir anda donuyor ve monitör sinyal yok gibi uyarı verıyor yani pc daha reset atmadan görüntü vermiyor, donuyor.
    Bu neden kaynaklanıyor acaba sırf rahat rahat oynayayım diye orjinal almıştım oyunu lütfen yardımınızı bekliyorum.

• Öncelikle fanını kontrol etmeni tavsiye ederim soğutma sıkıntısı olabilir ardından driverlerının güncel olduğuna emin ol
  • fanlar otomatikte fönüyorlar 650w corsair psum var kasam zalman z11 neo driverlarda w10 un buldugu driverlar ben sadece ayrıyetten ekran kartına bir tane yükledim. Oyun mesela çoğunlukla görevlerdeyken ufak ufak takılmalar başlıyor sonra bir anda kapanıyorkendine reset atmıyor kapatıp açıyorum kendim pcyi.
  • Yardım edebilecek birileri varmı arkadaşlar ?
    Sistemim tam olarak şöyle;
    Msi H170 gaming m3 Anakart
    8 gb corsair ram
    r9 380x amd ekran kartı
    i5 6500 skylake intel işlemci
    wd blue 7200 rpm 1tb harddisk
    zalman z11 neo kasa
    650w corsair 80+ psu
  • dün ekran kartına çıkan yeni driverlar yüklendi bu sefer oynarken hiç takılma yok ama bir anda kapandı yine
  • Aynı sorun bendede var malesef i7 4790K 32 GB Ram GTX 650 Ti sistemin özellikleri sorunum sürekli olmuyor ayda 1 desem yeridir donup kalıyor ve hoparlörden ses donması oluyor ve PC kapanıyor sorun nedir sıcaklıklarım tam yük altında 68-70 derece oyundayken debug ledlerinden baktığıma göre 60 derece kullandığım kasa ve soğutucu Corsair 230T Ve 212 EVO.
  • Selamun aleyküm ya bilgisayarı alalı benimde 1 hafta oldu :D abi oyunu orjinal aldık oyundan atıyor oyun donuyor bug sesi oluyor bazen 2 saat sonra yapıyor bazen yarım saat sonra yapıyor çözüm yokmu ya yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede şöyle bi hata var 10-15 dakika oynuyorum sonra oyun donup kalıyor çalışmayı durdurdu diyip oyundan atıyor
  • arkadaşlar problemin sizden değil de oyundan kaynaklanma şansı var mı? çünkü herkes böyle şeyler paylaşıyor oyun ücretsiz oldugundan beri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.