Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayoldas67

quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

quote:

Orijinalden alıntı: ayoldas67

Bilmediğin konularda hemen hikaye falan deyip sallama felak ile nas suresinin anlamlarına bak ayetleri de küçümseme

anladığım kadarıyla bana yazmışsın, yineliyorum ozaman; alayı hikayedir. Hiç bir dua hiçbir cacığa yaramaz. dua üfürerek gerçek dünyada sinek bile oynatamazsın.
    Merak etme ben kuranı baştan sonra okudum, senin bildiğinden çok daha iyi biliyorumdur.

Demek ki sadece okumak yetmiyor okuduğunu anlamamışsin Kuran da bazi ayet ve sureler dua babindadir orn. fatiha suresi orn. Bakara suresinin son 2 ayeti (amenarrasulu)vs. amenarrasulusu ha bu arada tereciye tere satmaya kalkışma karsindaki herkesi kendin gibi zannetme

kesinlikle sana katılıyorum. Kuranı okumakla olmuyor bu iş, mükemmel örneksin...
    Sana şunu sormak istiyorum; Kuranın neresinde bu duayı cini kovmak için, bu duayı karabasanı kovmak için, ya da bu duayı okursan kötülüklerden korunursun diye yazıyor?
    Cevabını 4 gözle bekliyorum...

Dip not: Din kitaplarını okuyup anlamayanlara alim, okuyup anlayanlara ateist denir.
    (Nicola tesla)

• SaRpKaN kullanıcısına yanıt
    Zaten dua okunduğu yere genelde kötü cin gelmez kardeş. Ateist birisi nasıl camiye girmezse cinlerde okunan yere girmeyi sevmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabasan falan yok arkadaşlar. Bilimdeki adı Uyku felci. Uyku düzensizliği sebep oluyor. Gördüğünüz yaratıklar vs. bilinçaltınızın uydurduğu şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

quote:

Din tüccarları da gelmiş bura tam olmuş . Hanginiz acaba dua ederek başınıza gelecek bir tehlikeyi durdurdunuz?
    Kanıtlarıyla anlatın da bizde dua okuyalım. Örneğin çölde sizi kutup ayısı yakalarsa hangi duayla kurtulurdunuz?
    İncir ağacına çıkıp düşmemek için hangi dua okunur? Düşmeyi engelleyemezseniz havada hangi dua okunmalı ki düşünce ölmeyelim?
    Evin önünde öten baykuşu kovma duası var mıdır? Yoksa o evden ölü çıkmak zorunda mıdır?
    Ateşe işeyip, cinlerin çarpmaması için hangi dua okunmalı?
    Atarlı, ve kendini bilgin zanneden ergenlerden korunmak için hangi sureler okunur? Komik oğlanlar sizi...

Not: Dürüst olun da okuduğunuz duaların hangisinin anlamını bilerek okuyorsunuz? Bilmiyorsanız gora filmindeki artist dede size şunu soruyor: Nerden bileyim ben anamıza küfür edip etmediğini

Arkadas sureleri ozel guc sanmis hadi bi fatiha okuyayimda oten kus sussun kardesim android telefon vardir ordan google play kitapliga gir kuran turkce meali var Elmalili hamdi yazarin onu indir hepsinin olmasi lazim ucretsiz ayrica biraz oku anlarsan eger bu yorumunu bida gozden geçir hata yaptigini anlarsan silersin zaten hala birsey degismediyse ne bilim okudugunu anlama yetenegini gelistir artik yani ne diyim

Hem ayrica Allahtan baska kime siginicaksin onu anlamadim ? Harry potter a mi ? Sipaydirmen mi ? Yoksa sey mi ha Thor varya omu ?

Ayrica sen okudugun surelerin anlamlarini bilmiyorsun diye bizde bilmiyoruz diye birsey yok o senin kendi bilmemezliligin tabi

Boş konuşan adam aramak için buraya gelmem yetiyormuş :D. +1 daha.
    Spidermanı thoru hulk u sizler yaratmışsınız zaten :D benim tapacak bişeye ihtiyacım yok. Aciz insanların işidir kendinden yüksek seviyede bişeyler bulup tapmak...
    Allah? Hani şu dine inanmayanlara, başka dinden olanlara, ya onu inkar edenlere kuran da sadece hakaret eden varlık mı? Sanırım yeteri gücü yok.
    Olsaydı hakaret etmek yerine şuanda kafama ebabillerle kızgın taş atardı :D. Ah Elmalılı ah okumadaığım adam mı zannediyosun?
    Ooo demek sureler özel güçler içermiyor... Bak bunu bilmiyordum. Ozaman sen hangi dualarla bu özel güçlere kavuşabileceğimi söylersin artık.

• Uyku bozuklulari doktor uzmanina git sorununu cozer

Anlamıyo dediğin insanlar astral seyahatla gezip milletin içini görüp tefsir yazan insanlar. Daha bi ateistin amenerrarsuludaki ayetleri bildiğini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Zaten dua okunduğu yere genelde kötü cin gelmez kardeş. Ateist birisi nasıl camiye girmezse cinlerde okunan yere girmeyi sevmezler.

imzamı okumadığını varsayıyorum. Ben atesitim camiyede girdim kiliseye de. Demekki ya tanrınızdan ya da dualarınızdan daha kudretliyim.
    Hangisi?

Çok garip hangi cinlerle oturup tartıştınız bu girip girmeme olayını? Hangi dualar cinler üzerinde etkiliymiş? Hiç camiden ya da duadan kaçan cin gördünüz mü?
    Gördüyseniz deneyiminizi anlatır mısınız. Hangi cinden aldınız bilgiyi :D.?
    Hayal gücünüz mü sınır tanımıyor yoksa bağnazlığınız mı çözemedim.
  • Sesleri napcaz?

• quote:

Anlamıyo dediğin insanlar astral seyahatla gezip milletin içini görüp tefsir yazan insanlar. Daha bi ateistin amenerrarsuludaki ayetleri bildiğini görmedim.

İşte bu süperdi. Astral seyehat. Aman tanrım imana geliyorum.
    Karar verdim hayal gücünüz sınır tanımıyormuş. Siz Müslümanlar görmediğiniz sadece duyduğunuz kulaktan dolma hikayeleri
    sanki adamların okey arkadaşlarıymış gibi anlatıyorsunuz. Bir de utanmadan sanki onlarla beraber astral seyehatla uçmuş gibi konuşuyosun.
    Dinin gücünü anlıyorum artık. Neyseki benim üzerimde etkisi yok :D.
  • Bende sürekli oluyor arkadaşım zamanla alışıp başedebilirsin. aslında karabasan dediğin olay uyku felci. bilincin uyanıyor ama bedenin uyuyor bu durumda ilk olarak sakin olmaya çalış
    http://www.risale-inur.org/yenisite/moduller/risale/index.php?tid=35
    Şunu anla ki sen zaten zeki olduğun için anlarsın. Sonra diğer meseleleri konuşuruz.

• quote:

quote:

quote:

Din tüccarları da gelmiş bura tam olmuş . Hanginiz acaba dua ederek başınıza gelecek bir tehlikeyi durdurdunuz?
    Kanıtlarıyla anlatın da bizde dua okuyalım. Örneğin çölde sizi kutup ayısı yakalarsa hangi duayla kurtulurdunuz?
    İncir ağacına çıkıp düşmemek için hangi dua okunur? Düşmeyi engelleyemezseniz havada hangi dua okunmalı ki düşünce ölmeyelim?
    Evin önünde öten baykuşu kovma duası var mıdır? Yoksa o evden ölü çıkmak zorunda mıdır?
    Atarlı, ve kendini bilgin zanneden ergenlerden korunmak için hangi sureler okunur? Komik oğlanlar sizi...

Not: Dürüst olun da okuduğunuz duaların hangisinin anlamını bilerek okuyorsunuz? Bilmiyorsanız gora filmindeki artist dede size şunu soruyor: Nerden bileyim ben anamıza küfür edip etmediğini

Arkadas sureleri ozel guc sanmis hadi bi fatiha okuyayimda oten kus sussun kardesim android telefon vardir ordan google play kitapliga gir kuran turkce meali var Elmalili hamdi yazarin onu indir hepsinin olmasi lazim ucretsiz ayrica biraz oku anlarsan eger bu yorumunu bida gozden geçir hata yaptigini anlarsan silersin zaten hala birsey degismediyse ne bilim okudugunu anlama yetenegini gelistir artik yani ne diyim

Hem ayrica Allahtan baska kime siginicaksin onu anlamadim ? Harry potter a mi ? Sipaydirmen mi ? Yoksa sey mi ha Thor varya omu ?

Ayrica sen okudugun surelerin anlamlarini bilmiyorsun diye bizde bilmiyoruz diye birsey yok o senin kendi bilmemezliligin tabi

Spidermanı thoru hulk u sizler yaratmışsınız zaten :D benim tapacak bişeye ihtiyacım yok. Aciz insanların işidir kendinden yüksek seviyede bişeyler bulup tapmak...
    Allah? Hani şu dine inanmayanlara, başka dinden olanlara, ya onu inkar edenlere kuran da sadece hakaret eden varlık mı? Sanırım yeteri gücü yok.
    Olsaydı hakaret etmek yerine şuanda kafama ebabillerle kızgın taş atardı :D. Ah Elmalılı ah okumadaığım adam mı zannediyosun?
    Ooo demek sureler özel güçler içermiyor... Bak bunu bilmiyordum. Ozaman sen hangi dualarla bu özel güçlere kavuşabileceğimi söylersin artık.

Spidermeni neden ben yaratiyim oyle yaratmak vs benim isim değil kim ne yaparsa yapsin asil senin gibi dine inanmayan insanlar kendileri iyi olamadigi icin bir super kahraman uydururlar. Allahin yeteri gucu yok derken ? Inanmayanlarin muhtesem yasadigina dair 2 3 ornek verde gorelim cehennemi Dunyada yasamaya basladilar. En basitinden icki iciyor arabaya binip kaza yapiyor :) Allahin sopasi yok iste. Allahin yeteri gucunun olduğunun kanitisin basina tas yagmis beynini kaybetmişsin yazdigin 2 3 seyden apacik belli oluyor zaten hem bir yaraticinin olduguna inanmak mantiksizda 2 tane tasin carpisip koskoca evrenin olusmasimi mantikli ? Ayrıca aciklarken genelde tesaduf kelimelerinin gectigi ? Super dvm beynini muthis kullaniyorsun oyle boyle degil harcanma burada

Ayrıca zat2n bi ozel gucun var beyni oldugu halde kullanmaya ihtiyaç duymuyosun bak bunu herkes yapamaz baya iyisin

Senin o yok saydığın Allah ın kitabı yan odamda fayanslar bilmediğim bir güç tarafından patlatılırken benim korunmama vesile oldu. Bilmediğin şeyler hakkında iddialı konuşma. Cehli mürekkep içindesin haberin yok.

Yalnız varya konuşmalardan mantık akıyor. Adam utanmasa Allah nerde diyecek? Ulan Allah ın görünmemesinin sebebi zaten imtihan olmamız. Ayrıca Allah seni camiden uzak tutuyo. Baksana ateistin. Allah sana bunu nasip etmemiş. Neyse tefsirini bekliyorum hocam. O üstün bilginden faydalanıp camilere girmek istiorum.

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imammmm -- 23 Mayıs 2015; 21:23:11 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Spidermeni neden ben yaratiyim oyle yaratmak vs benim isim değil kim ne yaparsa yapsin asil senin gibi dine inanmayan insanlar kendileri iyi olamadigi icin bir super kahraman uydururlar. Allahin yeteri gucu yok derken ? Inanmayanlarin muhtesem yasadigina dair 2 3 ornek verde gorelim cehennemi Dunyada yasamaya basladilar. En basitinden icki iciyor arabaya binip kaza yapiyor :) Allahin sopasi yok iste. Allahin yeteri gucunun olduğunun kanitisin basina tas yagmis beynini kaybetmişsin yazdigin 2 3 seyden apacik belli oluyor zaten hem bir yaraticinin olduguna inanmak mantiksizda 2 tane tasin carpisip koskoca evrenin olusmasimi mantikli ? Ayrıca aciklarken genelde tesaduf kelimelerinin gectigi ? Super dvm beynini muthis kullaniyorsun oyle boyle degil harcanma burada

Ayrıca zat2n bi ozel gucun var beyni oldugu halde kullanmaya ihtiyaç duymuyosun bak bunu herkes yapamaz baya iyisin

Hadi ya gerçekten inanmayanlarrın hayatları berbat mı? Vay beee. Dostum sen hangi dünyada yaşıyosun çağır beni de o dünyayı bi ziyaret edeyim. Benimkinde yaşamadığın belli benim gördüğüm dünyada allaha küfür edip zenginliğin içinde yüzenler var. Hatta büyük örnek olarak bir söz söyleyeyim sana; "Eğer bir gün duyarsanız (ismi lazım değil) çok zengin olmuştur bilinki haram yemiştir." sene 1994 adamın biri. Şuandada göz göre göre çalıyor yiyor ama adamın mevkisini sen hayal bile edemiyosndur. Misal bir ayet: Allah faizi tüketir bereketini giderir. Yahu faizle dünyanın anasını öpüyor herif gül gibi yaşıyor :d. Bu örnekleri istersem sana milyonlarca olacak şekilde çoğaltırım da gerek yok. Sizin gibi düşünme yetisi olmayan gözü açık olsada görmeyen adamlara anlatmanın gereği yok.
    Einstein inanmıyor, dünyanın en zeki insanı :D ateist olarak öldü. Gayette iyi yaşadı örnekleri dediğim gibi sana milyonlarca sıralarım. Saçmalamayı bırak bence. Düşünülmeden konuşulmuş bir cümle seninki. asıl sen buralarda harcanma ya git astral seyehatlere katıl göğe yükselin tanrıyla pazarlık edip 50 den 5 düşen namazı tamamen kaldırın :D. Sizlere neremle güldüğümü tahmin bile edemezsin. O kadar desteksiz sallıyorsunuz ki cevap vermek bile içimden gelmiyor.

Verdiğim linke bir cevabın yok

• Kesinlikle bir psikologa git
  • quote:

Yalnız varya konuşmalardan mantık akıyor. Adam utanmasa Allah nerde diyecek? Ulan Allah ın görünmemesinin sebebi zaten imtihan olmamız. Ayrıca Allah seni camiden uzak tutuyo. Baksana ateistin. Allah sana bunu nasip etmemiş. Neyse tefsirini bekliyorum hocam. O üstün bilginden faydalanıp camilere girmek istiorum.

Edit: düzeltme

Senin konuşmalarından neler akıyor neler :D. Beyin diye bir organ var ama eksikliğiyle yaşandığını bilmiyordum.
    25 sene camiye girip çıktım :D son yıllarda girmiyorum pek. Beni uzak tutamamış demekki :D. Bi saçmalamayı kesin. Söylediklerime yiyorsa cevap ver. Boş konuşmalarla laf ebeliği yapma.

Edit: Bir cümleni atlamışım. İmtiha demişsin de şeytan tanrııyla muhabbet edip çay içen adam değil miydi? Gördüğü halde hadi lan ne secde edicem bu insana demedi mi :D. Demek ki görmek imtihanın seyrini değiştirmiyor. Bu saçmalığı söylemekten vazgeçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaRpKaN -- 23 Mayıs 2015; 21:36:02 >

• quote:

Verdiğim linke bir cevabın yok

sırayla geliyorum sabret :D. dininiz sabrı önermiyormuydu size?
  • bence sorun psikolojik bende eskiden flash tv cinli filmleri izleyince öyle oluyordum abim yüzünden küçük yaşta psikolojim bozulmuştu bu tür şeylerden uzak dur
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.