Şimdi Ara

Yardım Edin Nolr (kız meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugune kadar hiç bole bi konu açmadım açanlarada kızdım ama insan çaresiz kalınca acıomus yada ben oyle düşünüyorum şimdi olay şöyle gerçekleşti:
    biz bi arkadas aracılıgıyla tanıstık ardından kız bizim bi kac kez studyo calısmalarımıza geldi sonra
    ben bunu bir bara cagırdım barı kapattık gibi bişe oldu kimse yoktu tek basımıza dans ettik (daha 3. bulusma)
    (ve cok samimi bi sekilde dans ettik) sonra msjlasırken kız sana asık olamadım falan filan gerip garip seyler cekmeye basladı tamam dedim bitirelim bitirdik 3 gun sora bundan msj geldi neden ya hep ya hiç yapıosn arkds kalamazmıyız die . onada tamam dedim arkadas kalalım ama aksam cektigi msj benim dellenmeme yetti
    baska birisine asık oldugu icin bana asık olamıyomus . ben buna patlayınca arkds deilmiydik felan dedi atıştık ardından ben özür diledim cok üstüne gittiğim icin ve bana bi iyilik yap bu ilişkiyi sen bitir dedim cünkü ben bitiremiyorm hala seviyorm onu oda dedi sabaha konusalım tamam dedim simdi ben napiyim bi yol gosterin NOLUR.

DİKKATE ALIP DERDİMİ PAYLAŞANA ŞİMDİDEN COK TESEKKUR EDİYORUM

• Mecbur UNUTACAKSIN Çaresi Yok Kardeş.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Mecbur UNUTACAKSIN Çaresi Yok Kardeş.....

öncelikle saol okudugun icin valla tek yol o gozukuyo
  • yokmu bi çözüm önerecek suan yardım bekliyorum her fikri değerlendirecem nolur yaaa
  • önceden benimde başıma gelen bir duruma benziyor, oda bana arkadaş kalalım vs. demişti ben kabul etmedim, numarasınıda sildim telimden, çünkü oa bir çok şey vewrdim ve herkesten daha iiisinide verebilirdim, ona karşı çokta anlayışlı oldum ama olmadı bende birdaha onu aramadım ve artık unuttum sanıırm, biraz zor oluyor ama herşey unutulduğu gibi oda unutuluyor, kararı vermekte sana kalıyor, ama benimde izlediğim bir yol vardır, beni isteemyeni ben hiç istemem, ne arkaaş olarak nede başka biri olarak,

Saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®

önceden benimde başıma gelen bir duruma benziyor, oda bana arkadaş kalalım vs. demişti ben kabul etmedim, numarasınıda sildim telimden, çünkü oa bir çok şey vewrdim ve herkesten daha iiisinide verebilirdim, ona karşı çokta anlayışlı oldum ama olmadı bende birdaha onu aramadım ve artık unuttum sanıırm, biraz zor oluyor ama herşey unutulduğu gibi oda unutuluyor, kararı vermekte sana kalıyor, ama benimde izlediğim bir yol vardır, beni isteemyeni ben hiç istemem, ne arkaaş olarak nede başka biri olarak,

Saygılar,

unutmak dedin ya suan cok ciddiyim gozlerim doldu durum aynı ama kız seni kaybetmek istemiyorm dio acaba diorm arkds kalıp kendime asık edememmi ?

bu arada fikilerini paylastıgın icin cok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRiiX33 -- 28 Haziran 2006; 8:48:54 >

• Bak kardeş bende yaş 30 oldu;

Belki çok çapkınlık yapamadım ama sonuçta bu tür olayların hepsini birebir yaşadım ve yaşattım.

Şimdi kızarkadaşının böyle davranmasındaki sebepler şunlar;

Öncelikle söylediği gibi başka birine aşık olabilir,

Başkasına aşık olmasa dahi senden tam anlamıyla hoşlanmamış olabilir ve aşık olma bahanesi ileri sürmüştür,

Çok az bi ihtimal olmasına karşın, senden daha fazla sürünmeni istiyor olabilir ve peşinden koşmanı istiyor olabiir...

Arkadaş kalma konusuna gelince;

Senden kırgın ayrılmamak görüşmeyelim hiç demek yerine arkadaş olalım demiş olabilir veya seni arkadaş olarak görmüştür veya fedai olarak yanında tutacaktır.

O halde bana göre yapman gereken şey ;

Hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışarak ayrılık kararını olgunlukla karşılamaya çalıştığını göstermeli ve topu ona atmalısın. Gelirse geriye ne ala gelmezse olay zaten bitmiştir.

Sende bekleme moduna girme tabi. Hemen yeni bir kıza yelken aç, en etkili merhemdir bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin.
    4 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın arkadas kalma benden söylemesi bi türlü unutamazsın
    en iisi arkadasın dediği gibi numarasını sil(gerci ezbere biliyo olabılrsn )ve hiç görme
    onu surekli gorerek nasıl unutabilirsin ki zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Bak kardeş bende yaş 30 oldu;

Belki çok çapkınlık yapamadım ama sonuçta bu tür olayların hepsini birebir yaşadım ve yaşattım.

Başkasına aşık olmasa dahi senden tam anlamıyla hoşlanmamış olabilir ve aşık olma bahanesi ileri sürmüştür,

Çok az bi ihtimal olmasına karşın, senden daha fazla sürünmeni istiyor olabilir ve peşinden koşmanı istiyor olabiir...

Senden kırgın ayrılmamak görüşmeyelim hiç demek yerine arkadaş olalım demiş olabilir veya seni arkadaş olarak görmüştür veya fedai olarak yanında tutacaktır.

Hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışarak ayrılık kararını olgunlukla karşılamaya çalıştığını göstermeli ve topu ona atmalısın. Gelirse geriye ne ala gelmezse olay zaten bitmiştir.

Sende bekleme moduna girme tabi. Hemen yeni bir kıza yelken aç, en etkili merhemdir bu

tamam abi cok saol yanlız ben ona taaa en basında bitirelim dedim fakat o seni kaybetmek istemiorm arkds kalamazmıyız dedi hayır dedim bitirdiim 3 gun gorusmedik sonra msj cekti neden ya hep ya hic yapıosn dedi
    bende dayanamadım tamam arkds kalalım dedim ama buyuk ihtimal dedikleri dorudur birisine aşığım diosa aşıktır ama 3 yıl onceydi unutamadım dio cocuk bunu aldatmıs onun buruklugu kalmıs . benden ne istiyo onu anlamadım bırak gidiyim diyorm bırakmıyo mideme agrılar giriyo abi
    cok tesekkur ederim yazdıkların icin

• kızların yedekte bekletme olayı

yazık!
  • arkadaş filan kalma onun arkadaşlığına mı muhtaçsın sen salla gitsin cengizin bi şarkısı da var 'SENİN DOSTLUĞUNU KABUL EDEMEM '
  • Bi bayan yorumu istermisin?

Bu kız seninle o geceyi geçirdiğine göre diğer ilişkisinde mutsuz ve arayışta yani mükemmel bişi yaşasaydı böle yapmazdı...
    Pes etme doğru zamanı bekle
    3 yıl birine aşık kalınmaz onun içindeki aşk değil aldatılmış olmayı kendine yediremeyen insanın iç savaşı..
    ve arkadaş kalma kıza şunu teklif et 'ben zaten ilişkilerimde önce arkadaşımdır sana istediğin kadarda zaman veririm hem bu senin onu unutman için de bi şans.
    sıkılmadınmı sürekli bocalamaktan felan de

Eğer bunu kabul etmiyosa seni yedekliyo önce başka birinde şansını deneyecek demektir sadece arkadaş kalmayı asla kabul etme

Ama bunu yaparken asla senin orda hazır onu beklediğini hissettirme seni ne kadar kolay elde edilebilir görürse yedeklenme süren o kadar uzar
  • kardeş sen bırak onu kendi haline merak etme ondan umduğunu bulamayıp yine sana gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyondparadise

Bi bayan yorumu istermisin?

Bu kız seninle o geceyi geçirdiğine göre diğer ilişkisinde mutsuz ve arayışta yani mükemmel bişi yaşasaydı böle yapmazdı...
    Pes etme doğru zamanı bekle
    3 yıl birine aşık kalınmaz onun içindeki aşk değil aldatılmış olmayı kendine yediremeyen insanın iç savaşı..
    ve arkadaş kalma kıza şunu teklif et 'ben zaten ilişkilerimde önce arkadaşımdır sana istediğin kadarda zaman veririm hem bu senin onu unutman için de bi şans.
    sıkılmadınmı sürekli bocalamaktan felan de

Eğer bunu kabul etmiyosa seni yedekliyo önce başka birinde şansını deneyecek demektir sadece arkadaş kalmayı asla kabul etme

Ama bunu yaparken asla senin orda hazır onu beklediğini hissettirme seni ne kadar kolay elde edilebilir görürse yedeklenme süren o kadar uzar

cok gusel demissin saol ama daha msj cekmedi bekliyorm acaba benmi ceksem ?

• kardeş sakın çekme.bende şimdi seninle aynı durumdayım.sen çekme kendine hakim ol.o hataya düşme.o biraz düşünsün seni düşünüyorsa zaten sana mesaj çeker.üstüne düşme o senin umranda değilmiş gibi davran.b kızlardan çok çektim.bende şimdi aşk acısı çekiyorum.neler yaşadım şimdi ne var hiç bişey.hiçbişeyi bilmiyo o kadar şey yaşadıktan bana bişey bilmediğini söylüyo.üstüne düşme.sen mesaj çekme.
  • yaw dostum başkasına aşıksa seni kaybetse ne olur kaybetmese ne olur? sen onu kaybetmişsin bile çoktan hadi dyelim çıktınız yarın bi gün aşık olduğu buna yüz verirse ne olacak açıkta kalacaksın daha büyük bi acı en iyisi unutmak ve bunu nedenelriyle ona söyleyerek unutmak

ben seni arkadaş değil sevgili oalrak görmek isterdim de ama madem başka birine aşıksın sürekli yanımda olacağına uzağımda durman benim için en iyisi olacak de

gerçektende böyle olur

sen yeni aşklara yelken aç sana değer vereni bulunca da bırakma
  • lanet olsun msj cektim ilk mesajı benden mi bekliyosun dedim aynen ole dedi simdi msj yazıorm ama cok canm acıooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

kızların yedekte bekletme olayı

yazık!

böyle birşey olabilir seninki güzel forumdaşım
    yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim, 3 gün münasebetin olan birini unutmak o kadar zor olmasa gerek
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Bak kardeş bende yaş 30 oldu;

mantıklı bi cevap +1 ayrıca zaten kız seni çaresiz bırakıyorsa zaten olay bitmiştir

• ya da sildir aklından o aşık olduğu insanı sadece sen kal onun aklında
    bunu nasıl yaparsın sen bileceksin
    buluş gör git anasını satim üstüne
    3 günlük dünya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.