arkadaslar iphoneum suya dustu elma resminde kaldı acılmıyo şimdi kamerası falanda buhar oldu lütfen yardım edin ne yapaym arkadaslar 1 gun pirinc tedavisinden sonra telefon acılmaya basladı kameradaki buğu çözüldü sadece home tusu calısmıyo diğer herşey çalışıyo
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
makinayı kesinlikle açma
bir ısı kaynağının yanına koy (mesela bi kalorifer peteğinin üstüne kalın havlu koyup üzerine koyabilirisin) bir iki gün beklet.sonra açamayı dene.açılmaz ise teknik servise müracaat etmelisin. geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: meo@pro
makinayı kesinlikle açma
bir ısı kaynağının yanına koy (mesela bi kalorifer peteğinin üstüne kalın havlu koyup üzerine koyabilirisin) bir iki gün beklet.sonra açamayı dene.açılmaz ise teknik servise müracaat etmelisin. geçmiş olsun.
abi makine acıldı zaten apple logosu cıktı kapattım umarım bişey olmaz
up up up
duva ette anakartı yanmamış olsun
quote:
Orjinalden alıntı: mbbatu
duva ette anakartı yanmamış olsun
umarım yanmamıstır ya su birikintisine dustu azcık bişey ama kapandı telefon
hiç zaman kaybetmeden teknik servise git. 6 saat geçmedi umarım? benimde telefonum bir kere suya girmişti adamlar teknik servisten hemen içini açıp temizliyorlar. bana zamanında ya sudan hiç çıkartmicaksın ya da çıkartıyorsan pirinçti galiba öyle bir kaba koy içindeki nemi alıyor. suyla temas eden bölgeler oksijenle temas ettiği sürece bozuluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: insa_c
hiç zaman kaybetmeden teknik servise git. 6 saat geçmedi umarım? benimde telefonum bir kere suya girmişti adamlar teknik servisten hemen içini açıp temizliyorlar. bana zamanında ya sudan hiç çıkartmicaksın ya da çıkartıyorsan pirinçti galiba öyle bir kaba koy içindeki nemi alıyor. suyla temas eden bölgeler oksijenle temas ettiği sürece bozuluyor.
tesekkurler kardes pirinçe koydum şimdi umarım eskisi gibi olur
up
Telefonu sakın açma ve pirinç kavanozunun içinde 2 gün beklet büyük ihtimalle bişey kalmaz.
umarım sorun cıkmaz astarı yüzünden pahalıya geliyor anakart yanınca..
Önce saç kurutma makinasıyla biraz sağındn solundan üfürseydin onunda faydası olurdu benim cihazda suya düşmüştü saç kurutma makinasıyla kendine gelmişti
gecenlerde benimde 2 haftalık samsung d880 deniz suyundan bozulmustu..telefoncu bana:suya düşen telefonu sakın acmaya calısma ıslanan devreler yanar demişti o zaman yapılması imkansız hal alır demişti eğer ıslak devreleri güzel bir şekilde kurutabilirsen belki yapılma sansı doğablir,,, gbi bir takım seyler sölemişti benim tel gitti bare seninki gitmesin arkadaş acmaya calısma sakıN...
Pirinç 4ever
yaw geçen aylarda da senin gibi bir arkadasta düsürmüstü sonra pirinç kabına koyup bekletti alet açıldı sadce kamerası bulanık gösteriyordum sonra o da düzelmişti yanılmıoyrsam ama boardlardan biri yandıysa fena.. alet 3g miydi yoksa 2 mi?
acıldı arkadaslar allaha sükürler olsun ama kamera buğulu nasıl düzelticez ??
up
pirinc isi mantıklıymıs bunu ögrendigim iyi oldu ins düzeltebilirsin
evet pirinç kurtardı ama telefon açılıyo sonra kendi kendine tekrar kapanıp açılıyo restore yapıcam umarım düzelir