Şimdi Ara

yardım edermisiniz ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda ekranın fotosunu nasıl cekebilirim ilginiz için şimdiden tesekkurler

• klavyende ''prtscn'' tuşuna bas sonra paint i aç yapiştır
  • OLMADI YA BASKA YOLUYOKMU
  • olmali, her bilgisayarda olur (tabii dos ta kullanmiyorsan.Dos ta basinca yazici basar)
    quote:

Orjinalden alıntı: BigGENCO

OLMADI YA BASKA YOLUYOKMU
  • Klavyedeki PrintScreen tuşuna bastıktan sonra painti aç düzen ve yapıştır de.
  • DOS NE YA KARDES BEN FAZLA BİŞE BİLMİOM BANA BİRAZ AYRINTILI VERİRMİSİN?
  • SAOLUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prınt scrn tusuna bas sonra başlat-programlar-donatılar-paint sonra da duzen- yapistır ok
  • eğer fazla bilmiyor isen o zaman dosuda kullanmıyorsun demektir. en eski sistemlerden biri sen arkadaşların dediğini yaparsan o zaman sonuca ulaşırsın.
  • arkadaşım eger print screen tuşuna basıp painte yapıştır dediginde çıkmadıysa.f tuşları kilitlidir.şimdi senin klavyen mutlaka microsoftun klavyesidir.o klavyede printscreen tuşunun yanında bi f tuşu olacak o bas lambası yanıyorsa sönsün.ondan sonra printscreen tuşunu kullanıp painte yapıştır de olur mutlaka
  • PRTSC YE BAS VE PAİNDE CTRL+V İLE YAPIŞTIR.BU KADAR BASİT....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigGENCO

bilgisayarda ekranın fotosunu nasıl cekebilirim ilginiz için şimdiden tesekkurler

arkadaşım kullancak baska isim bulamadınmı kendine ? birde altına 80 lvl filan yazmışsın ! sorsam dicenki ben gencoyum bende kafa göz dalıcam burdan sana...
  • önce alt tuşuna basılı tutarken print screen tuşuna basıyorsun.....sonra paint programını açıyorsun programda küçük bir kare var içini tıklıyorsun sonra sag tarafa beyaz geniş pencereye mausu sag tıklayıp yapıştır seçenegi yapıyorsun sonra sol üstte dosya seçeneginden farklı kaydet diyorsun kayıt türüne gpeg diyorsun ve kaydet diyorsun bu kadar yeride belgelerimin içinde resimlerim dosyas oradan göre bilirsin
  • WİNSNAP
    HYPER SNAP
    proğ. işinizi görecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.