Yüzbaşı
03 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 333 (Bu ay: 4)
Gönderileri

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.aracım 2006 model.fakat km sorgulamasında 2015 ve sonrası çıkıyor.yani 2006 ile 2015 yılları arası arası km yi nasıl öğrenebilirim.?tüv türk'e gittim ama bana bilgi veremeyeceklerini söylediler.ptt ye mesaj atıyorum fakat 2015 ile 2023 arası çıkıyor.ne varda bu aracın 2006-2015 arası km çıkmıyor?

yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

arkadaşlar merhaba;

araç alımında bir sorun yaşadım.hukuki olarak destek ve akıl verebilecek bir arkadaş ile özelden görüşmek istiyorum teşekkür ederim..

arkadaşlar merhaba sorunla ilgili resmini veriyorum .harf yerine sembol ok işaretleri çıkıyor bazen.bir türlü çözemedim.win 11 kullanıyorum.

sorun hakkında bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.

teşekkürler.

Arkadaşlar aracimda bir arıza var.3 bilinmeyenli denklem gibi.
yardım edecek ve fikir sunabilecek oto elektrikden anlayan arkadaşlardan yadim bekliyorum.
sorun şu:aracın fanı sıcak soguk farketmiyor sürekli çalışiyor.ayrintiyi ömden yazarım yardımcı olabilecek arkaşlara.

tesekkurler şimdiden.
arkadaslar su an kullandığım aracımda lpg yok.palio tek nokta enjeksiyonlu.1.4 el.şu an benzin yakıt sisteminde bir sorun yaşıyorum.lpg taktirdigimda benzin ile alakalı tüm sistem devre dışımı kalıyor.lpg nin arac beyniyle bir ilişkisi varmi?yoksa lpg sistemi tüm ayarlarini kendi yapan bir sistemmi?yani lpg yi taktırdığımda benzinde yaşadığım sıkıntıdan kurtulurmuyum?

tesekkur ederim.
arkadaslar 99 model palio 1.4 el kullaniyorum.aracimdaki sorun şu.
1.ve 2.vitesde arac 1800 devirlerde gezinirken ileri geri dogru silkeleme yapiyor.bu sorunla karsilasan ve cozu bulan varmi?silkelenme cok sert sekilde oluyor.benzin kesiliyor sanki veya elektrik.

yardim icin simdiden tesekkur ederim.
arkadaşlar cihazımda imei invalid yazıyor yardım edecek olan varmı?imei uçtu yani.işlemci mtk 6592

o kadar uğraştım nettde imei değiştirme ile ilgili birsey bulamadım.

yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaslar lolipop u indirdim fakat kurmadim.indirdigim bu guncellemeyi telefondan nasil silerim.bildirim cubugundaa goruluyor..
Tesekkurler
arkadaşlar pegatron marko h61 chipsetli anakartıma asus r7 265 ekran kartı taktım görüntü gelmedi.sırf bu yüzden anakartı sattım yine msı ın h61m-p21(b3)anakartını aldım.yine görüntü gelmiyor.ekran kartını başka pc ye taktık görüntü geliyor.çıldıram yardım edin lütfen..

h61m-p21 in biosunuda güncelledim.
Arkadaşlar samsung nc111 model netbookum var.fakat netbookun HDD si bozuldu ve ekranda kirik.vga dan goruntu alamiyorum.simdi yeni alacagim HDD ye win 7 içine bu cihazin driverlarini nazil gomerim.boyle yapmaliyim ki HDD yi netbooka taktigimda VGA dan görüntü alabileyim.
Hakkında
Meslek: işçi özel sektör
Forum İmzası:
OYUN BİTTİĞİNDE,ŞAH'DA PİYON'DA AYNI KUTUYA KONUR.
Forum İkinci El İmzası:
OYUN BİTTİĞİNDE,ŞAH'DA PİYON'DA AYNI KUTUYA KONUR.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.480
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.704
Konularının görüntülenme sayısı: 44.712 (Bu ay: 1.158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.