ARKADAŞLAR bilgisayara mikrofonu nasıl kurabilirm lütfen yardım
mikrofonu tak pembe girişe sonra sağ alt köşeden ses ayarlarını aç ordan mikrofonu seç ve sesini aç tamam
Aldığın ürünün yanında yükleme cd'si vemişlerdir.Onu tak sürücüye o zaten otomatik açılıyor install de yüklenir.Eğer cd'si yoksa internetden o ürünün sürücüsünü indirip yükleyebilirsin.
Eğer PC XP ise direk tak çalıştır.Bİr problem çıkmaz. (Hoparlör girişinin yanında pembe girişe takacan.Başka bir işlem yapmana gerek yok eğer XP kullanıyosan)
başlıga dikiz,eger allah istedigimizi verecekse,sende allahtan istede sana yardım etsin,bize ne soruyorsunki
agora sana yuh diyorum başka ne diyebilirim.umarım bi gün başın sıkışıp bu yazdığın aklına gelmez
quote:
Orjinalden alıntı: strom
Eğer PC XP ise direk tak çalıştır.Bİr problem çıkmaz. (Hoparlör girişinin yanında pembe girişe takacan.Başka bir işlem yapmana gerek yok eğer XP kullanıyosan)
agora sana yuh diyorum başka ne diyebilirim.umarım bi gün başın sıkışıp bu yazdığın aklına gelmez
avatarındanda seni anladım,sabada yuh,eger allah vecekse ondan istesin bize geek yok,mantıklı yazdım ama,ama sana göre degil,sen allahtan iste ama buraya yazma,allah sana verir
quote:
Orjinalden alıntı: PASATURK
quote:
Orjinalden alıntı: strom
Benimki vista direk çalıştı ama
Haklısın XP ve yukarısı demem gerekiyordu.Ben hala Vista gerçeğine alışamadım da Bu arada AGORA çok mantıksızsın kusra bakma ama. Cahilliğindendir bu konuşman diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme