Şimdi Ara

Yardım Eden Herkeze Teşekkür Ederim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Arkadaşlar,Bu konu bir yardım değil bu forumdan bahsediceğim.Arkadaşlar sizi fazla sıkmadan şöle diyim ben ilk başlarda toydum bilgisayar konusunda yani cahildim. İlk başta 2 tane hazır pcden birisini alıcaktım. İnanabiliyormusunuz 8gb ram i7 işlemci 64 bitlik amd 8570 bir ekran kartı alıcaktım :) . İlk başta tabi ki arkadaşlarım bu kasalar çok kötü oyun oynanmaz filan diyince ben de sordum tabi ben zanıyordum ki oyun için işlemci ve ram çok önemlidir Hahaha sonra herkez hazır pc alma diyince bende bi bildikleri var diye araştırdım soruşturdum evt haklıymışsınız bu tamamen benim cahilliğimden oldu özellikle ilk forumda güzel şekilde açıklayan @Candance hocama teşekkür ederim dev yardımı olmuştu ondan sonra böle şeylere merak sarmaya başladım her şeyi internetten özelliklerine baktım bu forumda karşılaştırmalar baktım vesayre bunları görünce gtx 780 li sistem filan almak için kudurdum nersmen bütçemi arttırdım 4 milyara kadar çıkardım öğrenmeye devam ettim ne kadar bilgim olursa olsun @bjk__murat hocam kadar iyi sistem toplayamam.Sonra arkadaşlara sistem toplmaya başldım baya beğenilmeye çalıştım. Bazı kişiler beğenmesede ama olsun her türlü eleştiriğe açığım @Ozgn13 hocam ne kadar çok tartışsakda biliyorum ki siz benden bu konuda daha iyisiniz o yüzden saygı duyuyorum sizi seviyorum :) Ve bostancı da çalışan hocam @potur hocam ne kadar profiliniz göz alıcıysa bilginizde o kadar alıcıdır :) vatan ile ilgili her soruya cevap verdi ve ilgilendi teşekkür ediyorum.

Veeee sadece 4 kişi ekleyebildim ama adını sayamadığım bütün herkeze teşekkür ederim. Size her zaman güvenirim. Özellikle Candance,Bjk__Murat,Ozgn13,potur :)

• Eyvallah kardeşim bir sorun olursa ben hep burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Eyvallah kardeşim bir sorun olursa ben hep burdayım

destek verdiğiniz için tşk ederim :)
  • Ne demek kardesim gorevimiz. Bizimde bilemedigimiz bazi yerler oluyor ve bazi arkadaslar yardim ediyor

Örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_93114479/tm.htm

Şimdi ekran kartini vatana garantiye goturdum. Umarim duzeltirler yoksa temmuzun 5ine kadar kartsiz durucaz .

Bugun o kadar cok yardim ettiler ki bakarsan gorursun konu anasayfada populer konular arasina girdi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Ne demek kardesim gorevimiz. Bizimde bilemedigimiz bazi yerler oluyor ve bazi arkadaslar yardim ediyor

Örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_93114479/tm.htm

Şimdi ekran kartini vatana garantiye goturdum. Umarim duzeltirler yoksa temmuzun 5ine kadar kartsiz durucaz .

Bugun o kadar cok yardim ettiler ki bakarsan gorursun konu anasayfada populer konular arasina girdi .

işte bu yüzden bu foruma güveniyorum sizde bana destek verdiniz asla unutmam ilk yardımı siz verdiniz

• DoğukanuA kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Herkes araştırarak, test ederek öğreniyor. Sen de bu yolda ilerliyorsun. Tartışmadan olmaz...
  • ilim konusunda durmak yok her zaman ileriye hele bu zamanın gençleri gibi paso boş boş kız peşinde koşturacağına birşeyler öğren daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sarı saç mavi göz devri kapandı gtx 780 direct cu devri başladı diyorsunuz yani hocam öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

sarı saç mavi göz devri kapandı gtx 780 direct cu devri başladı diyorsunuz yani hocam öyle mi

seni herhangi bir sonuca ulaştırmayan zaman kaybı olaylardansa

sana birşeyler katacak ve aynı zamanda insanlara yardımcı olmana sebeb olarak bilgini geliştirmen bana göre daha iyi ve hayırlıdır diyorum.

bir zamanlar bizde koşturduk öyle şeyleri ama sonuç 0 boş işler gerçekten. ayrıca evet sarı saçlıydı ama yeşil gözlüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Haziran 2014; 16:14:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Sağol hocam. Herkes araştırarak, test ederek öğreniyor. Sen de bu yolda ilerliyorsun. Tartışmadan olmaz...

teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ilim konusunda durmak yok her zaman ileriye hele bu zamanın gençleri gibi paso boş boş kız peşinde koşturacağına birşeyler öğren daha iyi.

kızların peşinden koşmam hocam bilgisayar alanında şu 1-2 aydır ilerliyorum sizin gibi iyi bir pc toplamak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğukanuA -- 14 Haziran 2014; 21:31:38 >
  • @KralDorduncuVites hocam sizlede aramız pek iyi değil ama olsun :)
    benim aram kimseyle kötü değil şahsen. hatırlamıyorum sizi ama ne için tartıştıysak kesin haklıyımdır
  • quote:

benim aram kimseyle kötü değil şahsen. hatırlamıyorum sizi ama ne için tartıştıysak kesin haklıyımdır

unutalım gitsin 7950 :D
    haaaaaaa referans tasarım 7950'sin sen
  • quote:

haaaaaaa referans tasarım 7950'sin sen

o nasıl söz ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

quote:

ilim konusunda durmak yok her zaman ileriye hele bu zamanın gençleri gibi paso boş boş kız peşinde koşturacağına birşeyler öğren daha iyi.

kızların peşinden koşmam hocam bilgisayar alanında şu 1-2 aydır ilerliyorum sizin gibi iyi bir pc toplamak için :)

kaç senedir uğraşıyorum ben ve hala yaranamıyoruz bazılarına düşün artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

quote:

kaç senedir uğraşıyorum ben ve hala yaranamıyoruz bazılarına düşün artık.

takmayın kafanıza hocam :) onların kendilerinden haberi yok

• KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Hahahaha 10dk dır gülüyorum şu mesaja
  • quote:

[simage][/simage]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.