Şimdi Ara

Yardım edecek birisi 70 gün var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 70 gün kaldı fen derslerine çalışamıyorum bütün konularım eksik fen derslerinde sayısalcıyım hedefim ygs ve LYS den ham 300 puan almam gerek lütfen program yapabilecek var mı çok ihtiyacım var kendim program yapamıyorum düzgün bir şekilde çalışamıyorum biyoloji falan çok sözel ders gibi geliyor çalışamıyorum nasıl çalışmalıyım organik kimya kitaplarım fem simetri mat-2 kitaplarım çok kaynağım var biyolojiden 7 konudan falan hocanın verdiği özetler var bu kısa sürede nasıl çalışmalıyım hem ygs hem lys netlerim 45-70 arası değişiyor fen den 10 net falan geliyor denemelerde lütfen yardımcı olun arkadaşlar

• arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • Gecen seneki halim valla.
    Hangi bolum dusunuyon ?
    Bende 2012 ygs 80 kusur net yaptim, fenden 10 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalurjistOguz -- 10 Ocak 2013; 21:05:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefim harp okulu sen nasıl yükselttin feni neler yaptın yardımcı olur musun bana kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Gecen seneki halim valla.
    Hangi bolum dusunuyon ?
    Bende 2012 ygs 80 kusur net yaptim, fenden 10 net

Hedefim harp okulu sen nasıl yükselttin feni neler yaptın yardımcı olur musun bana kardeş 80 netle 300 ü geçemedin mi geçen sene ?
  • Dostum gecen sene yaptik bir hata,yeterince calismadik ygsden 80 net yaptim oda 300-350 puan yapti.(ygs 1,2,3,4,5,6)Metalurji muhendisligine yerlestim. Bu sene deneme netlerim iyi ve insaat muhendisligi istiyorum.

• quote:

Dostum gecen sene yaptik bir hata,yeterince calismadik ygsden 80 net yaptim oda 300-350 puan yapti.(ygs 1,2,3,4,5,6)Metalurji muhendisligine yerlestim. Bu sene deneme netlerim iyi ve insaat muhendisligi istiyorum.

lys ye girmedin mi bu sene nasıl bir çalışma uyguladın ben bu saatten sonra ne yapmalıyım sence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lysye tabiki girdim.
    Bana en cok faydasi olan calismam yaz tatilindeki 2 ay full ders calismam. Bu aralar final sinavlarim var onlar bittimi 2 ay full ygs caliscam sinava kadar.

• quote:

Dostum gecen sene yaptik bir hata,yeterince calismadik ygsden 80 net yaptim oda 300-350 puan yapti.(ygs 1,2,3,4,5,6)Metalurji muhendisligine yerlestim. Bu sene deneme netlerim iyi ve insaat muhendisligi istiyorum.

Hocam ygs ve lys netlerini,puanını bide sıralamanı yazabilir misin acaba ? MF4'de 80-90 k yetecek bana.Şuanda denemelerde 320-390 arası gidip geliyor.Özdebir'de 18 k olabilmişim mesela.Senin nasıl olmuştu denemelerine yakın puanlar mı almıştın ?
  • 70 değil 72 !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.