Şimdi Ara

YARDIM: Bursa'da Nargile Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nargile almaya karar verdim ama sadece içmekten anlarım nasıl yapılır falan pek anlamam, ama zor bir yanı yok sanırım anlatılana göre. Bursa'da yaşıyorum, uygun fiyata iş görecek bir nargile takımını nerden alabilirim? Ayrıca bir iki sorumda var.

1. Küçük boy nargileler sadece 1 kişilik mi? Ortalama ne kadar gider? 2 kişi falan içilmez mi?
    2. O yüzden orta boy mu almak mantıklıdır?
    3. Nargilede kalite vs neye göre değişir?

buradan hangisini seçeyim yada? pek güvenemedim siteden almaya ama kapıda ödeme olayı varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- bir ben içerim bir arkadaşım ama, 2 kişi içilebilir mi kısmından kastım mesela 2 kişi içersin yarım saat sürer, ama orta boyda 2 saat sürer bunun gibi..
    2. orta boy mantıklı geliyor banada.
    3. tütün dışındaki malzemelerin kalitesini sormuştum, cam nargile var, seramik var. marpuç vs. vs.

Orijinalden alıntı: ivenrec

1- bir ben içerim bir arkadaşım ama, 2 kişi içilebilir mi kısmından kastım mesela 2 kişi içersin yarım saat sürer, ama orta boyda 2 saat sürer bunun gibi..
    2. orta boy mantıklı geliyor banada.
    3. tütün dışındaki malzemelerin kalitesini sormuştum, cam nargile var, seramik var. marpuç vs. vs.

1-şimdi şöyle düşünebiliriz, nargile büyük ise lüleside büyük olur şişeside büyük olur buna göre içimi daha uzun olur
    2-aynen hocam orta boy iyi büyük alıp napıcaksın yetmediğinde gene hazırlarsın çok zahmetli bişey değil
    3-bu konuda bişey diyemiyeceğim. kap kaptır sonuçta ama kehribar sipsi falan kullanıldığını duymuştum araştırmak gerek.

• hocam teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam teşekkürler.

Önemli değil keyifli içimler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tarla mı istanbul da ev mi?
    3 hafta önce açıldı
    ANKARA'DA NERDEN AVİZE ALINIR?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle bu kararından dolayı seni tebrik ederim

bana sorarsan ne orta boy al nede küçük, ikisindende keyif alamazsın,
    kahveci nargilesi dedikleri nargile takımından almanı öneririm, ortalama 100tl ye iş görür bi takım toplarsın yada netten sipariş verebilirsin, benim evde kullandığım bu tip, döküm olandan
    marpucunuda izmir marpucu al, benim favorim bu, deri olacak

nargilede farklı boy lüleler kullanabilirsin, en ideali bana göre orta boy olanıdır,

nargile kadar kullanacağın tütünde önemli,
    ayrıca bir marpuçta tek bir aroma içmeni tavsiye ederim, aroma marpuca sindiği için birden farklı aromaları aynı marpuçta kullanırsan nargileden tat alamazsın, farklı farklı aromaları denemek istiyorsan tek kullanımlık marpuçlardan alabilirsin
    marpuç ilk kullanımda içtiğin nargilenin tadını vermez, biraz talaş çeker gibi olursun, 3. kullanımdan sonra normale döner, kullandığın aroma marpucun içine işlemesi lazım

toparlarsak bitane kahveci nargilesi al, tütünde anason seversen nakhla çift elma tavsiye ederim (benim favorim), yoksa el fakher den şaşma

sormak istediğin birşey olursa ben buralardayım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.