Şimdi Ara

Yardım. 13 Yaşındaki genç için hangi operatör ve tarife?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    13 Yaşındaki oğlum halihazırda turkcell kontörlü hatta sahip.Ayda 20 TL yatırıyorum.
    Onu, faturalı ve yaşı sebebiyle avantajlı olabilecek, içerisinde internet ve konuşma dk ları olan bir pakete geçirmek istiyorum.
    Siz sürekli takiptesiniz:)
    Hangi operatörün hangi tarifesini seçmeliyim?
    Teşekkürler, Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer bölgenizde türk telekom iyi çekiyorsa pttcell öneririm

12tl ye 300dk 300sms 300mb internet var ve 300mb den sonra internet bitmiyor yavaşlıyor whatsapp için iyi biraz yavaş olsada sosyal medyadada idare ediyor ve 12 ay boyunca her ay 1gb hediye geliyor

eğer üstteki paket yetersizse 19tl ye 1250dk 1250sms 2gb internet var bu paket içinde 12 ay boyunca her ay 1 gb hediye var

benim bildiğim en uygun paketler bunlar yakında bende 12tl lik olana geçmeyi düşünüyorum.
  • Genç insan için en önemli durum İnternet olacaktır ki en yüksek interneti en uygun fiyata hangisi veriyorsa ona geçin.
    Türkcell 1 sinema bileti alana 1 sinema bileti bedava ama cebinizi yakar gerek yok.
    En iyisi siz Türk Telekom ve Onun altyapısını kullanan Bimcell , Ptt Cell her neyse hangisi daha daha uygun ve paketi iyiyse ona geçin.
    Ben şahsen oğlum olsa faturalı hat açsam 1000 dakika 1000 sms 8 gb internet paketi vardı 29 TL'ye onu alırdım ama şu anda faturasızlılar geçebiliyor.
    Mesela yazın Mega3gb tarifesi vardı Vodafone'nin 750 dakika 1000 sms 3 gb internet 19 TL'di.Türk telekomunda bahar kampanyasıda buna benzerdi oda 19 TL'idi.
    Benden size tavsiye çocuğunuzu Türk telekom faturasıza geçirin Yıl başını bekleyin
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Her ay 20 tl yüklerseniz bimcellde 500 sms ve 1 gb net hediye.Bunun 15 tlsine de dost paket yaparsınız güzel bir kombinasyon olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba gençler.
    13 Yaşındaki oğlum halihazırda turkcell kontörlü hatta sahip.Ayda 20 TL yatırıyorum.
    Onu, faturalı ve yaşı sebebiyle avantajlı olabilecek, içerisinde internet ve konuşma dk ları olan bir pakete geçirmek istiyorum.
    Siz sürekli takiptesiniz:)
    Hangi operatörün hangi tarifesini seçmeliyim?
    Teşekkürler, Selamlar.

100 dakika 100 sms 1 gb internet paketi 19 tl.

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/hepsi-100-paketi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Her ay 20 tl yüklerseniz bimcellde 500 sms ve 1 gb net hediye.Bunun 15 tlsine de dost paket yaparsınız güzel bir kombinasyon olur.

20 tl ve üstü yüklediğin için +1 gb hediye toplamda 2 gb olmuş oluyor

• 1 gb çok az günde 30 dk facebook instagram yapsa 15 günde biter en az 2-3 gb bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Saati için En Uygun Hat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pttcell Beklenen Tarife 12ay Taahhütle 300DK+3500DK(pttcell)+300SMS+4GB = 12TL

Bu tarifede 12 ay taahhüt karşılığı her ay 1GB hediye, Ayrıca tarife 300mb aşımsız internet içeriyor. Yani 1,3GB interneti hız sınır olmadan kullanıyor abone. Sonrasında 2,7GB aşımsız paket 128Kbps(0.12mbps) hız sınırlı olarak devam ediyor.

Bunun yanında bu tarifede ek internet paketi ucuz. 1GB 3TL. ayda 2 defa alınabiliyor. Ayda bir defada bu paket alınırsa 15TL'ye 5GB interneti olan tarife kullanılır. Tabi yılbaşından sonra telsiz ücretide faturaya eklenir. Kampanyalar yılbaşından sonrade devam eder bilgisini verirse pttcell yılbaşından sonra hat taşımanız daha mantıklı olur.

Yada faturayla, taahhütle uğraşmıyım derseniz yukarıda arkadaşların mesajlarda bahsettiği Bimcell Dost paketi yapın 15TL'ye 2GB+500DK+500sms+Bimcell sınırsız konuşma olur.

• O yaşlarda WhatsApp snap instagram çok kullanılır. Genç tarife freezone selfy olacak WhatsApp paketten gitmeyecek gibi paketler olması lazım

• bimcel candır can 15 tl dost paketı yap 20 tl yukleme +1 gb 500 sm ile 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

bimcel candır can 15 tl dost paketı yap 20 tl yukleme +1 gb 500 sm ile 10 numara

13 yaşındaki birisi için 1gb internet az gelir zannımca facebook vs kullandığını varsayarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Gıyasettin

quote:

bimcel candır can 15 tl dost paketı yap 20 tl yukleme +1 gb 500 sm ile 10 numara

13 yaşındaki birisi için 1gb internet az gelir zannımca facebook vs kullandığını varsayarsak.

paket 15 tl içindeki 1 gb ama 20 yl yüklemeye 2 gb oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Ben sessizce uzaklaşıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sessizce uzaklaşıyorum

Ben anlamadım bimcell dost paketi fiyatı 15 tl 1 gb internet 500 dakkka her yöne bimcell sınırsız Bedava konuşma her ay 15 tl yerine 20 tl yuklerseniz ek olarak 1 gb ücretsiz internet ve 500 her yöne SMS

• Vodafone freezone tarfileri var 500dk 1000sms 3gb net 25 tl doldur özellikli.

• Konuyu açan kişi sanırım daha ilgilenmiyor. Bir hafta önce konuyu açıp bırakmış, dahada mesaj atmamış. Bence bu kadar yardım yeterli kendisine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.