Şimdi Ara

YARDIM: 106 Gti bu devirde alınırmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ortalama 10 - 12000 ytl gibi bir rakam ayırabiliyorum araba için.
    Aklımın bir köşesinde hep 106 Gti vardı senelerdir. Şimdi araba almanın yavaş yavaş zamanı geliyor.
    Üretimi durmuş ama efsaneleşmiş bir araç olan 106 Gti bu devirde alınırmı ?
    Alınırsa şayet oynanmamışı çok temizi bulunurmu ?
    Gerçi internette görüyorum ama onlarada çok istiyorlar oto pazarlarında daha ucuza herhalde bulunur diye tahmin ediyorum.
    Hem tip olarak, hem modifikasyon bakımından hemde performans bakımından 106 gti aklıma çok yatıyor.
    2 kişiyiz zaten eşimle birlikte biniceğim için pek sıkıntı yaratmıycak aracın ufak olması.
    Sizlerin düşüncelerini ve yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.
    Bu arada belki yanlış bir yer ama 1994 astra Gsi ayrıca Fiat Bravo Hgt'de aklımda olan diğer araçlar.
    Ama 106 Gti'lar fabrikasyon deri koltuklu, sunrooflu, abs ve airbag li geliyor diye biliyorum.
    Neyse fazla uzatmıyım istediğim sakin kullanımda normal yakacak ama bastığımdada hakkımı alabileceğim bir araba istiyorum. Ufak şirin ve alımlı.
    Yorumlarınız benim hangi aracı alacağıma yardımcı olucak arkadaşlar.
    Saygılarımla.

• dostum 106 bu devirde artık pek tutlmuyor ayrıca biraz sıkıntılı bir araç diye duydum onları.sen oynanmamış araba istiyosun ama 106 helede gti ise pek kafana göre bulabileceğini sanmıyorum.bende 12 gibi bir paraya küçük araba diyosan polo al derim.ama sedan arabada imzamkini tek geçerim
  • oynanmamış, kazasız, boyasız 106 gti türkiye' nin hiç bir yerinde bulamazsınız, sakin kullanımda bile şehir içi km de 30 ykr yakar, ama yinede 106 dan vazgeçmeyin quiksilver modelini tavsiye ederim motor performansı gti kadar olmasada görüntüsü gti ile aynıdır, yakıtı da gti dan daha ekonomiktir, dediğiniz gibi araç ufak, şirin, moda yakın bir araç
    tavsiyem: quiksilver
    hatay adana yolunda 5 takla atmışlar

http://www.tuningpeugeot.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=17594

Arkadaşlar belkide bunun yeri burası değil ama yinede yazmak istedim lütfen bir anlık zevk için kendinizin ve diğer insanların hayatını riske atmayın, farınız ve yolunuz açık olsun. herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    2017 astra k 1.6 cdti A/T dynamic beyaz
  • yaa 106 quicksilver ı kesinlikle tercih edebilirsiniz piyasada temizleri bol bol var..gti sa hem yakıt hemde temizlik bakımından sizi üzebilir...

Orjinalden alıntı: tracksin

Toyotadan uzak dur Aldanma fanatiklere. git al bence temiz 106 saygılar

adamın ağzından toyota çıkmamış senin ettiğin lafa bak ???
    seninki de fanatikliğin değişik biçimi kusura bakma da!

@wescam
    bence de quicksilver modeli.çünkü alan kitlede sankin kullananlar gti daki sakin kullananlara oranla kat be kat fazladır.yani diyedeğim o ki diğer arkadaşların dediği gibi hem kolay bulursun, hem ekonomik, hem de temizini bulmak daha kolay.

yazın sunrooflu 106 ile plaja inmek gibisi de yok söyliyim :)

neye karar verirseniz şimdiden hayırlı olsun...
    Daha Fazla Göster
  • Ceaplarınız e yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok temiz 94 model Astra Gsi buldum birde ona bakıcam. Çok yakar diyorlar onada ama bakalım :(
    Saygılarımla.
  • ewte biz kullandık astra

acıkca söyliim 106 gti dan eger yakıt üzmücekse csi kesinlikle daha iyidir...etkileyici performans içerideki konfor daha daha hepsi var...ancak yakıtı gercekten fazladır bunu bilin...

Ayrıca temizini bulmak da çok zor!
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • ne kdr 106 ile aynı sınıfta araç olsada, 106 gti nin yeri ayrıdır, kullananlar ii bilir

YARDIM: 106 Gti bu devirde alınırmı ?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.