Şimdi Ara

YARDIIIIIMMM OTOBUS HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım ediin lütfen çekmeköyde oturuyorum ve okulum gebze sarkuysan anadolu lisesi olarak çıktı 3 haftadır nakil almaya calısıyorum ama olmuyor pazartesi okula kesin gitmem gerekiyor burdan kozyatagı ordanda mınıbusle 3 saat suruyor trafık olursa 4 5 olur ne yapım lutfen en kısa yolu soyleyınn

• Çekmekoyden umraniye ye geç e-5 kenarında ordan Gebze Koop. Geçer bin ona indirirler seni Sarkuysan lisesine yakın bir yerde. Bi de sormadan edemeyeceğim niye Gebze yahu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çaren gebze koop lar ama benim bildiğim gebze koop lar E5 ten değil TEM den gidiyor. Çekme köyden nasıl çıkarsan çık TEM'e çık ordan Gebze Kooplarla gebzeye. Liseyi veya gebzeyi bilmiyorum onuda sen bul.
  • Ben Gebze de oturuyorum. Ümraniye İKEA ya gitmek için böyle yapıyordum. Oraları tam olarak bilmiyorum. Ama ten çıkıp Tem e giriyordu heralde bilmiyorum ama duruyor o taraflarda. Eğer ogrenirsem yazarım.

• Caesar41 kullanıcısına yanıt
    :) çok saol abi niye gebze çunkü meb'in başındakı onun bunun cocugu bu sene butun sıstemın ıcıne sıctı ben yıne ıyı benım bı arkadasım çekmekoyden sılıvrıye cıktı bir tanesi konyaya cıktı :D berbat durumdayız
  • Abicim o yol çekilmez. Yurt ayarlamaya bak kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterchief53

:) çok saol abi niye gebze çunkü meb'in başındakı onun bunun cocugu bu sene butun sıstemın ıcıne sıctı ben yıne ıyı benım bı arkadasım çekmekoyden sılıvrıye cıktı bir tanesi konyaya cıktı :D berbat durumdayız

Ne demek. Bizimde bi tanıdıgın çocugunun gebzeden hakkariye çıkmış. Ne kadar doğru bilemem. Ayrıca Gebzeden kurtulmaya bak.

• masterchief53 M kullanıcısına yanıt
    Oha başka ilçeyi anlarım da konya ne hakkari ney ya ? Ben Beykoz'dan Üsküdar'a gittim 2 sene o bile zor geliyordu açıkçası. Gerçi şimdi aynı yerden Cevizlibağ'a gidicem kardeşim Çekmeköy'deysen Beykoz Anadolu Lisesi'ni deneyebilirsin otobüs var tek vesait gelirsin, eğer civardakiler olmadıysa. Ya da Celal Aras Anadolu Lisesi deneyebilirsin aynı otobüsün son durağının oralarda okul kolay gelsin biz bi şekilde bitirdik ama sizin işiniz çok zor MEB =
  • quote:

Orijinalden alıntı: emonetti

Oha başka ilçeyi anlarım da konya ne hakkari ney ya ? Ben Beykoz'dan Üsküdar'a gittim 2 sene o bile zor geliyordu açıkçası. Gerçi şimdi aynı yerden Cevizlibağ'a gidicem kardeşim Çekmeköy'deysen Beykoz Anadolu Lisesi'ni deneyebilirsin otobüs var tek vesait gelirsin, eğer civardakiler olmadıysa. Ya da Celal Aras Anadolu Lisesi deneyebilirsin aynı otobüsün son durağının oralarda okul kolay gelsin biz bi şekilde bitirdik ama sizin işiniz çok zor MEB =

beykoz üsküdarda hiç bişey yok ki ben sancaktepe kadıköy yapıyorum her sabahın 6 sında

• JEANT kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Sancaktepe'den Üsküdar'a geliyordu, sabah ezanında kalkıyordu kuşluk vakti
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    :) Abi Beykoz fevzi çakmak anadolu lisesi almadı puanım tam tutmasına rağmen ve evet gerçekten çekmeköyden silivriye konyaya çıkan arkadaşlarım var hatta bir arkadaşım haberlere çıktı teog magduru dıye :D kız burdan ta kastamonuya gidicekmiş :D MEB = Ailesi belirsiz
  • masterchief53 M kullanıcısına yanıt
    Dediğim okulları da denedin mi ? Sizin oralarda Mehmetçik falan da mı almıyor peki? Puan olarak bilmiyorum ama nakillerde taban puan sınırı yok diyolardı, ataşehir ve kadıköy'deki okullara bak bir de
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    Abi ben anlamadım bizim burayı Mehmetçik buranın en kotu lisesi bi bakımdan ama nasıl oluyorsa puanı en yuksek 2.lise burda mehmetçik :D 5 haftadır nakil bekliyorum abi hiç bişi yok hafta bitiyor nakil başvurunuz devam ediyor diyor saçmalık
  • Bu ne ya? Bizim zamanımızda sadece fen-anadolu liseleri için sınava girilirdi bir de bazı meslek liseleri için puan gerekirdi.
    Hiçbirini kazanamayan ise mahalledeki düz liseye veya meslek lisesine giderdi.İyice suyunu çıkarmışlar.Liseye giden biri 2 saat yol çeker mi manyaklık bu.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    :) abi gittikçe daha kötü oldu sınav zamanında baktıysan haberlere gormussundur belkı 2 sene Sbs ye calıstırdılar hocalar son sene bı baktık 2 sınav olucak 6 6 12 dıye hemen aceleylen konuları bıtırmeye calıstık dershaneye gıden gıttı bız gıdemedık Hocamla 18 yanlışı olan cocuk 30 alıyor benım 6 yanlısım var 25 alıyorum boyle bır salakca hesaplama gormedim.Son sınav ıptal edıldı dedıler sonra edılmedı dedıler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.