Şimdi Ara

Yaratıcı bir fikir --gelinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum son günlerde saçma sapan komik olmayan troller çoğaldı, benim önerim konu dışına mesaj atabilmek için üyelerin belli bir mesaj sayısını aşması. Böylece 10 mesajlı saçma insanlar forumun diğer bölümlerinide tanıyacaklar, diğer bölümleri tanıyınca zaten dh yi konu dışından ibaret sanmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin Greeg -- 7 Aralık 2014; 8:03:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haydaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

haydaaaaaaaaaa

Hoaydaa

• Olmaz. Çoğu üye uzaklaşır. Hit kaybedilir. Türk telekom reklamı, ıvır zıvır reklamı veremez forum. Money money money

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

Malum son günlerde saçma sapan komik olmayan troller çoğaldı, benim önerim konu dışına mesaj atabilmek için üyelerin belli bir mesaj sayısını aşması. Böylece 10 mesajlı saçma insanlar forumun diğer bölümlerinide tanıyacaklar, diğer bölümleri tanıyınca zaten dh yi konu dışından ibaret sanmazlar

Zekadan patliyosun knk

• 0 mesajım varkende uzun bi süre konu dışındaydım hiç trollemedim. Mesajla değil kafa yapısıyla alakalı ne zaman komik değil gerizekalı olduklarını anlarlar o zaman düzelir sizde prim vermeyin tek mesajlı konusuna bakıp ulan ben ne mal adamım desin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool Smash

0 mesajım varkende uzun bi süre konu dışındaydım hiç trollemedim. Mesajla değil kafa yapısıyla alakalı ne zaman komik değil gerizekalı olduklarını anlarlar o zaman düzelir sizde prim vermeyin tek mesajlı konusuna bakıp ulan ben ne mal adamım desin

Zaten herkese demedim senin gibilerde var

• quote:

Başlık değişti

HOCAM HAKLISIN TROLL MAIN SANMISLAR BIZIM MAIN TROLLEMEK OLMADIGI HALDE ONLARDAN DAHA IYI TROLLERIZ

• quote:

Başlık değişti

HOCAM HAKLISIN TROLL MAIN SANMISLAR BIZIM MAIN TROLLEMEK OLMADIGI HALDE ONLARDAN DAHA IYI TROLLERIZ

• Mantıklı ama o zamanda arkadaşın dediği gibi hit düşer.

Bu arada zeka paçalardan akıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.