Bildirim
yaralı yavru kuş buldum bakın bi ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
enfes gözüküyor
yazmıstı bir arkadas o geldi aklıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAcharad -- 18 Temmuz 2015; 17:29:40 > -
Serçe bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim kedide boyle hayvanlari sakat birakiyor surekli olu yada olmek uzere olan kus getiriyor ilk biraz oynuyor kemiklerini kirdiktan sonrada bana getiriyor fare kertenkele vs de dahil
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85
Serçe bu
normal kuş yemi var evde ama kuş yavru nasıl beslicem peynir falan yer mi? -
Kuslar genellikle ayni seyleri yer. Bugday,ekmek,kus yemi ve su verebilirsin. Kanadinda sorun varsa veterinere gotur kendi basina bisey yapmaya kalkma iyice zarar verebilirsin. Kucucuk bisey zaten.
Internetten arastirabilirsin yinede.
Yuvadaki güçlü kuşlar zayıf kuşları yuvadan atarlar yemek sebebiyle. Buda o şekilde düşmüş olabilir. İnternetten serçe beslemeyi öğrenebilirsin kardeşim. -
şuan araştırıyorum internetten. evde ayrıyeten hint bülbülü var 2 tane onların yanına kafese koysam bişey olur mu acep? onlarda küçücük -
Şırıngayla yemek ver
quote:
Orijinalden alıntı: taha435
şuan araştırıyorum internetten. evde ayrıyeten hint bülbülü var 2 tane onların yanına kafese koysam bişey olur mu acep? onlarda küçücük
Sanmıyorum, kardeş kuşlar arasında olur genelde. Yinede kontrol et. Güzel bir çift olacaklardır. -
Desene aksama mangal var
quote:
Orijinalden alıntı: loses
benim kedide boyle hayvanlari sakat birakiyor surekli olu yada olmek uzere olan kus getiriyor ilk biraz oynuyor kemiklerini kirdiktan sonrada bana getiriyor fare kertenkele vs de dahil
Kahkaha attım
Leziz duruyor
Şaka bir yana ekmeği ufala ıslat öyle ver -
quote:
Orijinalden alıntı: LordAcharad
enfes gözüküyor
yazmıstı bir arkadas o geldi aklıma
O mesaj sanırım eksi 500 almıştı -
veterinere götür -
quote:
Orijinalden alıntı: loses
kediye bak la :D işkence yapıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X